Vracení provizí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Cenarius píše:
@gabrriel tohle je běžná praxe, taky jsem to měl úplně stejne. Je to daň za vysoké výdělky. A co jsem dělal já, tak 20% se dávalo automaticky do „storno fondu“. A ona je zodpovědná za ty smlouvy, když je klient zruší, tak to jde za ní.
To je drsné. A jak dlouho po uzavření smlouvy a následném stornu musí peníze vracet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM Mám pocit, že tři roky. Ale částka, která se má vrátit se každý rok o nějaká procenta sníží.
- Citovat
- Upravit
Tak to je teda pěkný hnus upřímně. Pročetla jsem si to tady a no…mazec. Zkus se prostě domluvit na splátkách 1000kč měsíčně že více dát nemůžeš? Co pak udělají? Co když nebudeš moct platit těch 9000kč měsíčně? Co pak? Máš nějakou smlouvu? Možná bych se pokusila poradit v nějaké bezplatné právnické poradně. To mi přijde fakt ujeté. Ale já jsem v téhle branži nikdy nebyla tak nevím jestli to není normální. To že ti “přebral” klienty není možné nějak napadnout?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chudák holka si chtěla vydělat a podle mě vůbec nevěděla do čeho jde a taky si myslím že ji nic moc nenaučili a že spíš chodila s někým jiným po schůzkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvče, to je prekérka..
9měsíčně prostě platit nezvládneš..
navíc z 25 hradit 35, to je mnohem víc než normální bankovní úrok,
rozeslala bych žádosti o půjčky (nejdřív zkus vlastní banku) a poslala IHNED písemnou předžalobní výzvu tomu „supr kolegovi“, který vyzobal jen dobré klienty a zanikl ti tím pádem nárok na podíl na společném fondu - vyčíslila bych tobě ušlou částku (např. na 10tisíc), poslala mu to doporučeně a doufala, že se lekne a aspoň pár tisíc ti dá jako „držhubné“, abys je mohla na splacení použít…
k soudu s tím nechoď, to se ti nevyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kdo by to řekl, že pojišťováci budou mlžit a lhát. ![]()
Příspěvek upraven 14.06.21 v 16:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jela na sebe, jinak by ta storna nešla za ní.
To myslíš vážně to její omlouvání? Nemá o věci ani páru a jde radit lidem ohledně financí. Je to každopádně odvaha. Doufám, že se těm stornům moc nediví. Dopadla ještě dobře, věřím, že několik jejích klientů mohlo dopadnout ještě hůř.
@Le_lenaz píše:
@AnikChudák holka si chtěla vydělat a podle mě vůbec nevěděla do čeho jde a taky si myslím že ji nic moc nenaučili a že spíš chodila s někým jiným po schůzkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Le_lenaz Přesně takhle to bylo. Ani jednu schůzku jsem nerealizovala sama, protože jsem neměla všechny zkoušky od ČNB.
- Citovat
- Upravit
Je mladá a blbá no. Každý udělá chybu. Co si budeme povídat, kdo se někdy nesetkal s pojišťovákem blbcem? Rozhodně ji neomlouvám ale dokážu se do ní vcítit a je mi ji líto. Toť vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Le_lenaz Přesně takhle to bylo. Ani jednu schůzku jsem nerealizovala sama, protože jsem neměla všechny zkoušky od ČNB.
No mě to bylo naprosto jasné jak to probíhalo. To že si psal klienty na sebe jen ty co mu přišli “výhodní” bych nějak napadla. To přece nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik Nikdo z mých klientů nepřišel k žádné újmě. Správce smlouvy jsem já, ale smlouvy podepisoval jen můj manažer. Nedovolila bych si prakticky s nulovými znalostmi, někomu spravovat jejich finance. Byla jsem zatím jen v takovém zácviku. Jak je to se smlouvami a proč jdou storna za mnou, mi není schopen odpovědět ani můj manažer, ani vedení, takže těžko říci, jak to tam celé funguje, jelikož já ani jedinou smlouvu nerealizovala úplně sama. Vždy tam byl můj manažer, který poslouchal co říkám a smlouvy poté byly stvrzeny jeho podpisem.
- Citovat
- Upravit
@Le_lenaz Problém je, že já vůbec netuším, co může a co ne. Ve smlouvě o spolupráci nic takového nenajdete, ale je to zapsáno zase jinde. Přijde mi, že tam je na každou smlouvu další smlouva a já se v tom absolutně nevyznám. Nehledě na to, že každý tvrdí úplně něco jiného, proto jsem se rozhodla, se po tom nepídit a raději situaci řešit, ať nejsem ještě ve větších problémech.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Le_lenaz Problém je, že já vůbec netuším, co může a co ne. Ve smlouvě o spolupráci nic takového nenajdete, ale je to zapsáno zase jinde. Přijde mi, že tam je na každou smlouvu další smlouva a já se v tom absolutně nevyznám. Nehledě na to, že každý tvrdí úplně něco jiného, proto jsem se rozhodla, se po tom nepídit a raději situaci řešit, ať nejsem ještě ve větších problémech.
Posbírej všechny smlouvy co máš a běž do bezplatné poradny aby ti řekli co a jak. Je to nějaké divné. Podle mě přesně na tohle spoléhají, že to nikdo nebude chtít řešit. Bude držet hubu a platit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit