Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
no doufám, že to přijde, jinak by to holt někdo musel udělat za mě ![]()
tak tobě přeju, ať už máš brzo vše úspěšně a hladce za sebou a sžíváte se s mimi ![]()
ahojky
tak jsem po další kontrole a pořád nic
už jsem z toho fakt na nervy zítra jdu zase na monitor dneska se mi lehce moitor natočil k tomu že už by se mohlo něco dít
tak se musím modlit protože nechci vyvolávání ![]()
markyt653 píše:
ahojkytak jsem po další kontrole a pořád nic
už jsem z toho fakt na nervy zítra jdu zase na monitor dneska se mi lehce moitor natočil k tomu že už by se mohlo něco dít
tak se musím modlit protože nechci vyvolávání
Já byla včera taky na kontrole a dnes na monitor, kontrolu mám v pondělí. Tak doufám, že už se to třeba přes víkend rozjede…
Držím nám palce ať to jde přirozeně bez vyvolání… ![]()
Tak dnešní monitor byl ok. Když jsme tak debatovaly se sestrou, tak mi říká: Právě máte kontrakci, a docela silnou. Říkám: Jo, fakt?
Cítila jsem jakoby mi akorát trošku ztvrdlo břicho nebo jakoby se malý protahoval. Ona říkala, že už to může brzy vypuknout! Jupíííí!!!
![]()
ahojte, já už to mám za sebou.. byla to hrozná dřina, neotvírala jsme se, bylo to náročné, ale povedlo a stojí to za to ![]()
Fabian se narodil 27.9., váží 3540g a měřil 49 cm
tady je naše fotka
držím vám pěsti, holky ![]()
alvapinka píše:
ahojte, já už to mám za sebou.. byla to hrozná dřina, neotvírala jsme se, bylo to náročné, ale povedlo a stojí to za to
Fabian se narodil 27.9., váží 3540g a měřil 49 cmtady je naše fotka
držím vám pěsti, holky
Jééé, jak já ti závidím!!! Samozřejmě velikáááánská gratulace, malý je úžasný!!!
Já už chci mít toho svého prďolku taky u sebe… ![]()
já dneska taky a nic
břicho i prsa už mám docela dost ztvrdlý a teď jsem si večer dala pekelně teplou sprchu tak doufám že se to rozjede samo moc nerada bych nechala porod po víkendu vyvolat
pořád běhám na wc co kdyby se objevila aspoň zátka a ani to
i když v podbřišku pobolívá vypadá to stále jen na poslíčky
markyt653 píše:
já dneska taky a nicbřicho i prsa už mám docela dost ztvrdlý a teď jsem si večer dala pekelně teplou sprchu tak doufám že se to rozjede samo moc nerada bych nechala porod po víkendu vyvolat
pořád běhám na wc co kdyby se objevila aspoň zátka a ani to
i když v podbřišku pobolívá vypadá to stále jen na poslíčky
porod spouští oxytocin, hormon, který se může vyplavit jen když jsi v klidu a ne ve stresu, proto nejčastějc porod začne v noci, kdy jsi uvolněná
tak zkus udělat co nejvíc pro to, abys byla v pohodě, třeba se to povede ![]()
děkuju za radu
snažím se být hlavně takhle večer v klidu ale když pořád nic nepřichází tak je to prostě stresující i podle monitoru kde se mi ani nekřiví čára aby ukázala že se něco děje tak snad sprcha zabere a v noci se dočkám kýženého výsledku. hrozně si přeju zase rodit spontálně ![]()
Hlavně klid.
Já měla rodit 23.3. stím, že pokud do 4.4. neporodim, tak vyvolávačka.
V neděli 3.4. jsem se s tím smířila a nastavila budík na 6 a v 7hodin měl být odjezd do porodnice.
Ta malá příšerka se asi zalekla a o půlnoci mi začala odtékat voda a v 5:05 byl venku.
![]()
to potěší
já se utěšuju tím že nemám úplně pevný termín jelikož jsem až do 3.měsíce neměla o maličké potuchy-měsíčky jsem měla normálně a to že mi bylo trošku jsem přičítala rýmě a únavě o dcerku, kterou už doma mám.takže 25.9. jsem měla stanovený jen podle velikosti na UTZ. spíš bych se už ráda zbavila ohromného břicha, které mi tentokrát narostlo a měla vše v klidu za sebou
![]()
Holky pořád nikdo nic? U mě nic nového, slabé kontrakce, jinak nic… ![]()
pořád nic
dneska dokonce pohyby jako takový lážo plážo
už fakt nevím co s tím
a to se ani nestresuju a jsem jako čiperka ![]()