Vozítko Step 2 pro dvojčata

1825
9.7.13 20:53

Vozítko Step 2 pro dvojčata

Ahoj :mavam: Zaujalo mě toto vozítko a chtěla jsem se zeptat jestli ho některá náhodou nemáte a případně, kam ho využíváte. Je možné ho mít místo kočarku, našim dvojkám budou 2 roky.Tak jestli mám na zimu nechat ještě kočar, nebo bych ho mohla vyměnit za tohle vozítko. Bydlím v Praze. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2369
9.7.13 21:10

Osobně ho nemám, ale přijde mi teda jako pekna blbosti tím nahrazovat kočár :think: Fakt si umíš představit, ze bys to tahala po Praze? http://m.youtube.com/index?… Jednak to bude nepohodlné pro prcky a ovladatelnost asi taky nic moc. Jako vozítko do ZOO ok, ale místo kočáru teda nevím…
Moje dvojčata maji 27 měsíců a v kočáru jezdíme a pocitam, ze v zime ještě budeme :andel: Čím dyl, tím pro me lip :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
9.7.13 21:13

Díky, myslela jsem si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
9.7.13 21:48

Holky omlouvám se za otázku mimo téma, ale potřebuju poradit jak zvládáte kočár s tak velkýma dětma. Já mám kočár 16kg a dvojčata už mají dohromady 16kg a když dám hodinovou procházku tak mám úplně ztuhlý ramena jak je ten kočár těžký se děsím až bude zima a bude ještě těžší jezdit a prcci budou taky větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
9.7.13 22:06

@rusovlaska.e
Já mám 3 kočárky a iCandy peach ovládám v pohode jednou rukou, jezdí se s nim nádherné, Easywalker duo taky super, ale golfky Maclaren teda hrůza, ty skoro nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
10.7.13 12:50

Ahoj, já mám Valco baby Ion twin, kočarek váží 9 kg, a fakt super.CHce to prostě pořídit lehčí kočarek. Ale golfky taky nedoporučuju. Mela jsem peg perego aria twin a nadřela jsem se pěkně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
29.8.13 14:11

@chrpa Ahoj prosim te jak se ti vlezou dvojicky do Valca??? premyslim o nem jako o sourozeneckem pro prcky, v zime se nam narodi druhy chlapecek a se starsim se na volno chodit neda. narvu do jen starsiho v zime i s kombinezou?? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.15 21:43

vozitko

Ahojky moji vnuci ho maji dostali ho k narozeninam kdyz jim byl rok a miluji ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.2.16 15:03

@Dapami Kolik je ted vnukům? nebudete třeba vozítko prodávat? měla bych zájem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.2.16 15:48

Vozitko

Na podzim jsme ho prodali a bylo to pro kluky supr věc něco jiného než kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...