Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Moni1987 tak pisu ohledne pouzdra na mobil nakonec doslo k nejaky slamastice a vratily mi penize ![]()
@horynalukyn zrovna jsem kontrolovala, že mi mělo pouzdro dorazit 12.10. a nic
dala jsem reklamaci s žádostí o vrácení peněz. V pohodě vám peníze dorazily? Mně stále dluží za 3 reklamované objednávky. Komunikovali přes FB v pohodě?
@Moni1987 @Moni1987 @Moni1987 Dobrý den, chci se zeptat jestli Vám při prvním objednání dělalo problém zaplatit objednávku.
Zkoušela jsem dvě karty a ani jedna mi nechce projít. Nevíte nějaký čím to může být?? Děkuji za odpověď
Dobrý den, jak mám vrátit zboží, které jsem nakoupila na VOVA? Nakupovala jsem tam poprvé a nikde na těch stránkách nejsou žádné pokyny.
To co jsem objednala je příšerné a vůbec neodpovídá fotce. Děkuji za odpověď.
@Moni1987 Ahoj, objednala jsem si balíček z Vovy a chci se zeptat co je všechno napsané na tom balíčku co se tyče ceny a popisu atd.. objednala jsem dárek přítelovi a nechci aby to zjistil kdyby to vytáhl ze schránky ![]()
@Nikola1806 a umí přítel čínsky?? ![]()
Neboj…z obalu nic nepozná
Dobrý den chtěla jsem se zeptat objednala jsem si nějaké věci z vova a ne došly v termín co měly dojít jsou pořád někde na cestě zažádala jsem o reklamaci peníze mi přišly v pořádku zpět je možné že mi to zboží ještě dojde? Nebo už ne děkuji
Chci se zeptat jak zmenim na vove email nebo kontaktuju prodejce, protoze jsem zadala pri registraci nespravny email a ted mi vsechny informace nejspis prichazeji tam. Prave mi dorucovali zasilku ale ja nebyla doma takze by mela byt na poste, ale nemuzu si ji vyzvednout protoze neznam kod, mozna i dalsi moje objednavky tam jsou ale neznam proste jejich kod k vyzvednuti, ktery by mi meli poslat prave na email
Email zmenit nejde, nejde to rozkliknout. Jde mi hlavne o ten kod, abych si zasilky mohla vyzvednout, tak kdybyste nekdo vedel co s tim. Dekuju
@Moni1987 je to jeden velkej podvod, ja si objednala zbozi za 2000kc a nedostala jsem nic ![]()
@ka2ka spatnou penize v prachu, zbozi zadny a komunikace taky zadna
2000kc v prdeli
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat objednala jsem si nějaké věci z vova a ne došly v termín co měly dojít jsou pořád někde na cestě zažádala jsem o reklamaci peníze mi přišly v pořádku zpět je možné že mi to zboží ještě dojde? Nebo už ne děkuji
Jak prosim zazadat o reklamaci?
Objednávám občas, ale má zkušenost je, že by oblečení ne! Kvalita špatná. Ostatní ujde, drahé věci bych neobjednal. Vrácení peněz není problém, jen stačí vyfotit špatné zboží, dát to přímo na jejich stránky, napsat proč reklamuje že a nemusíte to posíláte zpět, peníze vrátí i když to chvíli trvá. Z oblečení co jediné bylo dobré tak plavky.
Objednávám občas, ale má zkušenost je, že by oblečení ne! Kvalita špatná. Ostatní ujde, drahé věci bych neobjednal. Vrácení peněz není problém, jen stačí vyfotit špatné zboží, dát to přímo na jejich stránky, napsat proč reklamuje že a nemusíte to posíláte zpět, peníze vrátí i když to chvíli trvá. Z oblečení co jediné bylo dobré tak plavky. Nejlepší je objednávat na našich eshopech.
Ja nakupuju na https://spartoo.cz Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.