Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
8.10.17 12:16
@Gnaar píše:
@terinka4444 @Mango_Lassi Tak uvidíme po volbách. Ale osobně žádnou změnu neočekávám. Jako vždycky vznikne patová situace. Sice asi Andrej vyhraje, ale nesestaví koalici, protože odmítá koalici s anti EU stranami. Takže to vidím na vládu profláknutých zombií Socanů, ODS, KDU a Pirátských nebo jiných podržtašek? Snad jen TOPka by se tam snad konečně nemusela dostat?Příspěvek upraven 08.10.17 v 12:04

No, to by z té hrůzy, co se rýsuje při těhle volbách mohlo být ono příslovečné nejmenší zlo. I když, já na jejich místě bych to nechtěla, protože tvrdé jádro jedna Babišovci budou nepříčetní, Babiško ze sebe umí udělat mučedníka, takže jeho mít v opozici, to bude med, druhé tvrdé jádro SPD nemlich totéž, takže uať ta budoucí případná vládní koalice udělá cokoliv, a že toho nemlže moc udělat, stejně se po ní jejich nevoliči drsně povezou. Zase jim ale nic jiného nezbude, někdo vládnout musí. Hlavně ať to není oligarcha, co si myslí, že je král já první, popřípadě někdo, kdo všechno zase staví jen na strachu z lidí a reálně nemůže udělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.17 12:17
@Pidulka1991 píše:
@Hannah345 stojim na tve strane vse to doctu po vikendu, az budu doma na PC, ale jsem rada, ze aspon par z nas neskocilo na lep populistovi Okamurovi, ktery se do politiky chce dostat za kazdou cenu, senator, prezident, usvit a ted SPD..opravdu neduveryhodny clovek.

No já také ne, a moc těch lidí zase není, já ve svém okolí neznám nikoho, znám voliče ano, nezná jediného voliče Okamury, všichni mají v blahé paměti úsvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.10.17 12:19
@terinka4444 píše:
Jak záleží na tom, kolik hlasů dostane? pokud se dostane přes 5 procent a dostane nabídku jít do kaolaice s Babišem, se kterým spousta stran otevřeně řekla, že nepůjde, tak s ním půjde do koalice, aby se dostal ke korýtku nebo nepůjde? Řekl k tomu někdy někde něco?

Andrej přece prohlásil, že s žádnými Japonci do koalice nepůjde z důvodu jejich anti EU postoje. A Tomio zase, že nechce být v koalici s partají, jejímuž předsedovi hrozí trestní stíhání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.17 12:20
@Gnaar píše:
Andrej přece prohlásil, že s žádnými Japonci do koalice nepůjde z důvodu jejich anti EU postoje. A Tomio zase, že nechce být v koalici s partají, jejímuž předsedovi hrozí trestní stíhání?

Takže co se nám rýsuje, ano a ksčm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.10.17 12:22
@terinka4444 píše:
No, to by z té hrůzy, co se rýsuje při těhle volbách mohlo být ono příslovečné nejmenší zlo. I když, já na jejich místě bych to nechtěla, protože tvrdé jádro jedna Babišovci budou nepříčetní, Babiško ze sebe umí udělat mučedníka, takže jeho mít v opozici, to bude med, druhé tvrdé jádro SPD nemlich totéž, takže uať ta budoucí případná vládní koalice udělá cokoliv, a že toho nemlže moc udělat, stejně se po ní jejich nevoliči drsně povezou. Zase jim ale nic jiného nezbude, někdo vládnout musí. Hlavně ať to není oligarcha, co si myslí, že je král já první, popřípadě někdo, kdo všechno zase staví jen na strachu z lidí a reálně nemůže udělat nic.

Anebo je to tak trošku naplánované a po volbách si řekne Andrej se Zadolárkem: co jsme si, to jsme si, vše je zapomenuto rozdělíme se férově o to lithium? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.17 12:39
@Gnaar píše:
Anebo je to tak trošku naplánované a po volbách si řekne Andrej se Zadolárkem: co jsme si, to jsme si, vše je zapomenuto rozdělíme se férově o to lithium? :P

a nebo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.10.17 12:44
@terinka4444 píše:
No já také ne, a moc těch lidí zase není, já ve svém okolí neznám nikoho, znám voliče ano, nezná jediného voliče Okamury, všichni mají v blahé paměti úsvit.

Tady jsme aspoň 3 no :) a ono jich je tu víc, když se to pročte celé, jen asi nemají trpělivost se dohadovat s těmi, co Okamuru postavili do role Blanického rytíře :D zase ne že bych se divila :lol: jinak s Terinkou souhlasím, taky mě napadla vláda ANO+KSČM+SPD a z toho bych :poblion: a Babiše teď sice nechtěj ani Komunisti, ale jakmile by Tomiovi nabídl místo v koalici, naklusal by tam jako první. Je to zaprodanec, nikde ho už nechtěli, ani vlastní strana, tak si založí novou a pasuje se na ochránce Evropy. No to potěš :roll: když jsem si zkoušela volební kalkulačku, tak odspoda jsem měla pořadí Zelení, KSČM, SPD. Takže Okatá můra na úrovni Komančů. To mluví za vše. Radši u vlády zase Socany, i když je taky volit nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.17 12:51

@Hannah345 hele, všimla sis to zoufalství? Jistojistě vím, koho volit nebudu, ale koho volit, to je pekelně těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.10.17 12:54
@Hannah345 píše: …taky mě napadla vláda ANO+KSČM+SPD

K tomu nikdy nedojde. Myslím, že to nepřátelství Andreje, socanů a Kalouska je jen divadlo a existuje mezi nimi nějaká tajná zákulisní dohoda.

http://www.zvedavec.org/…-mysleli.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.10.17 12:57
@terinka4444 píše:
@Hannah345 hele, všimla sis to zoufalství? Jistojistě vím, koho volit nebudu, ale koho volit, to je pekelně těžké.

Jasně, je to těžký. Ale už jsem rozhodnutá pro ODS. Před 5 lety po Nagygate by mě to paradoxně ani nenapadlo :roll: ale přijde mi, že si nabili hubu, a teď se zvedli. Nevím odkud jsi, ale tady v Praze nabízí i zajímavé lidi, takže jdu do ní. Rozhodně se alespoň za tuhle volbu nebudu stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
8.10.17 12:59

@Hannah345 Přidám se a taky vím koho určitě né, ale koho volit budu ještě váhám mezi dvěmi.
SPD ve mě vyvolává smíšené pocity, když to vezmu stručně, tak vše vypadá dobře, mluví dobře, věcně, celkově mi pan Okamura nevadí a nikdy nevadil… atd, ale pořád se nemůžu zbavit divného pocitu z jeho voličů. Všechny co znám ve mě vzbuzují nedůvěru a celkem bych věřila konspirační teorii, že za to dostali zaplaceno…k nim by mi to sedělo. Stejně tak až fanatismus některých lidí v diskuzích :nevim:.

@Gnaar píše:
Anebo je to tak trošku naplánované a po volbách si řekne Andrej se Zadolárkem: co jsme si, to jsme si, vše je zapomenuto rozdělíme se férově o to lithium? :P
…s tím bych souhlasila, že to tak dopadne, ostatně jako vždy po volbách. Nečekám výrazné překvapení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.10.17 13:03
@Gnaar píše:
K tomu nikdy nedojde. Myslím, že to nepřátelství Andreje, socanů a Kalouska je jen divadlo a existuje mezi nimi nějaká tajná zákulisní dohoda.http://www.zvedavec.org/…-mysleli.htm

Koukni, že podporuješ SPD je jedna věc, ale citovat tyto servery je uplná blbost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.10.17 13:10

@Hannah345 Pro Tebe blbost, pro mne důvěryhodnější než např. novodobé Rudé Právo IDnes :mrgreen:
Nebo co je tam konkrétně o té Jourové nepravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
8.10.17 13:26
@Gnaar píše:
@terinka4444 @Mango_Lassi Tak uvidíme po volbách. Ale osobně žádnou změnu neočekávám. Jako vždycky vznikne patová situace. Sice asi Andrej vyhraje…
Příspěvek upraven 08.10.17 v 12:04

Když si myslíš, že Andrej vyhraje (na základě čeho?) tak vysvětli proč má v této anketě
http://miniaplikace.blueboard.cz/hlasovat-lotb
jen 8 hlasů z 166? To je nesmysl. Dneska poprvé za nějakých 14 dní jsem slyšel o prvním člověku, který se vyjádřil, že chce volit ANO. Takže mě mě dost překvapuje tvoje tvrzení.

• Citovat
  • Upravit
ake
8.10.17 13:34

Anketa - politický názor na EU

Založil jsem novou anketu, která zkoumá názor voličů na EU. Chtěl bych to porovnat s výsledky z moji ankety na bluboard.cz

Je třeba se přihlásit na účet google, abyste mohli hlasovat.

Prosím o váš hlas. Děkuji:

https://docs.google.com/…KXd3M0E/edit#…

Jen podotknu že druhé tvrzení ohledně uprchlíků je převzato z programu Pirátů, takže koho myslí uprchlíkama, to záleží jak to definuje Bartoš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová