Vracov, Bzenec, Kyjov ....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
22.7.10 08:54

Anlii: :-D Opatrně, abys nedopadla s tím mkomárem jak Langmajer ve Snowborďákách - mrtvej sněhulák, dobrej sněhulák… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
22.7.10 09:01

Do komára ale beton neschováš :-)))))))))) a i kdyby, tak by to nebyla taková katastrofa, jako ve snowborďácích :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.7.10 09:08

To je pravda s těma komárama. Byli jsme na výletě po lednicko-valtickém areálu a museli jsme předčasně prchnout domů, protože jsme byli dožraní-hrůza! Malý byl v kočárku pod síťkou, ale my se škrábem doteď. A i u nás v „polním“ městě :mrgreen: se po 20. hodině nehodí sedět na terase. Stříkáme se vším možným, uvalila jsem hromadu peněz za všeliké parádičky proti komárům a ještě jsem neobjevila nic, co by na ně zabíralo. Nejsou oni rok od roku nějak drzejší a odolnější? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
22.7.10 09:11

Mám pocit, že repelent proti komárům ani neexistuje, ať se člověk našplíchá čím chce, stejně ho ďobnou. Jooo vymyslet nějakej účinnej, tak bychom byli milionáři, šel by na dračku :-). Tou síťkou si mi připomněla … myslíš, že se dá dokoupit nějaká univerzální na kočár nebo to musí být originál? My totiž kočárek dostali a síťka u toho nebyla :-(. Lednicko-valtický areál je nádhera, jezdili jsme tam každý rok, letos je to první, co jsme tam nebyli a asi nepojedem právě skrz ty komáry … vyhnali nás tak už loni : :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.7.10 09:28

Anlii, já jsem koupila na sporťák síťku univerzál od Emitexu u nás v Kyjově na „skleňáku“. Jen jsem chtěla tmavěmodrou, mám tmavý kočár a je přes ni lépe vidět, ale měla tam jen bílou. I na hlubokém kočárku jsem měla nějakou univerzální síťku. Akorát prcek, jak sedí v tom sporťáku, tak mu ta síťka zavazí ve výhledu a chtěl si ji oddělat, ale ta guma okolo tak drží, že neměl šanci. Blázínek ještě nechápe, jak mu pod ní bylo dobře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
22.7.10 09:49

Bianco asi budu vypadat jak trubka, ale kde je to na „skleňáku“? Někde na městě? Moc se ještě neorientuju :-). Jooo kdyby byla nějaká síťka i na dospělé, to by byl luxus, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.7.10 11:15

Anlii, „skleňák“ alias Dům služeb (taky Podnikatelský dům), v přízemí je nějaká restauračka, z boku v přízemí je železářství a v patře byla tuším nábytková prodejna BMB Ždánice… Jeden ze splněných bodů volebního programu ODS z poloviny 90. let, cosi takové do té doby prý v Kyjově chybělo…
Když jdeš z náměstí okolo komerčky a pak okolo optiky, tak hned ta křižovatka u optiky - přejít na druhou stranu a seš tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
22.7.10 12:07

Jé teď jsem se chtěla zeptat, jestli jste někde v okolí nekupovali tmavou síťku, prošla jsem kde co, jen na skleňáku jsem nebyla a taky nic, aha.
Repelent, můj přinesl z lékárny pro mimčo ZANZA Sprej proti komárům, já se s ním šplíchla na večerní věšení prádla a super, jen hodně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
22.7.10 12:28
Jura007 píše:
Anlii, „skleňák“ alias Dům služeb (taky Podnikatelský dům), v přízemí je nějaká restauračka, z boku v přízemí je železářství a v patře byla tuším nábytková prodejna BMB Ždánice… Jeden ze splněných bodů volebního programu ODS z poloviny 90. let, cosi takové do té doby prý v Kyjově chybělo…
Když jdeš z náměstí okolo komerčky a pak okolo optiky, tak hned ta křižovatka u optiky - přejít na druhou stranu a seš tam.

Dík za navedení :-), máš fajn přehled :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
22.7.10 12:29

a nevíte, jak se cenově ta síťka pohybuje? Chi Teo, tak jsme Tě předběhli :-), třeba se ještě potkáme na nákupu té síťky :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
22.7.10 12:29

a nevíte, jak se cenově ta síťka pohybuje? Chi Teo, tak jsme Tě předběhli :-), třeba se ještě potkáme na nákupu té síťky :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
22.7.10 13:13

ahojky-tady se to rozjelo-nějakouo univerzální síťku jsem viděla snad i v rossmannovi.
Vítám nově příchozí.
Abych se i já teda představila-já jsem rodačka ze Žeravic a stále tu bydlíme (s tchýní :roll: ), i manžel je odtud.
Ve BZenci jsem mívala tetu, v Olšovci, ale už je několikátý rok odstěhovaná.
No s těma ročníkama to nebyl špatný nápad se tak trošku zorientovat-já jsem 82, hned z kraje ledna. Takže to mám takové bezvadné-listopad svátek, pak je Mikuláš, vánoce, Silvestr, hned narozeniny a celý rok nic. Teď už je mi to šuma fuk-aspoň se narozky svezou, že na vánoce udělám vždycky zákusků, aby mi zbylo i na narozky a nemusím pak znovu chystat :-D ale když jsem byla děcko, tak mi to i bylo líto, že jsem si odbyla všechno během měsíce a celý rok pak nic nedostala. No chudák náš malý to má nakonec to samé. Říjen svátek, listopad narozeniny a pak ten Mikuláš, vánoce a taky celý rok nic. Ale já se mu to snažím vynahradit, že třeba na velikonoce místo sladkostí mu dám nějakou hračku nebo knížku, ke dni dětí jsem mu taky dala nějakou tu drobnost a teď dostal větší-měl slíbené, když se naučí šlapat na tříkolce, páč se k tomu pořád neměl-tak jsme byli v neděli v Brně a s tatínkem si vybrali sadu nakladače, bagru a dampera - kovové modely, aspoň to trochu vydrží. No šak už to chtěl jít vrátit do bochodu, že chce radši buldozér :-)
Jo a ty vaše sirény-možná jeli na pomoc při bouřkách-někde se to pěkně vyřádilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
22.7.10 14:18

Anli síťka stojí tipuju do dvou stovek, jak pojedu do DM tak se mrknu ale beztak bude zas jen bílá :evil: .
Kruciš, budu tady nejstarší :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
22.7.10 14:21

Brusku, ve dvou letech šlapat? to je pohoda, my jsme prostředního k tomu dokopali až teď. Měl 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
22.7.10 14:24

no bude mít za chvíli tři. Tak ještě mu to tolik nejde,ale po rovině už to zvládá. No když vidím zase své okolí, tak mám pocit, že jsme v tomhle pozadu. jeho o tři měsíce starší kamoš šlape už od podzimu, umí už i couvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová