Vrčení a bručení před usnutím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
7.6.15 19:50

@martina.se nevím myslela jsem že dítě si lehne a spí. Známá má o měsíc starší dítě a říkala že tohle jí vubec nedělá

Příspěvek upraven 07.06.15 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.6.15 19:52
@beerunda píše:
@martina.se nevím myslela jsem že dítě si lehne a spí
:mrgreen: :lol: tak to je dobrej fór :mrgreen: néé, to fakt mimina nedělají. Copak Ty lehneš a spíš? :think: určitě ne.. to mrně zkouší, co umí atd.. vrčení a jiné zvuky to je to samé..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.6.15 19:54

@martina.se jotááák děkuji moc. Někdy přeháním :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.6.15 19:55
@beerunda píše:
@martina.se jotááák děkuji moc. Někdy přeháním :oops:
:hug: neboj, kdyby se něco dělo, tak bude vřeštět ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
7.6.15 20:04

Moje mala tkay predvadi co umi, ale tohle me fakt nenapadlo:-)))

• Citovat
  • Upravit
168
7.6.15 20:08

A přejde to samo??? Mě to v noci hrozně budí a malej to dělá třeba hodinu. mám zkrácenej spánek o polovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
7.6.15 20:43

Časem to dělat přestane, je to úplně normální věc. Mě se malej uspává tak, že zjistil, že mu vrže postýlka když pořádně kopne nohama. Někdy mu stačí 10 minut, teť už tu tak řádí 2 hodiny a má z toho děsnou srandu. Na tohle si musíš zvyknout, co budeš dělat až polezou zoubky, když tě to teť budí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.6.15 21:02

@beerunda
Tak jednak si myslim, ze je to normalni. Jednak muzou trapit prdiky, prohybani do luku. A taky si myslim, ze bude „hur“, ze jeste uvidis co tve detatko vymysli, každé se projevuje jinak.
My treba velmi casto usiname pri behu. Pije mliko, usina, ale bezi nohama. Nekdy trvá než se zklidni a usne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.6.15 21:02

@Spokojení No to nevím. Třeba si zvyknu. Já bych u toho usnula, ale je mi blbí spát když malej nespí. Jak probíhá růst zoubků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
7.6.15 21:11

@beerunda když je prcek hodnej a neřve, tak lehni a spi. On si tě vzbudí až bude potřebovat. Zoubky umí potrápit. V lepším případě se prořežou ani o tom nebudeš vědět. V horším případě se může stát že ti prcek prořve pár nocí a dní, může u toho mít horečky, průjem a podobně. Tomu prckovi je to jedno, jestli spíš, nebo u něj sedíš a třeba ho pozoruješ. Opravdu pokud je hodnej a nekřičí, tak v klidu spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí