Volby 2025, koho?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
15.5.23 21:28

Jooo to netuším, ale je to za dlouho

to se toho může stát, např čez zlevní elektřinu / checht, no dobře, to se nestane, ale jinak se může cokoliv /

Babiše ne, toho už stačilo na tři životy

ale jinak fakt netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.5.23 21:29
@topazio píše:
Máme umělý. Živý do bytu nechci. Brzo opadá a pak ho budu táhnout do výtahu a jehličí bude všude po paneláku až ke kontajnerum. :lol:

U nás to lidi hážou ven z okna! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.5.23 21:29
@topazio píše:
Máme umělý. Živý do bytu nechci. Brzo opadá a pak ho budu táhnout do výtahu a jehličí bude všude po paneláku až ke kontajnerum. :lol:
…to se háže z okna :lol: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
15.5.23 21:30
@topazio píše:
Dárky? :mrgreen:
Ještě ne. :mrgreen:

a no jo vlastně, vánoční dárky :think:

ono, jako se to nezdá, ale za chvilku tady máme slunovrat, den se začne krátit, pak najednou Dušičky a jaký jsme byli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
15.5.23 21:30

Vzhledem k tomu, že se občas rozhoduji až v okamžiku, kdy držím za plentou v ruce lístky, tak fakt teď odmínám přemšlet o tom, komu to tam hodím za dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.5.23 21:31
@dreamis píše:
U nás to lidi hážou ven z okna! 8o

Já vím. Na tohle nemám odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.5.23 21:36
@topazio píše:
Já vím. Na tohle nemám odvahu.

Tak potom takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.5.23 21:37
@axlpol píše:
Tak potom takhle…
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.5.23 21:38
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,

teď se mi zrovna objevil předvolební průzkum, kde by ANO porazilo s 30,5 % koalici SPOLU s 25-27% :poblion: :poblion: :poblion:. Moc nevím, koho mám volit, ale asi to bude SPOLU :nevim: (kroužkovat budu KDU-ČSL), protože nikdo lepší tam není (pochybuji, že někdo jiný by to všecko dal do pořádku) a fakt nechci mít za premiéra Babiše. Taky nějak roste podpora SPD s mlokem Okamurou, což taky nemám radost. No nevím, koho budete nebo ještě přemýšlíte volit vy?

Ženský pište!

Já bych volila konzervativní pravici. Ale taková strana tu neexistuje. Všechno levice a liší se pouze v tom, zda je více či méně progresivistická. Navíc vše ve vlivu finanční oligarchie. Takže ať si vybereš tu či onu, vždy ji bude ovlivňovat národní nebo mezinárodní kapitál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.5.23 21:41
@KovaJana píše:
Já bych volila konzervativní pravici. Ale taková strana tu neexistuje. Všechno levice a liší se pouze v tom, zda je více či méně progresivistická. Navíc vše ve vlivu finanční oligarchie. Takže ať si vybereš tu či onu, vždy ji bude ovlivňovat národní nebo mezinárodní kapitál.

Svobodní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
15.5.23 21:46
@Borrealis píše:
a no jo vlastně, vánoční dárky :think:ono, jako se to nezdá, ale za chvilku tady máme slunovrat, den se začne krátit, pak najednou Dušičky a jaký jsme byli??

Kušuj, podle počasí jsme ještě nevylezli ani z března :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.5.23 21:47
@KovaJana píše:

Motoristé (jsem na ně zvědavá, co z toho bude)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
15.5.23 21:50

Zatím stejnou stranu z pětikoalice jako teď. Nevidím důvod, proč ji nevolit. Zatím jsem celkem spokojená. Do 2025 je nějaký čas. Svoji stranu zakládat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
15.5.23 21:54

Nevěřím, že ČSSD má 5,5%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
15.5.23 21:56

Nevím koho budu volit, ale vím, koho volit nebudu - ANO, SPD a KSČM, to jsou strany a lidi, ze kterých je mi na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí