VŠ ČZU Suchdol - zdarma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Monikamonika
15.1.12 15:33

Prosim Vas na czu se neplati!!!!!!!!!!! Plati se jen kdyz pretahnes dobu studia (napr. na Bc se stuje 4 roky (pro mene chapave 1 rok opakovani)

• Citovat
  • Upravit
RoxynkaKKK
13.9.12 23:36

Ahoj…muzu se te zeptat…jaka je obtiznost studia v hradci kralove? (jestli se ti pritel nezminil)

Dekuju Ti za odpoved. K.

• Citovat
  • Upravit
14871
31.1.14 20:01

Ähoj holky, chtěla bch se zeptat, nevíte náhodou, jestli vešlo v platnost to nad čím loni spekulovali poslanci, že by bylo školné(při přesáhnutí doby studia) odpuštěno tomu, kdo má děti, nikde jsem o tom nic nenašla, takže to asi nakonec neprošlo? neví někdo, mluvilo se o tom loni v březnu jestli si dobře pamatuju :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.16 18:04

dotaz

Dobrý den mohu se zeptat sice už je to několik let zpět ale jaké je to na té škole čzu zemědělské, chystám se tam právě jít na obor provoz a ekonomiku je to hodně těžké děkuji moc za odpověd Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.16 20:31

No už jsem zdárně ukončila semestr v 35letech a nic po mě nikdo nechtěl, tak možná je to zadarmo i pro přesluhující :lol: Děti mám a už jsem tam před lety byla 4roky
anonym-nechci aby byl můj nick spojován s tím kam chodím na školu. dík

• Citovat
  • Upravit
1
8.3.17 15:29

Ahoj, mám prosbu. Když mě vyloučili z ČZU a budu si dávat znovu přihlášku. Uznají mi přijímačky z minulého roku na stejný obor? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze