Vozily byste v tom své dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
21.1.14 18:35
@Kobliha51 píše:
Jo a zákony na tebe taky neplatí, policajti jsou debilové a budeš si dělat jen to co budeš chtít a kdy to budeš chtít. Jsi prostě jednička!!! A na co číst cizí názory, když máš vlastní viď??? :dance: :dance: :dance:
A jaký to bylo ve škole?

8o..v klidu zeno..prdne ti cevka a budes tahat nohu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4637
21.1.14 18:35
@1.zizi píše:
mne zase kreslo elektricke :mrgreen:..ale tak treba uzavrel na dite nejakou vellkou pojistku :mrgreen: :roll:

Twe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.1.14 18:36
@Virginia píše:
Na mě ne. :D

protoze nejsi chlap :dance:

• Citovat
  • Upravit
1846
21.1.14 18:37

@belik autosedačka starší jak šest let, pokud není znovu otestovaána výrobcem nemá v autě co dělat stejně jako autosedačka z bouraného auta (což nikdo nezaručí ani u tohohle, jestli to je vůbec autosedačka-má homologaci?). Takže za mě NE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
21.1.14 18:38
@1.zizi píše:
protoze nejsi chlap :dance:

Proto u nás vybírám já, chlap by dotáhl předraženej krám.
Zakladatelky chlap je ještě dobrej, dotáhl krám zadarmo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.1.14 18:38

Ja bych to strelila nejakymu sberateli :mrgreen:
Ale jinak mne to pobavilo, i vzhledem k tomu, ze mnohy pisatelky zrejme v podobnych sedackach jezdily :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.1.14 18:39
@1.zizi píše:
8o..v klidu zeno..prdne ti cevka a budes tahat nohu :kytka:

Dobrý!!! Dám pozor. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
725

Dámy, výrobcem sedačky je firma Recaro, která vyrábí sedadla do závodních aut. Sedačka bez potahu vypadá divně, to ano, ale konstrukce je celá ocelová s vlastními deformačními zónami. Naše (ročník 2003) odvozila bezpečně 2 děti a putovala dál do světa. Před těmi X lety to byla jednoznačně jedna z nejlepších sedaček na trhu. A vzhledem k použitým materiálům a výrobě v Německu (dodnes), je se zde zmiňovanými supermarketovými modely naprosto nesrovnatelná.

Jedná se v podstatě o předchůdce tohoto modelu: http://www.autoseating.cz/…nza-seatfix/

Má polohování do šířky i do výšky, i částečně „spací“ polohu (my ji používali stále). Pokud není konstrukce nikde ohnutá nebo porušená (což na kovu je vidět), nebála bych se toho. Zapínání bezpečnostních pásů je jednoduché a naprosto bezpečné. Popátrejte po návodu na netu.

Možná, kdyby manžel zakladatelky vysvětlil, proč ji přinesl domů (právě kvůli těm závodním autům), bylo by to jednodušší a nemusela by tady diskutovat s úplnými laiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
@Virginia píše:
Zakladatelky chlap je ještě dobrej, dotáhl krám zadarmo. :mrgreen:

Setri penezenku a zivotni prostredi. :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.1.14 18:42
@Virginia píše:
Zakladatelky chlap je ještě dobrej, dotáhl krám zadarmo. :mrgreen:

kdyby dotahl alespon stene, a tak udela lip :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
21.1.14 18:42
@Bublina píše:
Dámy, výrobcem sedačky je firma Recaro, která vyrábí sedadla do závodních aut. Sedačka bez potahu vypadá divně, to ano, ale konstrukce je celá ocelová s vlastními deformačními zónami. Naše (ročník 2003) odvozila bezpečně 2 děti a putovala dál do světa. Před těmi X lety to byla jednoznačně jedna z nejlepších sedaček na trhu. A vzhledem k použitým materiálům a výrobě v Německu (dodnes), je se zde zmiňovanými supermarketovými modely naprosto nesrovnatelná.

Jedná se v podstatě o předchůdce tohoto modelu: http://www.autoseating.cz/…nza-seatfix/

Má polohování do šířky i do výšky, i částečně „spací“ polohu (my ji používali stále). Pokud není konstrukce nikde ohnutá nebo porušená (což na kovu je vidět), nebála bych se toho. Zapínání bezpečnostních pásů je jednoduché a naprosto bezpečné. Popátrejte po návodu na netu.

Možná, kdyby manžel zakladatelky vysvětlil, proč ji přinesl domů (právě kvůli těm závodním autům), bylo by to jednodušší a nemusela by tady diskutovat s úplnými laiky.

Tak ono tady jde o ten cas, ty sedacce je 14 let 8) Se podivej na fotky, jak vypada pouzivany molitan… Za 14 let se ten vyvoj taky nekam dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.1.14 18:43

Já nevím, jen jsem přeběhla diskuzi, ale jaký pásy myslíte? vždyť sedačky pro větší děti se poutají pásy v autě :nevim: sedačka mi přijde kovová tak to bude asi jiné než ty šunty z plastu, tam je ta životnost menší to je jasný :nevim: nejsem odborník na sedačky, ale ani hysterka která řve podle obrázku, bože ten chlap je ale deb.il, chce zabít dítě?

• Citovat
  • Upravit
725
21.1.14 18:45
@asha píše:
Tak ono tady jde o ten cas, ty sedacce je 14 let 8) Se podivej na fotky, jak vypada pouzivany molitan… Za 14 let se ten vyvoj taky nekam dostal.

To je taky jediný relevantní argument proti sedačce. Zbytek zde (s odpuštěním) nakladených názorů je naprosto mimo. Proto jsem to napsala. V „naší“ 12 let staré sedačce ještě dnes jezdí další spokojený pasažér. Ocel na rozdíl od plastu nepuchří a molitan akorát změnil barvu (on to není molitan, ale spíš taková ta pěna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.1.14 18:46
@K-Black píše:
Já nevím, jen jsem přeběhla diskuzi, ale jaký pásy myslíte? vždyť sedačky pro větší děti se poutají pásy v autě :nevim: sedačka mi přijde kovová tak to bude asi jiné než ty šunty z plastu, tam je ta životnost menší to je jasný :nevim: nejsem odborník na sedačky, ale ani hysterka která řve podle obrázku, bože ten chlap je ale deb.il, chce zabít dítě?

No hele…kdysi jsme koupili za dve kila jednu hodne pouzitou, jen k babicce pro sichr. Byl to podobny rok vyroby, od 9 kil. Na posez teda neco silenyho :mrgreen: Ta mela navic i ty pasy, coz byl kamen urazu… Polstr byl celkem k nicemu a kovova konstrukce…ta byla tak kovova, ze jsem mela strach, ze nas to pripadne jeste vsechny pozabiji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.1.14 18:47
@K-Black píše:
Já nevím, jen jsem přeběhla diskuzi, ale jaký pásy myslíte? vždyť sedačky pro větší děti se poutají pásy v autě :nevim: sedačka mi přijde kovová tak to bude asi jiné než ty šunty z plastu, tam je ta životnost menší to je jasný :nevim: nejsem odborník na sedačky, ale ani hysterka která řve podle obrázku, bože ten chlap je ale deb.il, chce zabít dítě?

no pasy na pripoutani ditete :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí