Vozík za kolo - pěší výlety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2889
11.8.14 20:10

@Lama Lama Dík. Už konečně chápu, proč ta brzda vpředu nefunguje. A že to z kopce neubrzdím jsem tušila. Kopce tu jsou drsný. Velikost mi nevadí, bydlíme na vesnici v baráku, byl by v garáži. Ani tu nejsou chodníky, jen silnice nebo lesní cesty a ulice většinou bez asfaltu, všude bláto. Nikam dovnitř nechodím, nákupy řešíme většinou autem a Manducou, malé ve stánku nebo večerce, stejně tak doktor atd. Starší samozřejmě běžně chodí, jen mě neba pořád to její tempo. 2,5 km do školky taky po ní nemůžu chtít, když tam bude celý den lítat venku. Školka je lesní, tam se taky dovnitř nechodí, maximálně do teepee. Jezdit tam autem je trochu trapný (i když rozhodně levnější) a navíc se parkuje daleko. A kočár si zatím nechám, dokud nebude malá sedět, nějakou dobu to garáž snese (manžel snad taky, hehe), takže vozík bude aspoň ze začátku navíc. Pak mám ještě golfky do auta a do Prahy. Ani prachy nám v tom kočárku neležej, pač to je stará kraksna skoro na odpis, takže tu může v klidu stát. Mimochodem má taky sezení čelem ke mně, což je proti vozíku velká výhoda.
@Mafina5 O půjčení vím, jen jsem chtěla zjistit, jestli má vůbec smysl Croozer (bez brzdy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.8.14 15:37

Já bych se bez té brzdy toho nebála. Některé kočárky váží mnohdy víc, než croozer se dvěma dětmi a přitom by nikoho nenapadlo řešit, zda potřebuje k takovému těžkému kočárku brzdu pro jízdu z běžného kopce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
12.8.14 15:49

@Mafina5 Souhlas, na chůzi bych se toho taky nebála :-) vlastní zkušenost s Perego Duete a v něm 2 celkem velké děti :mrgreen: ale na jakýkoliv rychlejší pohyb už je nezbytností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí