Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Koty jo jo na nás to fungovalo, za to když přišel někdo namachrovaný tak to nešlo nabídli jsme max reklamaci, kterou zamítli protože zboží nic není alespon podle výrobce
@ka2ka píše:
@Koty jo jo na nás to fungovalo, za to když přišel někdo namachrovaný tak to nešlo nabídli jsme max reklamaci, kterou zamítli protože zboží nic není alespon podle výrobce
Já právě nejsem hádavej a startovací typ. Prodavačky v obchodě byly moc milé a ochotné, malýmu ještě dávaly bonbóny. Proto mě štve, že je nějakej problém.
@Koty píše:
Já právě nejsem hádavej a startovací typ. Prodavačky v obchodě byly moc milé a ochotné, malýmu ještě dávaly bonbóny. Proto mě štve, že je nějakej problém.
neboj to se vyřeší stávalo se nám to taky jeden den si něco koupili a druhý den lidi přišli protože se jim to rozleželo
@michaela-557 píše:
přesně tak tento řetězec opravdu peníze nevrací, nabízí možnsot výměnu za něco jiného. Ale třeba Orsay, pokud je tam etiketa tak je možné vrácení peněz.
Nejednalo se o řetězec, ale spíš o butik. Moje vesta se řadila mezi levnější sortiment tohoto obchodu. Ještěže jsem nekoupila nic dražšího. Asi bych v noci nespala ![]()
Obchod ti musi nenosene neprane oblečeni do 14 dni vrátit, zvlast pokud mas uctenku a cedulku na oblečeni. Max. By ti nemuseli vrátit penize, ale měli by te nechat si vybrat jiné věci v te hodnotě… ale to snad nehrozí
No nevím jestli ti to uznají, to asi není vadný kus, ale takhle se ty vesty vyrábí. Ti řeknou, že si jí měla pořádně vyzkoušet a zjistit to už v obchodě. Ale tak třeba když máš účet a oblečení má originální visačku, tak nebudou prudit, asi záleží obchod od obchodu. Ale přeju hodně štěstí, 2000 Kč za pelichající vestu je dost peněz.
@ka-tka píše:
A co máš napsané na účtence? Docela dost obchodů tam uvádí podmínky vrácení
@smurfka píše:
@Koty mě to třeba taky překvapilo u HM..je to celkem značka, velký řetězec, který určitě netratí a nevrátí peníze![]()
Mne v HM minuly rok prachy vratili…
do 30 dnu, ale nevim, jestli to nebyla nejaka akce… meli tam cedule neco jako „kup ted a pak se rozhodni, jestli to chces“…
@Žaňulin píše:
Obchod ti musi nenosene neprane oblečeni do 14 dni vrátit, zvlast pokud mas uctenku a cedulku na oblečeni. Max. By ti nemuseli vrátit penize, ale měli by te nechat si vybrat jiné věci v te hodnotě… ale to snad nehrozí
nemusí, toto platí u internetových obchodů, ty to mají ze zákona. U kamenného obchodu je to čistě na vůli obchodníka.
Já mám s reklamací oblečení dobrou zkušenost, mě vždy vrátily peníze. Jak u oblečení, tak u bot. Prodavačky se víceméně tvářily, že je jim to šumák
Tchyně tvrdí že je to černýma linkama, prý mám přísný pohled ![]()
@Borůvka1990 píše:
Já mám s reklamací oblečení dobrou zkušenost, mě vždy vrátily peníze. Jak u oblečení, tak u bot. Prodavačky se víceméně tvářily, že je jim to šumákTchyně tvrdí že je to černýma linkama, prý mám přísný pohled
Taaaak a teď mám dilema ještě větší - přísný pohled a černý linky versus smutný oči
![]()
@Koty píše:
Taaaak a teď mám dilema ještě větší - přísný pohled a černý linky versus smutný oči![]()
Hoď si mincí
![]()
Já bych se nepokoušela vracet, ale reklamovala bych. To přeci není normální, aby to takhle pouštělo chlupy.
@Koty mě to třeba taky překvapilo u HM..je to celkem značka, velký řetězec, který určitě netratí a nevrátí peníze