Volby 2025, koho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4054
15.5.23 21:57
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,

teď se mi zrovna objevil předvolební průzkum, kde by ANO porazilo s 30,5 % koalici SPOLU s 25-27% :poblion: :poblion: :poblion:. Moc nevím, koho mám volit, ale asi to bude SPOLU :nevim: (kroužkovat budu KDU-ČSL), protože nikdo lepší tam není (pochybuji, že někdo jiný by to všecko dal do pořádku) a fakt nechci mít za premiéra Babiše. Taky nějak roste podpora SPD s mlokem Okamurou, což taky nemám radost. No nevím, koho budete nebo ještě přemýšlíte volit vy?

Ženský pište!

Rozhodne nebudu volit SPOLU. Strasna banda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
15.5.23 22:06

Bych to viděl na Putina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
15.5.23 22:14

Ráda bych volila jednu ze stran pětikoalice, ale jedině, pokud by kandidovala samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11561
15.5.23 22:24

Ja uz 10 let nevolim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
15.5.23 22:30

Určitě ne ty, co vládnou teď. Jedna velká katastrofa. Nenávidím tuto vládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
15.5.23 22:43
@Ba412 píše:
Holka ja ti nevim. Babise nechci u vesla, ale co ted predvadi Spolu, to taky neni zadna hitparada. Nutno ale uznat, ze po Babisovi zdedili peknyho Cernyho Petra. A Okamuru uz vubec neee. Porad doufam, ze vybehne nekdo novy, ze by Blanicti rytiri?

Ti už to prošvihli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
16.5.23 13:48
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,

teď se mi zrovna objevil předvolební průzkum, kde by ANO porazilo s 30,5 % koalici SPOLU s 25-27% :poblion: :poblion: :poblion:. Moc nevím, koho mám volit, ale asi to bude SPOLU :nevim: (kroužkovat budu KDU-ČSL), protože nikdo lepší tam není (pochybuji, že někdo jiný by to všecko dal do pořádku) a fakt nechci mít za premiéra Babiše. Taky nějak roste podpora SPD s mlokem Okamurou, což taky nemám radost. No nevím, koho budete nebo ještě přemýšlíte volit vy?

Ženský pište!

Téma Volby 2025? Jako fakt už teď? 😁 Kurňa, měla bych jít udělat chlebíčky na Silvestra 2023 a chlapa pošlu pro stromeček 🤔

• Citovat
  • Upravit
1341
26.6.23 14:17

:mrgreen: tak u mne už si rodina a kamarádi objednávají ty chlebíčky na Silvestra, vědí, že moje kapacity jsou omezené, takže brzo není. A dneska mi přišla pro kamarádku knížka o Gottovi, kterou ji věnuju k Ježíškovi, no co, no…byla v akci a nebylo to jediné, co jsem v tom eshopu kupovala. :lol:
Koho budu za dva roky volit, to fakt nevím, jednak jsem z té radostné svobody, že nemusím, nevolič, a druhak, vím, koho volit nebudu, pokud do toho teda půjdu. Nikoho z těch, co tam jsou teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.6.23 14:22

Klidně tyto znovu. A kohokoli kdo bude mít šanci proti Ano, Babišovi a SPD, či ksčm kdyby vstalo z mrtvých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
26.6.23 18:30
@marcellia píše:
Rozhodne nebudu volit SPOLU. Strasna banda.

SPOLU také rozhodně volit nebudu. Ještě se rozmyslím, koho jiného, ale tyhle lháře již nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
30.11.23 06:09
@Kelsey píše:
Nevím koho. Ale určitě znovu nedám hlas současné demolici. Jednou jsem jim na ty lži skočila. Víc můj hlas nedostanou.

Vždy ten co je u vesla je neoblíbený. Tato vláda dělá špinavou práci pro tu druhou vládu, která nám ukáže jak se žije na dluh.
Co má tato vláda podle tebe dělat? Nemají to vůbec snadné. Stačí přemýšlet, ale chápu, když křičí všichni je lepší křičet taky. Co ti udělali tak hrozného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
30.11.23 06:15
@impossible píše:
Určitě ne ty, co vládnou teď. Jedna velká katastrofa. Nenávidím tuto vládu.

Co ti chybí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.12.23 14:00

Poslední roky jsem dost zklamaná, ať už jsem volila kohokoliv tak to nikdy nepřineslo nic dobrého. Všichni si jen chcou namastit kapsy a nás kašlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
5.8.25 13:23

Teď co dál ?

Dnes jsem mluvila s několika známými a překvapilo kolik z nich dá hlas Stačilo. Minule volby všichni dávali vládním stranám a nyní Ano, Stačilo, SPD. Přijde mi, že ty výsledky voleb budou ještě daleko horší než se říká.
Nejvíc mě na tom štve a mrzí, že to je pouze výsledek tyhle vlády.

Upřímně ani jedné straně to nedám. U mě připadá v úvahu STAN nebo Piráti. Koho tedy budete volit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
5.8.25 13:41
@Alice180 píše: Více

Stan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...