Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@martina.se nevím myslela jsem že dítě si lehne a spí. Známá má o měsíc starší dítě a říkala že tohle jí vubec nedělá
Příspěvek upraven 07.06.15 v 19:53
@beerunda píše:
@martina.se nevím myslela jsem že dítě si lehne a spí
@beerunda píše:
@martina.se jotááák děkuji moc. Někdy přeháním
Moje mala tkay predvadi co umi, ale tohle me fakt nenapadlo:-)))
A přejde to samo??? Mě to v noci hrozně budí a malej to dělá třeba hodinu. mám zkrácenej spánek o polovinu
Časem to dělat přestane, je to úplně normální věc. Mě se malej uspává tak, že zjistil, že mu vrže postýlka když pořádně kopne nohama. Někdy mu stačí 10 minut, teť už tu tak řádí 2 hodiny a má z toho děsnou srandu. Na tohle si musíš zvyknout, co budeš dělat až polezou zoubky, když tě to teť budí.
@beerunda
Tak jednak si myslim, ze je to normalni. Jednak muzou trapit prdiky, prohybani do luku. A taky si myslim, ze bude „hur“, ze jeste uvidis co tve detatko vymysli, každé se projevuje jinak.
My treba velmi casto usiname pri behu. Pije mliko, usina, ale bezi nohama. Nekdy trvá než se zklidni a usne. ![]()
@Spokojení No to nevím. Třeba si zvyknu. Já bych u toho usnula, ale je mi blbí spát když malej nespí. Jak probíhá růst zoubků?
@beerunda když je prcek hodnej a neřve, tak lehni a spi. On si tě vzbudí až bude potřebovat. Zoubky umí potrápit. V lepším případě se prořežou ani o tom nebudeš vědět. V horším případě se může stát že ti prcek prořve pár nocí a dní, může u toho mít horečky, průjem a podobně. Tomu prckovi je to jedno, jestli spíš, nebo u něj sedíš a třeba ho pozoruješ. Opravdu pokud je hodnej a nekřičí, tak v klidu spi.