Vracov, Bzenec, Kyjov ....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9943
25.7.10 13:06

tak my dneska asi vyrazíme do Vracova na zahradní železnici. Snad to nezrušili. Na netu nic není, tak zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
25.7.10 15:40

Tý jo, sem ani nevěděla, že tady něco takového je :-). Jak bude Honzík větší, tak to budem muset prubnout :-))). Doufám, že jste nezmokli …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.7.10 16:35

Pokud by to s tím Vracovem nevyšlo, tak zkuste:

www.ratiskovka.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.7.10 20:42

Ahoj všem.
Brusku jak se vám to líbilo? Náš malý tam byl s babičkou. Anlii, vyhledej si „železnice600“, neumím dát odkaz :cry: . Ty Ratíškovice taky super, ale našlapete se. Luky je blázen do vlaků, tak to má zmáknuté. Ještě teď ve Veselí jezdí občas historické vlaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
25.7.10 21:02
Jura007 píše:
Ahoj Dano :mavam: , tebe jsem zrovna nemyslel… Mihla se tu jedna anonymní maminka, nedávno přistěhovaná do Ždánic. Přistěhovala se myslím z těch končin, kde kdysi bydlela AjkaZ. Ale objevovala se tady v diskusích jenom jako anonymní. Jen na sebe prozradila, že má mimi, že se nedávno přistěhovala a že s manželem bydlí v paneláku. Ale myslím že vím, která to je… Jestli nebydlí v tom bytě po mně… :mrgreen:

Aha…já sem chodím už docela dlouho, i když co chodím do práce, tak už nemám tolik času jako dřív :nevim:
Ty jsi rodilý ždaňař??? Jestli jo, tak to bychom se mohli i znát osobně, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
25.7.10 22:22

no nakonec jsme nejeli, prtoože malý pozdě usnul, tak bysme to nestihli a začalo pak zase poprchat a je trochu nachcípaný, tak jsem nechtěla být venku.
O Ratíškovicích vím, ale nevím jestli by z toho kdovíjaký požitek. Sám by ještě nic neušlapal a jen tak kochat se krajinou by ho teda asi dlouho nebavilo.
Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
26.7.10 07:15
Teodora píše:
Ahoj všem.
Brusku jak se vám to líbilo? Náš malý tam byl s babičkou. Anlii, vyhledej si „železnice600“, neumím dát odkaz :cry: . Ty Ratíškovice taky super, ale našlapete se. Luky je blázen do vlaků, tak to má zmáknuté. Ještě teď ve Veselí jezdí občas historické vlaky.

Už to našel manžel :-). Vypadá to dobře, akorát to prubneme až příští rok, letos by z toho malej ještě nic neměl :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.10 17:07

Děvčata, teď z jiného soudku - mimo-maminkovského i mimo-regionálního. Zkuste si najít stránky www.ipmsnymburk.com, tam klikněte na žlutý obdélníček „Diskuse“ a rozklikněte si diskusní téma „Vtipy“.
Teda, smál jsem se hodně a dlouho…

Některá kdysi tady na eMiminu položila dotaz, na jaké stránky chodí tatínci. Tak toto jsou jedny z nich… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
26.7.10 19:18

Nevíte, kde se tady poblíž dá koupit mantinel do postýlky? Mám jen na půlku postýlky a jak sebou malý šije, tak se posunuje všude po postýlce a jednou už měl nohu mezi šprušlama :-(, tak bych ho potřebovala co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
26.7.10 20:12

tak to nevím, myslíš že to v nějakých kojeneckých potřebách v Kyjově nekoupíš?
Já si kupovala v Tescu celou sadu i s povlečením a nebesama a druhý jsem si šila, takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
26.7.10 20:19

Anlii, mantinely do postýlky jsem kupovala v Kyjově v Bettynce na rohu u dětské polikliniky, naproti pošty. Mají tam i ty pevné a i ty obyčejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
26.7.10 20:55

Zkoušelas na Okružní? Ta Betynka je ale jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
27.7.10 07:47

Holky děkuju. My to sfoukneme v tom Kyjově, chtěla bych právě i tu síťku a tak jak pojedem v týdnu do Lídlu :-), tak to vezmem všechno při jednom :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
28.7.10 20:57

Teda Anlii, jedu dnes do Kyjova, po Jezerní.Kdo to tam jde s kočárkem? Tak si říkám, mávnu, třeba jí dojde, kdo to je. V ten moment jsi strčila hlavu k malému do kočárku :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.7.10 07:55

Fakt? No to mi ani neříkej :-D, když on malý byl ubrblený a pořád natahoval :-), takže jsi kolem mě profrčela a zase vím prdlajs, :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová