Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hrosicek píše:
@lauraka S tvým názorem na Fialu naprosto souhlasím. Taky nechápu, proč si ho zvolili za předsedu
ty ale on je bezkonfliktní, on je nevýrazný, on je nijaký. Při tom je celkem chytrý. To oni potřebovali po těch skandálech, někoho nekonfliktního, nevýrazného, šedou myšku, někoho, kdo neupozorňuje. Proto.
@terinka4444 píše:
ANO nemá program, ale doufám, že se nikdy nedožiju koalice ANO a ODS.
Stačí, že se dožijeme toho, že ANO vyhraje ![]()
@Hrosicek Jsem napsala tak dlouhý elaborát a spadl mi net, takže i celý příspěvek
Už se mi do toho znova nechce, tak jen pár příkladů: dotace-ty nejvíc křiví podnikatelské prostředí… Není třeba zmiňovat jejich trafiky, navyšování státních úředníků, vytváření nových úřadů/ústavů a je toho daleko víc ![]()
@terinka4444 Touha po moci je v kazde strane. Nikdo nechce skoncit v opozici. A uz vubec ne ODS zvykla vladnout, dalsi ctyri roky v opozici? No to ani nahodou. No a porad se ODS lepe domluvi s ANO nez s CSSD. A s kym by teda chtela ODS vladnout? Vsak oni si to oduvodni, klasika. Nemeli jsme jinou moznost, museli jsme zamezit vstupu komunistu do vlady, volici rozdali takto karty, nebyla jina moznost. Jde nam hlavne o nas program, my si Babise ohlidame. Uplne je slysim ![]()
@terinka4444 píše:
ty ale on je bezkonfliktní, on je nevýrazný, on je nijaký. Při tom je celkem chytrý. To oni potřebovali po těch skandálech, někoho nekonfliktního, nevýrazného, šedou myšku, někoho, kdo neupozorňuje. Proto.
Přesně takový byl Nečas a jak dopadl ![]()
@Burj Chalifa píše:
Prosím pěkně, mějte koule a přiznejte se - bude tu po tom všem někdo volit ČSSD?
já nejsem levicový volič, nikdy jsem nebyla a nebudu. Nicméně kdybych byla, tak bych ČSSD volila. Mrzí mě, že to Sobotka neustál, že vyhodnotil, že bude lépe, když odstoupí, nemyslím si to, jejich kydy o OSVČ jako parazitech no to no comment, nicméně všechno co poslední dobou udělali, jim v mých očích dává velká plus, soce bezvýznamná, páč jejich voličem nikdy nebudu, ale velká plus ![]()
@přírodní píše:
Přesně takový byl Nečas a jak dopadl
Nečas byl ale skvělý leader, než začal myslet pinďourem.
Když jste nakousli tady, že ANO v žádném případě, tak mě na tom nejvíc děsí, že Lidovci to se Starostama moc dobře nevymysleli a do Parlamentu se nedostanou a to bude mít potom ANO křesel ![]()
@terinka4444 píše:
Nečas byl ale skvělý leader, než začal myslet pinďourem.
Mně přišel nemastný, nekonfliktní, a přesně, mozek spadl do gatí a byl průšvih ![]()
@Run píše:
Stačí, že se dožijeme toho, že ANO vyhraje
to mi povídej, ale já jsem optimista, já ještě stále nepřestávám doufat. Čekám, že se každou chvíli rozestoupí obloha a do Babiše udeří blesk, obrazně řečeno. Nebo že se stane zázrak a lidi prostě procitnou. A v říjnu se ožeru, jsem abstinent, úplný, obávám se, že jejich vítězné obličeje nedám.
@Run píše:
https://www.pirati.cz/
Jdu do nich taky.
Jediná strana, která pracuje viditelně a transparentně, zatím na obecní úrovni. ![]()
@terinka4444 no mě stačí jak o něm mluví máma.. Nechápu to, přitom vždycky volila ODS a teď úplně zblbla. Prý je jinej, protože to nedělá pro prachy, no já vždycky umírám, ječím na ní, že on je právě největší zloděj a lhář ze všech.. No moje nervy.
@lauraka Já třeba anonymitu chápu, člověk i ve skutečností volí „tajně“ a neodevzdává svůj lístek spolu s občankou komisi ![]()
@Tinuvien píše:
Jdu do nich taky.Jediná strana, která pracuje viditelně a transparentně, zatím na obecní úrovni.
A doufám, že dnešek v OVM pár dalším lidem otevřel oči..