Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hola hej hou maminy
, tak tu zkouším vyšmírovat, jestli je tady nějaká mamča z blízkého okolí
, hlaste se ![]()
Ahoj anlii… Já mám v rodném listě místo narození Kyjov, i když je teď ze mě Brňák. Chci se zeptat - jaký je dneska aktuální kurs české koruny k vracovskému salátu…? ![]()
Brusek píše:
ahooooj já jsem ze Žeravic![]()
Jéééj, jsem ostuda, to sem nevěděla kde je, až mi manžel řekl, že kousek za Kyjovem, nejsem rodačka odsud, pocházím z Bořetic a sem sem se přivdala ![]()
Jura007 píše:
Ahoj anlii… Já mám v rodném listě místo narození Kyjov, i když je teď ze mě Brňák. Chci se zeptat - jaký je dneska aktuální kurs české koruny k vracovskému salátu…?
Hoooj, nejsem rodačka, ale už sem byla zasvěcena, myslím, že na jednu korunu připadá ve Vracově jeden salát ![]()
aha, no já už se lekla, že by Bzenčanka nevěděla, kde jsou Žeravice…je to asi 6km od Bzence, jen přes Těmice
Brusek píše:
aha, no já už se lekla, že by Bzenčanka nevěděla, kde jsou Žeravice…je to asi 6km od Bzence, jen přes Těmice
Chi, no jo, sem tu relativně čerstvě a na ten směr moc nejezdíme
, ale už si to zapamatuju
.
Anlii, ještě bych prozradil: tam co bydlí Brusek, byl vysvěcen na kněze nějaký Jan Amos Komenský… nebo tak nějak se asi jmenoval… ![]()
Jen pro úplnost bych dodal: maminky přímo z Kyjova jsem tu zatím zaznamenal dvě, další někde z okolí (Lovčice, Nechvalín…), jedna anonymní ze Ždánic a dvě z Hodonína. No a další jedna někde z Hodonínska…
Jura007 píše:
Jen pro úplnost bych dodal: maminky přímo z Kyjova jsem tu zatím zaznamenal dvě, další někde z okolí (Lovčice, Nechvalín…), jedna anonymní ze Ždánic a dvě z Hodonína. No a další jedna někde z Hodonínska…
Téda, koukám, že máš docela přehled ![]()
Já jsem se v Kyjově narodil, první tři roky života jsem prožil v domku babičky a dědy ve Vřesovicích a pak jsem 37 let bydlel ve Ždánicích. Takže když se ozve někdo z toho regionu, není těžké si to připamatovat…
Jo, mimochodem - ségra se švagrem pracujou ve Vlkoši jako výpravčí…
noooo to smekám nad přehledem. Zatím se nás tu teda moc nepřidalo, ale ono když se tam objeví jen příspěvek, tak ho hned převálcují další a další, takže se am dlouho neohřeje a nestihne si ho moc lidí všimnout. Škoda, třeba sem ještě někdo nakoukne.
JURO-já kdysi chodila s klukem z Nechvalína, ale jen pár měsíců… ![]()
Jura007 píše:
Já jsem se v Kyjově narodil, první tři roky života jsem prožil v domku babičky a dědy ve Vřesovicích a pak jsem 37 let bydlel ve Ždánicích. Takže když se ozve někdo z toho regionu, není těžké si to připamatovat…
Tak to to tady znáš jako své boty … ale jinak si první chlap, na kterého jsem tady narazila a musím říct, že mě to docela i překvapilo ![]()
Jura007 píše:
Tak to to tady znáš jako své boty … ale jinak si první chlap, na kterého jsem tady narazila a musím říct, že mě to docela i překvapilo ![]()