VOŠ diplomovaná všeobecná sestra
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Mirenka píše:
Děkuju😉 jo, teď už to dát musím, naštěstí mám podporu rodiny. Ale pokaždé když jsem byla teď v té nemocnici, kam bych chtěla nastoupit, tak jsem si říkala, že to je fakt to, co mě baví a naplňuje.
A nemyslím si, že je pozdě na to začínat ve zdravotnictví ve 40, mám i starší spolužačky😉
Vazne starší? Tak to je dobrý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Jo tak. To jsem nepochopila. Zajímalo by mě vůbec, jak te sestry berou? Ja slyšela docela nepříjemný historky z praxí. Tak nevím.
Nez vzdělání se do zdravotnictví nedostanu, leda ošetřovatelka, sanitar. Jedine nejdřív nástavbu praktická sestra a potom VOŠ. To je ale na dlouho, to je v mém věku blbost.
záleží na oddělení, špatnou zkušenost mám třeba z gynekologie, ale na sestrách, některé jsou na nás úplně alergické. A pak taky záleží, kolik toho mají, kolik tam mají lidí na praxi, ve velkých nemocnicích kam chodí medici, VOŠ, Vš, SZŠ je to pro ty sestry náročné, takže chápu, že nemají vždycky náladu.
jinak na sanitarku stačí kurz, teď možná ani to není třeba, já třeba teď po absolvování 2,5 roku studia tuším můžu dělat ošetřovatelku, než dokončím studium. přes praktickou sestru je to blbost, to bych nedělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@AkiB moc děkuji, ale potřebuji VOŠkaře. Nicméně se zeptám, zda jdeš ze zdrávky nebo z gymplu?
šla jsem ze zdravky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je tedy docela nářez jít úplně z jiného oboru, s jiným zaměstnáním na kombi studium a dát to. Když se člověk rozhodně později, je to blbý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, laka me dalkove studium na VOŠ obor - diplomovana zdravotni sestra. Mam stredni, ekonomickou skolu, takze uplne jiny obor. Maturovala jsem pred 13 lety, takze nejsem cerstvy absolvent.
Rada bych se vas zeptala, jake to studium je? Pokud jste treba studujici a prechazely jste taky z uplne jineho oboru ke zdravotnictvi, tak jak jste se do toho dostaly? Da se to zvladnout a naucit? Jake jsou zaverecne zkousky? Prosim, potrebovaka bych co nejvice informaci. Moc dekuji ![]()
- Citovat
- Upravit