Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Servus ženský,
teď se mi zrovna objevil předvolební průzkum, kde by ANO porazilo s 30,5 % koalici SPOLU s 25-27%
. Moc nevím, koho mám volit, ale asi to bude SPOLU
(kroužkovat budu KDU-ČSL), protože nikdo lepší tam není (pochybuji, že někdo jiný by to všecko dal do pořádku) a fakt nechci mít za premiéra Babiše. Taky nějak roste podpora SPD s mlokem Okamurou, což taky nemám radost. No nevím, koho budete nebo ještě přemýšlíte volit vy?
Ženský pište!
Nevím koho. Ale určitě znovu nedám hlas současné demolici. Jednou jsem jim na ty lži skočila. Víc můj hlas nedostanou.
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,teď se mi zrovna objevil předvolební průzkum, kde by ANO porazilo s 30,5 % koalici SPOLU s 25-27%
Ženský pište!![]()
![]()
. Moc nevím, koho mám volit, ale asi to bude SPOLU
(kroužkovat budu KDU-ČSL), protože nikdo lepší tam není (pochybuji, že někdo jiný by to všecko dal do pořádku) a fakt nechci mít za premiéra Babiše. Taky nějak roste podpora SPD s mlokem Okamurou, což taky nemám radost. No nevím, koho budete nebo ještě přemýšlíte volit vy?
no twl, koho budu volit v roce 2025? za tak dlouho? možná Aštara,
a co tak pokecat o Vánocích - už máte koupené dárky? anebo aspoň přemýšlíte, co komu a šetříte?
Holka ja ti nevim. Babise nechci u vesla, ale co ted predvadi Spolu, to taky neni zadna hitparada. Nutno ale uznat, ze po Babisovi zdedili peknyho Cernyho Petra. A Okamuru uz vubec neee. Porad doufam, ze vybehne nekdo novy, ze by Blanicti rytiri?
Tolik uvědomělá nejsem, abych věděla, koho budu volit v 2025. Za tu dobu se může stát spousta věcí. Vím jen, že SPD to nebudou.
Taky mi přijde, že Piráti a Starostové používají taktiku mlčení a Richterovou vůbec nemusím vidět.
@stinga píše:
a co tak pokecat o Vánocích - už máte koupené dárky? anebo aspoň přemýšlíte, co komu a šetříte?
Dárky? ![]()
Ještě ne. ![]()
@topazio píše:
Dárky?
Ještě ne.
Když tady mohla být pár dní zpět diskuse o zimní dovolené. Tak i ty dárky pojďme vyřešit. Kde budeš kupovat stromek?
Voliči rychle zapomínají, to není žádná novinka a proto máme politku, jakou máme.
Pokud se něco nestane těsně před volbama (kauzy, opatření, šetření, přidávání atd a na to si dávají dobrý pozor) tak nejde očekávat výrazné změny.
@stinga píše:
já je mám už i zabalené ![]()
@Kelsey píše:
Když tady mohla být pár dní zpět diskuse o zimní dovolené. Tak i ty dárky pojďme vyřešit. Kde budeš kupovat stromek?
Máme umělý. Živý do bytu nechci. Brzo opadá a pak ho budu táhnout do výtahu a jehličí bude všude po paneláku až ke kontajnerum. ![]()