Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alice180 píše: Více
Však jsem ti odpověděl. Oni to území evidentně nepovažují za nebezpečné, jako jsi ty uvedla s tou Moravou a Plzní. Jinak by tam nenechali své blízké a nejezdili tam na dovču. Myslím, že je na čase si přiznat, že šlo jen o ekonomickou migraci a prostě využili toho, že rozdáváme. Že Fiala rozdává - z peněz nás všech.
@rmot píše: Více
Proč si neuvědomíš, že jim pomáhala celá Evropa? Jakou pomoc by jsi si predstavoval, aby se ta uprchlická krize zvládla?
Putin je diktátor a napadl cizí stát, takže domlouvat cenu plynu a třást si s ním rukou, když je to náš nepřítel, to je vlastizrada. Žádná pomoc Slovensku. Stejně z něj má Putin jen srandu. Fialu, koukám, očerňuješ, jak jen to jde. Ale Fico si třepe ruku s diktátorem nepřítelem, ale to je v pořádku. Tak jo ![]()
No, průmysl jde nahoru, inflace dole. Schodky nižší. To jsou výsledky Fialy. Už vidím Okamuru, jak velí ekonomice. To by tě mělo rozesmát víc, tak do toho. A psala jsem, že nemůžeme odejít z lip burzy tak, aby nás to nepoškodilo. Jsme závislí na okolních státech i jinak. Tady nadpis zajímavého článku, není jediný důvod teď odcházet z burzy. Ekolist.cz
https://ekolist.cz
Analytici: Odchodem z lipské burzy by se ČR stala v EU nespolupracujícím hráčem
Máš k tomu plno článku a rozhovorů s odborníky, proč to nedělat, ale ty věříš jen svému neodbornému mozku, nebo co?
Mladí chlapci? Vždy odjely převážně děti a jejich matky. Ty tu vyloženě lžeš. To cíleně, nebo o tom víš a schválně šíříš nesmysly?
Složení ukrajinské migrace do České republiky se v posledních letech proměnilo, kdy po invazi na Ukrajinu začaly převažovat ženy a děti. Mezi uprchlíky je vysoký podíl vysokoškoláků a většina (dvě třetiny) pracuje nebo podniká. Většina uprchlíků pochází z východních a severních regionů Ukrajiny a největší část pobývá ve velkých městech jako Praha, Brno a Ostrava.
Demografické a sociální složení:
Převaha žen a dětí: Tři pětiny uprchlíků jsou ženy a 28 % tvoří děti.
Vysokoškolsky vzdělaní: Přibližně 46 % uprchlíků má vysokoškolské vzdělání.
V produktivním věku: Převážná část uprchlíků je v produktivním věku.
@rmot a ještě mi odpověz na toho Fialu, když tu napíšeš, že jeho příbuzní mají z podpory západní Ukrajiny prospěch, že tam jsou peníze, co mají jít na Ukrajinu, tak to myslíš koho? Zase nějaké dezinformace? Já jsem sem dala přímo část článku, který píše, že je to lež, ty jsi to nevysvětlil. Raději se k tomu už nemáš, co?
@Sandra277 píše: Více
Průmysl jde nahoru, inflace dolů, schodky nižší, to si děláš legraci? Ještě dodej, jak jsou občané nadšení Fialovou vládou a jak jsou spokojení. Až tak, že Stanjura dostal vejcem do zad a když se někde ukážou vládní politici, tak je tam buď vymeteno nebo jim tam lidé nadávají.
@Da12 píše: Více
Ne, to jsou čísla černá na bílém. Babiš vajíčkem nedostal? Směšný argument. V květnu průmyslová produkce meziročně vzrostla o 2,2 %, což je dobrý výsledek ve srovnání s poklesem v předchozích letech. Podobně rostla i v celé EU. V červnu sice došlo k meziměsíčnímu poklesu nových zakázek o 2,9 %, ale celkové tržby stále rostou a počet zaměstnanců se mírně snižuje. Pozitivně se také vyvíjí situace v některých specifických odvětvích jako je výroba kovových konstrukcí nebo elektrických zařízení.
https://www.kurzy.cz/…ika/inflace/
„Schodek vlády“ odkazuje na rozpočtový schodek, což je situace, kdy státní výdaje přesáhnou příjmy a vláda si musí na svůj chod půjčovat. Aktuálně vláda Petra Fialy snižuje deficit veřejných rozpočtů, který v roce 2021 činil přes 5 % HDP, a v příštím roce by měl být kolem 2,3 % HDP. Konkrétní čísla o schodku/přebytku se průběžně aktualizují, například ke konci července 2025 činil schodek státního rozpočtu 168,2 mld. Kč, a návrh na rok 2025 počítá se schodkem 230 mld. Kč.
@Da12 a teď sem napiš svá čísla, šup s nimi, čekám. Na to, co Babiš splnil ze svého programu čekám dva dny. Jsi jen kecalka, nic víc.
@Sandra277 píše: Více
Babiš třeba snižoval a i přímo rušil některé daně, na rozdíl od této údajně pravicové vlády. Třeba zrušil daň z prodeje nemovitosti. Za jeho vlády se zavedl e-recept a e- neschopenka, za Válka digitalizace zdravotnictví nepostoupila ani o píď. Zato chybí i některé důležité léky a to bez náhrady.
On tu někdo umírá na to, že nemá nějaký lék? Proč mi neodpovíš na mé otázky? Tato vláda zase zvýšila rodičák. Babiš se k tomu neměl. Kdo pečuje o ležící osobu, tomu Fiala zvýšil příspěvek o deset tisíc. Ale jedu dle schodku, dle čísel, na rozdíl od tebe. Ty napíšeš, že schodky špatně inflace špatně průmysl špatně, a začneš tu kecat něco, že Babiš zrušil daň? Jak jsi mi vyvrátila, že roste průmysl, inflace nízká, schodek nižší? Proč tedy píšeš něco o daních, úplně nesouvisle?
Hele to je marný. Já už začínám sandru podezřívat, že těm svým lžím dokonce i věří. Pokaždé, když se nechám vyprovokovat do diskuse s ní, tak zjistím, že to je ztracený čas.
Vždyť nedokážete odpovědět na normálně položené otázky. A když nedokážete odpovědět, tak mě začněte napadat a urážet. To je tvá úroveň, rmot? Napíšu sem z čeho čerpám, ty mě jen urážíš. Vidíš ten rozdíl? Ubohé, naprosto. Že prý tu máme z uprchlíků nejvíc mladé muže, dezinformace. Že prý Fiala má příbuzné na západě Ukrajiny a valime tam peníze. Další dezinfo. Ale hlavně, že jsou špatní ti, co na to poukáží.