Vše kolem porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
29.9.11 15:51

no doufám, že to přijde, jinak by to holt někdo musel udělat za mě :mrgreen:

tak tobě přeju, ať už máš brzo vše úspěšně a hladce za sebou a sžíváte se s mimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.9.11 22:08

ahojky :) tak jsem po další kontrole a pořád nic :( už jsem z toho fakt na nervy zítra jdu zase na monitor dneska se mi lehce moitor natočil k tomu že už by se mohlo něco dít :) tak se musím modlit protože nechci vyvolávání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.9.11 08:22
markyt653 píše:
ahojky :) tak jsem po další kontrole a pořád nic :( už jsem z toho fakt na nervy zítra jdu zase na monitor dneska se mi lehce moitor natočil k tomu že už by se mohlo něco dít :) tak se musím modlit protože nechci vyvolávání :(

Já byla včera taky na kontrole a dnes na monitor, kontrolu mám v pondělí. Tak doufám, že už se to třeba přes víkend rozjede… :nevim: Držím nám palce ať to jde přirozeně bez vyvolání… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.9.11 14:16

Tak dnešní monitor byl ok. Když jsme tak debatovaly se sestrou, tak mi říká: Právě máte kontrakci, a docela silnou. Říkám: Jo, fakt? :mrgreen: :mrgreen: Cítila jsem jakoby mi akorát trošku ztvrdlo břicho nebo jakoby se malý protahoval. Ona říkala, že už to může brzy vypuknout! Jupíííí!!! :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
30.9.11 15:53

ahojte, já už to mám za sebou.. byla to hrozná dřina, neotvírala jsme se, bylo to náročné, ale povedlo a stojí to za to :-)
Fabian se narodil 27.9., váží 3540g a měřil 49 cm :-) tady je naše fotka :-) držím vám pěsti, holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.9.11 15:57
alvapinka píše:
ahojte, já už to mám za sebou.. byla to hrozná dřina, neotvírala jsme se, bylo to náročné, ale povedlo a stojí to za to :-)
Fabian se narodil 27.9., váží 3540g a měřil 49 cm :-) tady je naše fotka :-) držím vám pěsti, holky :-)

Jééé, jak já ti závidím!!! Samozřejmě velikáááánská gratulace, malý je úžasný!!! :kytka: :potlesk: Já už chci mít toho svého prďolku taky u sebe… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.9.11 19:54

Příspěvek upraven 17.05.16 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.9.11 19:56

supeeer, gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
30.9.11 22:06

já dneska taky a nic :( břicho i prsa už mám docela dost ztvrdlý a teď jsem si večer dala pekelně teplou sprchu tak doufám že se to rozjede samo moc nerada bych nechala porod po víkendu vyvolat :( pořád běhám na wc co kdyby se objevila aspoň zátka a ani to :( i když v podbřišku pobolívá vypadá to stále jen na poslíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.9.11 22:11
markyt653 píše:
já dneska taky a nic :( břicho i prsa už mám docela dost ztvrdlý a teď jsem si večer dala pekelně teplou sprchu tak doufám že se to rozjede samo moc nerada bych nechala porod po víkendu vyvolat :( pořád běhám na wc co kdyby se objevila aspoň zátka a ani to :( i když v podbřišku pobolívá vypadá to stále jen na poslíčky

porod spouští oxytocin, hormon, který se může vyplavit jen když jsi v klidu a ne ve stresu, proto nejčastějc porod začne v noci, kdy jsi uvolněná
tak zkus udělat co nejvíc pro to, abys byla v pohodě, třeba se to povede :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
30.9.11 22:40

děkuju za radu :) snažím se být hlavně takhle večer v klidu ale když pořád nic nepřichází tak je to prostě stresující i podle monitoru kde se mi ani nekřiví čára aby ukázala že se něco děje tak snad sprcha zabere a v noci se dočkám kýženého výsledku. hrozně si přeju zase rodit spontálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.9.11 22:45

Hlavně klid. :hug: Já měla rodit 23.3. stím, že pokud do 4.4. neporodim, tak vyvolávačka. :roll: V neděli 3.4. jsem se s tím smířila a nastavila budík na 6 a v 7hodin měl být odjezd do porodnice. :-? Ta malá příšerka se asi zalekla a o půlnoci mi začala odtékat voda a v 5:05 byl venku. :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
186
30.9.11 22:49

:) to potěší :) já se utěšuju tím že nemám úplně pevný termín jelikož jsem až do 3.měsíce neměla o maličké potuchy-měsíčky jsem měla normálně a to že mi bylo trošku jsem přičítala rýmě a únavě o dcerku, kterou už doma mám.takže 25.9. jsem měla stanovený jen podle velikosti na UTZ. spíš bych se už ráda zbavila ohromného břicha, které mi tentokrát narostlo a měla vše v klidu za sebou :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.10.11 19:46

Holky pořád nikdo nic? U mě nic nového, slabé kontrakce, jinak nic… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.10.11 22:42

pořád nic :) dneska dokonce pohyby jako takový lážo plážo :D už fakt nevím co s tím :) a to se ani nestresuju a jsem jako čiperka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí