Vozítko Step 2 pro dvojčata
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vozítko Step 2 pro dvojčata
Ahoj
Zaujalo mě toto vozítko a chtěla jsem se zeptat jestli ho některá náhodou nemáte a případně, kam ho využíváte. Je možné ho mít místo kočarku, našim dvojkám budou 2 roky.Tak jestli mám na zimu nechat ještě kočar, nebo bych ho mohla vyměnit za tohle vozítko. Bydlím v Praze. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Osobně ho nemám, ale přijde mi teda jako pekna blbosti tím nahrazovat kočár
Fakt si umíš představit, ze bys to tahala po Praze? http://m.youtube.com/index?… Jednak to bude nepohodlné pro prcky a ovladatelnost asi taky nic moc. Jako vozítko do ZOO ok, ale místo kočáru teda nevím…
Moje dvojčata maji 27 měsíců a v kočáru jezdíme a pocitam, ze v zime ještě budeme
Čím dyl, tím pro me lip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky omlouvám se za otázku mimo téma, ale potřebuju poradit jak zvládáte kočár s tak velkýma dětma. Já mám kočár 16kg a dvojčata už mají dohromady 16kg a když dám hodinovou procházku tak mám úplně ztuhlý ramena jak je ten kočár těžký se děsím až bude zima a bude ještě těžší jezdit a prcci budou taky větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rusovlaska.e
Já mám 3 kočárky a iCandy peach ovládám v pohode jednou rukou, jezdí se s nim nádherné, Easywalker duo taky super, ale golfky Maclaren teda hrůza, ty skoro nepoužívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám Valco baby Ion twin, kočarek váží 9 kg, a fakt super.CHce to prostě pořídit lehčí kočarek. Ale golfky taky nedoporučuju. Mela jsem peg perego aria twin a nadřela jsem se pěkně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chrpa Ahoj prosim te jak se ti vlezou dvojicky do Valca??? premyslim o nem jako o sourozeneckem pro prcky, v zime se nam narodi druhy chlapecek a se starsim se na volno chodit neda. narvu do jen starsiho v zime i s kombinezou?? dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vozitko
Ahojky moji vnuci ho maji dostali ho k narozeninam kdyz jim byl rok a miluji ho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dapami Kolik je ted vnukům? nebudete třeba vozítko prodávat? měla bych zájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vozitko
Na podzim jsme ho prodali a bylo to pro kluky supr věc něco jiného než kočár
- načítám...
- Citovat
- Zmínit