Vraťte dívkám dětství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
11.11.16 22:47

@Janasas ale opakuji tady se nejedna uz o to ze to byla nahoda.. on se priznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 22:47

@Petra Z jo ale kde to mam zmenit vubec nevim jak se meni nazev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
11.11.16 22:48
@Malike píše:
@Adinal ne pac jiny me nenapadl.. inspirace zadna :lol:

Chapu, myslis to dobre. A ver mi, ze ja, jako matka dvou holek (14 a 7), to nevidim jinak.
Osobne take citim, ze hebefilie je lehce podcenovana a brana jako urcita norma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 22:50

@vonajebohyne kdybych vedela jak se meni aspon nazev pac opravdu moc psat neumim a originalita to neni..
Ale me slo o princip ze deti jsou prece deti a je to strasne ujete kdyz si nekdo mysli ze ne ze je to v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.11.16 22:51

@Malike no dobře, ale co s tím chceš dělat.. nemůžeš přece někoho hnát za mříže, když nic neudělal a zas nemužeš říct, že určitě udělá..
Tady to nikdo neobhajuje, ale co s tím… Nemůžeš soudit někoho za něco, co neudělal, ale předpokládáš, že by možná mohl…
Třeba se mohli domluvit doma, že se půjde léčit.. ale co jinak :nevim: no jenom doufám, že mají chlapce, asi bych s takovým mužem nechtěla žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
11.11.16 22:53
@Malike píše:
@vonajebohyne kdybych vedela jak se meni aspon nazev pac opravdu moc psat neumim a originalita to neni..
Ale me slo o princip ze deti jsou prece deti a je to strasne ujete kdyz si nekdo mysli ze ne ze je to v poradku

V tom s Tebou souhlasím a je na pováženou, že se z toho stává norma, jak píše @vonajebohyne .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 22:54

@Janasas ale ja jsem nenapsala denicek o muzi ktery ma problem.. vsak si to precti jeste jednou.. to neni o nem.. to je o tom ze padaji nazory ze je to normalni a neni to pedofilie kdyz si mysli na holcicky 11-15 let. Zakladatelky manzel by se mel teda lecit ale nechce o to nejde ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939

@Malike Ja te chapu a zesmesnovat te neminim, protoze je mi jasne, ze to bylo zalozeno s dobrym umyslem. A chapu, oc ti jde.
I ta moje ctrnactka je vlastne „zenska“, ale zkusenostmi jeste ma mala holcicka.
Fandim ti :palec:, o to vic, ze vim, ze mas syna. A v CR se moc nenosi starat se o jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
@Malike píše:
@Adinal ne pac jiny me nenapadl.. inspirace zadna :lol:Příspěvek upraven 11.11.16 v 22:44

jde spíš o gramatiku…„Dětství“ je správně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
11.11.16 22:56
@Malike píše:
@Adinal ne pac jiny me nenapadl.. inspirace zadna :lol:Příspěvek upraven 11.11.16 v 22:44

děctví se píše dětství ;) o to tu kráčí (a také ti chybí interpunkce nad Vraťte a dívkám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 22:57

@Any83 ja vim uz jsem si vsimla.. pišu za prve na Ipadu a jsem dyslektik.. kdyz se nehlidam hazim prasatka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.11.16 22:58

@Malike já ti to řeknu takto.. Myslím, pokud mladá holka 12,13 je oblečená a chová se tak, jak má, tak si myslím, že nějak neupoutává pozornost, ale…
Možná někoho naštvu..
ALe když vidím, co některé mámy dovolí v 11 kozačky, leginy do nich topy s výstřihem, namalované..
Neni to obhajoba, ale někdy ty holky mají 13 let, a klidně bys je zařadila mezi 17 leté holky..
Takže jeslti je normální, že se muži líbi např. 14,15 holka?? Nevím co odpovědět, pokud působína 17 tak asi ano :nevim:
Každopádně jsem ráda, že se mě to netýká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
@Malike píše:

najed si na ten příspěvek a dole klikni na Editovat. Opravíš si to a odešleš znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
@Malike píše:
@Any83 ja vim uz jsem si vsimla.. pišu za prve na Ipadu a jsem dyslektik.. kdyz se nehlidam hazim prasatka :oops:

Klid, umysl byl dobry a ja jej kvituji. Viz muj komet vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.11.16 22:59

@vonajebohyne kdyz jsem cetla tu vetu co maminka 10 lete holky napsala ze je to v poradku.. 13 leta divka.. vařila se mi krev. :nevim:
Pry jsem hystericka.. ze se nejedna o pedofilii ale vzdyt je to to same

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová