Vsteklounek

54
16.3.05 21:09

Vsteklounek

Ahoj holky! Mám úžasnýho, trochu hyperaktivního, sedmiměsíčního špuntíka. Už leze chocdí v chodítku a kolem nábytku. Ale v poslední době mě trápí jeho steklost z ničeho nic se yačne strašně stekat kope nožičkama a mlátí ručičkama, to za minutu přejde a poto propukne v zoufalej pláč, Četla sem, že je to hyperaktivních dětí normální, a že to dělají protože jim něco nejde. Ale já nevím jak to mám řešit sem s toho zofalá, jinak je totiž zlatej.

Předem moc dík za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.3.05 21:59

Ahojky,
my jsme na tom byli podobně-po 6.měsíci jsme začali stát v postýlce, pak chodit za ručičky a kolem nábytku,a teprve potom lézt.Nicméně jsem zjistila,že když dám malého do chodítka a pak byť za 10min vyndám,už nedrží tak zpevněné tělíčko,ale prověšuje se a prohybá páteř,takže jsme chodítko zamítli-když už tak brzy namáhá páteř a nožičky tak ale nemusí mít ještě tu páteř špatnou. Ale k tomu vztekání-my se vztekáme až teď-zato mi maličkej tropil scénu na veřejnosti,že nepůjde do kočárku-jenže když má 9,5kg a neumí sám chodit a já mám jen 2ruce a těma kočárek a malého ještě k tomu neukočíruju,tak jinak nebylo možno…Lidi na mě koukali jak na vraha…Mě uklidňuje to,že já prý byla také hodně hodně vzteklá jako dítě a dokonce jsem už jako ještě coby téměř novorozenec modrala-to maličkej naštěstí nemodrá,jen mívá hysterák,když ho dám do postýlky,to pak někdy uspáváme třeba na zemi,jen ne za mřížema v postýlce.Když se vzteká,snažíme se mu klidně dokola vysvětlovat to typické-ale přeci se nebudeš vztekat,notáák Lukášku…Je ale pravda,že u nás to probíhá asi jako normální vztek-malej se vztekne a konec-pak si všímá jiných věcí-nepláče pak,prostě ho to už nezajímá.Zkusila bych se zeptat doktora,ale četla jsem,že děti v období vzdoru když se vztekají,jsou pak samy vyděšeny a pláčou z toho.Lisa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure