Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jooo to netuším, ale je to za dlouho
to se toho může stát, např čez zlevní elektřinu / checht, no dobře, to se nestane, ale jinak se může cokoliv /
Babiše ne, toho už stačilo na tři životy
ale jinak fakt netuším
@topazio píše:
Máme umělý. Živý do bytu nechci. Brzo opadá a pak ho budu táhnout do výtahu a jehličí bude všude po paneláku až ke kontajnerum.
U nás to lidi hážou ven z okna! ![]()
@topazio píše:…to se háže z okna
Máme umělý. Živý do bytu nechci. Brzo opadá a pak ho budu táhnout do výtahu a jehličí bude všude po paneláku až ke kontajnerum.
@topazio píše:
Dárky?
Ještě ne.
a no jo vlastně, vánoční dárky ![]()
ono, jako se to nezdá, ale za chvilku tady máme slunovrat, den se začne krátit, pak najednou Dušičky a jaký jsme byli??
Vzhledem k tomu, že se občas rozhoduji až v okamžiku, kdy držím za plentou v ruce lístky, tak fakt teď odmínám přemšlet o tom, komu to tam hodím za dva roky.
@dreamis píše:
U nás to lidi hážou ven z okna!
Já vím. Na tohle nemám odvahu.
@topazio píše:
Já vím. Na tohle nemám odvahu.
Tak potom takhle…
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,teď se mi zrovna objevil předvolební průzkum, kde by ANO porazilo s 30,5 % koalici SPOLU s 25-27%
Ženský pište!![]()
![]()
. Moc nevím, koho mám volit, ale asi to bude SPOLU
(kroužkovat budu KDU-ČSL), protože nikdo lepší tam není (pochybuji, že někdo jiný by to všecko dal do pořádku) a fakt nechci mít za premiéra Babiše. Taky nějak roste podpora SPD s mlokem Okamurou, což taky nemám radost. No nevím, koho budete nebo ještě přemýšlíte volit vy?
Já bych volila konzervativní pravici. Ale taková strana tu neexistuje. Všechno levice a liší se pouze v tom, zda je více či méně progresivistická. Navíc vše ve vlivu finanční oligarchie. Takže ať si vybereš tu či onu, vždy ji bude ovlivňovat národní nebo mezinárodní kapitál.
@KovaJana píše:
Já bych volila konzervativní pravici. Ale taková strana tu neexistuje. Všechno levice a liší se pouze v tom, zda je více či méně progresivistická. Navíc vše ve vlivu finanční oligarchie. Takže ať si vybereš tu či onu, vždy ji bude ovlivňovat národní nebo mezinárodní kapitál.
Svobodní
@Borrealis píše:
a no jo vlastně, vánoční dárkyono, jako se to nezdá, ale za chvilku tady máme slunovrat, den se začne krátit, pak najednou Dušičky a jaký jsme byli??
Kušuj, podle počasí jsme ještě nevylezli ani z března ![]()
@KovaJana píše:
Motoristé (jsem na ně zvědavá, co z toho bude)
Zatím stejnou stranu z pětikoalice jako teď. Nevidím důvod, proč ji nevolit. Zatím jsem celkem spokojená. Do 2025 je nějaký čas. Svoji stranu zakládat nebudu.
Nevím koho budu volit, ale vím, koho volit nebudu - ANO, SPD a KSČM, to jsou strany a lidi, ze kterých je mi na ![]()