Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak my dneska asi vyrazíme do Vracova na zahradní železnici. Snad to nezrušili. Na netu nic není, tak zkusíme.
Tý jo, sem ani nevěděla, že tady něco takového je
. Jak bude Honzík větší, tak to budem muset prubnout
. Doufám, že jste nezmokli …
Ahoj všem.
Brusku jak se vám to líbilo? Náš malý tam byl s babičkou. Anlii, vyhledej si „železnice600“, neumím dát odkaz
. Ty Ratíškovice taky super, ale našlapete se. Luky je blázen do vlaků, tak to má zmáknuté. Ještě teď ve Veselí jezdí občas historické vlaky.
Jura007 píše:
Ahoj Dano, tebe jsem zrovna nemyslel… Mihla se tu jedna anonymní maminka, nedávno přistěhovaná do Ždánic. Přistěhovala se myslím z těch končin, kde kdysi bydlela AjkaZ. Ale objevovala se tady v diskusích jenom jako anonymní. Jen na sebe prozradila, že má mimi, že se nedávno přistěhovala a že s manželem bydlí v paneláku. Ale myslím že vím, která to je… Jestli nebydlí v tom bytě po mně…
Aha…já sem chodím už docela dlouho, i když co chodím do práce, tak už nemám tolik času jako dřív ![]()
Ty jsi rodilý ždaňař??? Jestli jo, tak to bychom se mohli i znát osobně, že??
no nakonec jsme nejeli, prtoože malý pozdě usnul, tak bysme to nestihli a začalo pak zase poprchat a je trochu nachcípaný, tak jsem nechtěla být venku.
O Ratíškovicích vím, ale nevím jestli by z toho kdovíjaký požitek. Sám by ještě nic neušlapal a jen tak kochat se krajinou by ho teda asi dlouho nebavilo.
Dobrou ![]()
Teodora píše:
Ahoj všem.
Brusku jak se vám to líbilo? Náš malý tam byl s babičkou. Anlii, vyhledej si „železnice600“, neumím dát odkaz. Ty Ratíškovice taky super, ale našlapete se. Luky je blázen do vlaků, tak to má zmáknuté. Ještě teď ve Veselí jezdí občas historické vlaky.
Už to našel manžel
. Vypadá to dobře, akorát to prubneme až příští rok, letos by z toho malej ještě nic neměl
.
Děvčata, teď z jiného soudku - mimo-maminkovského i mimo-regionálního. Zkuste si najít stránky www.ipmsnymburk.com, tam klikněte na žlutý obdélníček „Diskuse“ a rozklikněte si diskusní téma „Vtipy“.
Teda, smál jsem se hodně a dlouho…
Některá kdysi tady na eMiminu položila dotaz, na jaké stránky chodí tatínci. Tak toto jsou jedny z nich… ![]()
Nevíte, kde se tady poblíž dá koupit mantinel do postýlky? Mám jen na půlku postýlky a jak sebou malý šije, tak se posunuje všude po postýlce a jednou už měl nohu mezi šprušlama
, tak bych ho potřebovala co nejdřív
tak to nevím, myslíš že to v nějakých kojeneckých potřebách v Kyjově nekoupíš?
Já si kupovala v Tescu celou sadu i s povlečením a nebesama a druhý jsem si šila, takže nevím.
Anlii, mantinely do postýlky jsem kupovala v Kyjově v Bettynce na rohu u dětské polikliniky, naproti pošty. Mají tam i ty pevné a i ty obyčejné.
Holky děkuju. My to sfoukneme v tom Kyjově, chtěla bych právě i tu síťku a tak jak pojedem v týdnu do Lídlu
, tak to vezmem všechno při jednom
.
Teda Anlii, jedu dnes do Kyjova, po Jezerní.Kdo to tam jde s kočárkem? Tak si říkám, mávnu, třeba jí dojde, kdo to je. V ten moment jsi strčila hlavu k malému do kočárku
.
Fakt? No to mi ani neříkej
, když on malý byl ubrblený a pořád natahoval
, takže jsi kolem mě profrčela a zase vím prdlajs,
.