Vracov, Bzenec, Kyjov ....

973
29.6.10 14:39

Vracov, Bzenec, Kyjov ....

Hola hej hou maminy :-), tak tu zkouším vyšmírovat, jestli je tady nějaká mamča z blízkého okolí :-), hlaste se :-)))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
29.6.10 15:03

ahooooj já jsem ze Žeravic :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.6.10 17:14

Ahoj anlii… Já mám v rodném listě místo narození Kyjov, i když je teď ze mě Brňák. Chci se zeptat - jaký je dneska aktuální kurs české koruny k vracovskému salátu…? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.6.10 17:44
Brusek píše:
ahooooj já jsem ze Žeravic :mavam: :mavam:

Jéééj, jsem ostuda, to sem nevěděla kde je, až mi manžel řekl, že kousek za Kyjovem, nejsem rodačka odsud, pocházím z Bořetic a sem sem se přivdala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.6.10 17:45
Jura007 píše:
Ahoj anlii… Já mám v rodném listě místo narození Kyjov, i když je teď ze mě Brňák. Chci se zeptat - jaký je dneska aktuální kurs české koruny k vracovskému salátu…? :lol:

Hoooj, nejsem rodačka, ale už sem byla zasvěcena, myslím, že na jednu korunu připadá ve Vracově jeden salát :-))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
29.6.10 17:45

aha, no já už se lekla, že by Bzenčanka nevěděla, kde jsou Žeravice…je to asi 6km od Bzence, jen přes Těmice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.6.10 17:46
Brusek píše:
aha, no já už se lekla, že by Bzenčanka nevěděla, kde jsou Žeravice…je to asi 6km od Bzence, jen přes Těmice

Chi, no jo, sem tu relativně čerstvě a na ten směr moc nejezdíme :-))), ale už si to zapamatuju :-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.6.10 17:52

Anlii, ještě bych prozradil: tam co bydlí Brusek, byl vysvěcen na kněze nějaký Jan Amos Komenský… nebo tak nějak se asi jmenoval… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
29.6.10 18:43

ano správně, máme tu i malé muzeum :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.6.10 18:47

Jen pro úplnost bych dodal: maminky přímo z Kyjova jsem tu zatím zaznamenal dvě, další někde z okolí (Lovčice, Nechvalín…), jedna anonymní ze Ždánic a dvě z Hodonína. No a další jedna někde z Hodonínska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.6.10 19:16
Jura007 píše:
Jen pro úplnost bych dodal: maminky přímo z Kyjova jsem tu zatím zaznamenal dvě, další někde z okolí (Lovčice, Nechvalín…), jedna anonymní ze Ždánic a dvě z Hodonína. No a další jedna někde z Hodonínska…

Téda, koukám, že máš docela přehled :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.6.10 19:28

Já jsem se v Kyjově narodil, první tři roky života jsem prožil v domku babičky a dědy ve Vřesovicích a pak jsem 37 let bydlel ve Ždánicích. Takže když se ozve někdo z toho regionu, není těžké si to připamatovat…
Jo, mimochodem - ségra se švagrem pracujou ve Vlkoši jako výpravčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
29.6.10 19:38

noooo to smekám nad přehledem. Zatím se nás tu teda moc nepřidalo, ale ono když se tam objeví jen příspěvek, tak ho hned převálcují další a další, takže se am dlouho neohřeje a nestihne si ho moc lidí všimnout. Škoda, třeba sem ještě někdo nakoukne.
JURO-já kdysi chodila s klukem z Nechvalína, ale jen pár měsíců… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.6.10 19:44
Jura007 píše:
Já jsem se v Kyjově narodil, první tři roky života jsem prožil v domku babičky a dědy ve Vřesovicích a pak jsem 37 let bydlel ve Ždánicích. Takže když se ozve někdo z toho regionu, není těžké si to připamatovat…

Tak to to tady znáš jako své boty … ale jinak si první chlap, na kterého jsem tady narazila a musím říct, že mě to docela i překvapilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.6.10 19:45
Jura007 píše:

Tak to to tady znáš jako své boty … ale jinak si první chlap, na kterého jsem tady narazila a musím říct, že mě to docela i překvapilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová