VOŠ Evropská - studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, letos jsem se dostala na PMP denní studium. Bohužel ale stále nemám žádné informace o zápisu, o placení školného, o tom kdy začíná škola…prostě nic. Paní na studijním mi pouze řekla, že rozhodnutí o přijetí se neposílá. Nemáte prosím někdo více informací než já? Bojím se abych něco neprošvihla. Moc děkuju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím vás kdo studoval na voš dálkové studium na evropský obor mimoškolní a předškolní pedagogika? Sháním materiály k absolutoriu hlavně z angličtiny, nemůžete je někdo poskytnout? Díky za odpověď. Petra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já jdu do třeťáku, každý rok se nastupuje první týden v září, nevím jestli ti začíná pondělkem nebo jiným dnem, školné se platí do poloviny září, ale mě tenkrát přišel ještě domů dopis někdy v srpnu. Jo koukám, že jdeš denní tak začínáš určitě hned v pondělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemel jste nekdo/nemate na AJ Zuzanu Ambrosovou? Long story short nam na posledni rocnik meni anglictinarer a tim i zkousejiciho u absolutoria, tak by nas zajimalo, co je dana pani zac, zda je lidsky prijemna, jak moc je narocna apod… kdybyste s ni nekdo mel zkusenost, budu vdecna!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj měla jsem Ambrosovou loni u absolutoria, že buď absolutně v klidu. Je výborná, příjemná, snaží se pomoct. Ničeho se neboj. Není lepší anglictinarky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Absolutorium
Ahoj, neprodává někdo vypracované okruhy z AJ k absolutoriu obor sociální pedagogika? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@myby ahoj muzeme se spojit soukrome ? Potrebovala bych se zeptat na par veci a domluvit. Jde o vypracovane prace. Dekuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VOŠ PMP Evropská dálkaři
Zdravím ve spolek, moc nevím jak to tu na miminu funguje
viděla jsem tu v komentářích, že je někde na spolužácích email s kompletním studiem a vypracovanými otázkami..má ještě někdo z vás přístup, prosím? Dostala jsem na školu, ale jsem nějaká nervózní z toho studia, raději bych se připravila na vše
jestli někdo pomůže, budu neskonale vděčná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nela177 web spolužáci už několik let neexistuje. Spíš hledej skupiny na FB nebo materiály na primatovi.cz.
Na této škole jsem nestudovala. Jen věcná poznámka, kde bych hledala já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pedevropská
Ahoj,
Ráda bych se přihlásila na PMP. Nenašla jsem nikde rozvrh, můžete mi prosím někdo napsat jak časově náročné to je? Myslím co se týká docházky do školy. 1× týdně, 2× v měsíci víkend nebo jak? A co kurzy? Lyžák, turisťák, plavání?
Děkuji, hezký den Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit