Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ja se hlavne tesim na povolebni vyjednavani. Mnoho stran ted hlasi s Babisem nikdy a po volbach mu budou lizat boty, aby je tam vzal. Tak to v politice chodi. Vlastne obecne, jak chce jakakoliv strana sestavit vladu bez ANO ci KSCM.
@Run píše:
A doufám, že dnešek v OVM pár dalším lidem otevřel oči..
Budu koukat až večer, ale Babiš to zase vycukal, že?
Asi mu to nedoporučil marketing… ![]()
Mně dost vadí, jak tahle vláda rozdělila společnost, tohle se stalo naposledy za komoušů
Přece zaměstnanci potřebují podnikatele a podnikatelé potřebují zaměstnance, jsou na sobě závislý, tak nerozumím tomu věčnému poštvávání, které je založené na závisti a „třídním boji“…
@Tinuvien píše:
Budu koukat až večer, ale Babiš to zase vycukal, že?Asi mu to nedoporučil marketing…
Vůbec nepřišel
Škoda, těšila jsem jak sklouzne k té hysterické slovenštině ![]()
@lauraka píše:
No ja se hlavne tesim na povolebni vyjednavani. Mnoho stran ted hlasi s Babisem nikdy a po volbach mu budou lizat boty, aby je tam vzal. Tak to v politice chodi. Vlastne obecne, jak chce jakakoliv strana sestavit vladu bez ANO ci KSCM.
No, tomu se říká průšvih. Ty si ve vládě dovedeš představit koalici, cos napsala? ![]()
@lauraka píše:
Věřím, že SPD do toho s ANO půjde velmi ráda…
@Run píše:
Co tam bylo? Dostanu se k tomu až večer ![]()
@Run píše:
No mne dnesek skutecne otevrel oci. Verejnopravni televize placena z poplatku s jednostrannym nazorem. Vubec se nedivim, ze tam Babis nechodi. Jako vedeli od utery, ze neprijde, presto na FB vcera psali duel Babis x Bartos, presto bezela v televizi upoutavka, vzdyt lhali divakum. Klamava reklama. Navic meli dost casu tam nekoho pozvat jineho, vybrat nahradnika, ale chteli to Babisovi osladit. Vysledek? Babis zas dostane o nejake procento vic, tohle mu presne pomaha zkorumpovanej Moravec a Ceska televize, na to lidi slysi.
Příspěvek upraven 25.06.17 v 16:27
@přírodní No, nejsem si jista, ze se tam vubec Okamura dostane.
Dnes se v OVM Babisovi totalne otevrene vysmali. Doporucuji podivat se na prvnich par minut. Uz se tesim, jak to zase okeca. ![]()
@lauraka píše:
@přírodní No, nejsem si jista, ze se tam vubec Okamura dostane.
Myslím, že 5% je v jejich silách ![]()
@Emimin7 A jakej myslis, ze bude vysledek? Babis zas ziska nejake procento. Novinari delaji vsechno proto aby mohl po volbach vladnout sam.
@lauraka píše:
No mne dnesek skutecne otevrel oci. Verejnopravni televize placena z poplatku s jednostrannym nazorem. Vubec se nedivim, ze tam Babis nechodi. Jako vedeli od utery, ze neprijde, presto na FB vcera psali duel Babis x Bartos, presto bezela v televizi upoutavka, vzdyt lhali divakum. Klamava reklama. Navic meli dost casu tam nekoho pozvat jineho, vybrat nahradnika, ale chteli to Babisovi osladit. Vysledek? Babis zas dostane o nejake procento vic, tohle mu presne pomaha zkorumpovanej Moravec a Ceska televize, na to lidi slysi.Příspěvek upraven 25.06.17 v 16:27
Bohužel, Babiš by si měl uvědomit, že ČT zatím nespadá pod Mafru ![]()
@přírodní No je to na hrane. Muze to vyjit, ale i nemusi. Netroufam si tipovat ![]()
@lauraka jakože Babiš tvrdí to o úterku. Tomu člověku nevěřím ani dobrý den. Moravec je novinář na úrovni. Zažila jsem ho i osobně a nestraní fakt nikomu.