Volby 2025, koho?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
916
15.5.23 21:07

Volby 2025, koho?

Servus ženský,

teď se mi zrovna objevil předvolební průzkum, kde by ANO porazilo s 30,5 % koalici SPOLU s 25-27% :poblion: :poblion: :poblion:. Moc nevím, koho mám volit, ale asi to bude SPOLU :nevim: (kroužkovat budu KDU-ČSL), protože nikdo lepší tam není (pochybuji, že někdo jiný by to všecko dal do pořádku) a fakt nechci mít za premiéra Babiše. Taky nějak roste podpora SPD s mlokem Okamurou, což taky nemám radost. No nevím, koho budete nebo ještě přemýšlíte volit vy?

Ženský pište!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
15.5.23 21:12

Copak copak, čekáš bouřlivou diskusi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.5.23 21:14

Nevím koho. Ale určitě znovu nedám hlas současné demolici. Jednou jsem jim na ty lži skočila. Víc můj hlas nedostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
15.5.23 21:16
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,

teď se mi zrovna objevil předvolební průzkum, kde by ANO porazilo s 30,5 % koalici SPOLU s 25-27% :poblion: :poblion: :poblion:. Moc nevím, koho mám volit, ale asi to bude SPOLU :nevim: (kroužkovat budu KDU-ČSL), protože nikdo lepší tam není (pochybuji, že někdo jiný by to všecko dal do pořádku) a fakt nechci mít za premiéra Babiše. Taky nějak roste podpora SPD s mlokem Okamurou, což taky nemám radost. No nevím, koho budete nebo ještě přemýšlíte volit vy?

Ženský pište!

no twl, koho budu volit v roce 2025? za tak dlouho? možná Aštara,
a co tak pokecat o Vánocích - už máte koupené dárky? anebo aspoň přemýšlíte, co komu a šetříte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
15.5.23 21:17

Holka ja ti nevim. Babise nechci u vesla, ale co ted predvadi Spolu, to taky neni zadna hitparada. Nutno ale uznat, ze po Babisovi zdedili peknyho Cernyho Petra. A Okamuru uz vubec neee. Porad doufam, ze vybehne nekdo novy, ze by Blanicti rytiri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
15.5.23 21:18

Tolik uvědomělá nejsem, abych věděla, koho budu volit v 2025. Za tu dobu se může stát spousta věcí. Vím jen, že SPD to nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13941
15.5.23 21:18

Ja budu volit jako vždy svobodne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15725
15.5.23 21:20

Není koho volit. Asi si založím vlastní stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
15.5.23 21:20

Taky mi přijde, že Piráti a Starostové používají taktiku mlčení a Richterovou vůbec nemusím vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.5.23 21:21
@stinga píše:
a co tak pokecat o Vánocích - už máte koupené dárky? anebo aspoň přemýšlíte, co komu a šetříte?

Dárky? :mrgreen:
Ještě ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.5.23 21:24
@topazio píše:
Dárky? :mrgreen:
Ještě ne. :mrgreen:

Když tady mohla být pár dní zpět diskuse o zimní dovolené. Tak i ty dárky pojďme vyřešit. Kde budeš kupovat stromek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.5.23 21:25

Voliči rychle zapomínají, to není žádná novinka a proto máme politku, jakou máme.

Pokud se něco nestane těsně před volbama (kauzy, opatření, šetření, přidávání atd a na to si dávají dobrý pozor) tak nejde očekávat výrazné změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.5.23 21:26
@stinga píše:

já je mám už i zabalené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.5.23 21:28
@Kelsey píše:
Když tady mohla být pár dní zpět diskuse o zimní dovolené. Tak i ty dárky pojďme vyřešit. Kde budeš kupovat stromek?

Máme umělý. Živý do bytu nechci. Brzo opadá a pak ho budu táhnout do výtahu a jehličí bude všude po paneláku až ke kontajnerum. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.5.23 21:28
@Burj Chalifa píše:
já je mám už i zabalené :mrgreen:

To jsi rychlík. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek