Vstup pronajímatele do bytu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
12.8.15 11:29

@krtek7489 Ne, představ si, že vejdeš do dveří v přízemí… tam je malá chodbička s vestavěnými skříněmi (TA JE JEJÍ!! MŮŽEM TAM MÍT BOTY, KOČÁREK, ATD… ALE STEJNĚ TAM NIC NEMÁME…), pak jsou schody nahoru a rovnou naše bytová jednotka, žádné dveře, nic… jediné dveře jsou ty dole, u kterých máme náš zvonek.. Už chápeš? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
12.8.15 11:33

No esli na tebe volá Baruškóo, dopis apod., tak mi přijde, že tě má asi i ráda, třeba si přijde sama. Ale prostě bych ji slušně požádala nebo při nějaké příležitosti jí třeba naznačila, že vás s mužem právě vyrušila, víš při čem, to by ji mohlo naučit klepat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
12.8.15 11:34

@Barunick je blbé, že vám leze do soukromí. Šly by tam udělat nějaké dveře, aby jste si to oddělili? Je jasně, že se musíte s ní domluvit. Sami si tam nemůžete udělat dveře, to je jasné i tobě.
A to ostatní musíte řešit s ní, jinak se zbláznite nebo odstěhujete. Nic jiného vám nezbude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.8.15 11:35

Hele a to je nějaká stará paní? Dle toho, co píšeš mi připadá, že je sama a stále hledá ve vás nějakou oporu. Proto tak otravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
12.8.15 11:36
@Barunick píše: … Myslím si, že když už tam jde jen pro to, že něco potřebuje, tak by mohla zaklepat…!!! Ono člověk je přes den v mnoha situacích a někdy je to vážně trapné…

No tak až tam jednou bude na těch schodech na vás hulákat, ať za ní manžel přijde nahatej, třeba to bude trapné i jí a pochopí :oops:
A nebo si s ní normálně promluvit? Že byste rádi, kdyby na vás zaklepala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.8.15 11:36
@bubulina píše:
No esli na tebe volá Baruškóo, dopis apod., tak mi přijde, že tě má asi i ráda, třeba si přijde sama. Ale prostě bych ji slušně požádala nebo při nějaké příležitosti jí třeba naznačila, že vás s mužem právě vyrušila, víš při čem, to by ji mohlo naučit klepat. :think:

No, budu muset něco vymyslet… to není špatný nápad zrovna :-D.. Jen aby pak nechodila častěji. O samotě myslím nemůže být řeč, sice jsou dva důchodci, ale celkem akční a maj časté návštěvy… Spíš mi přijde jako vtěrka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
12.8.15 11:40
@Barunick píše:
@krtek7489 Ne, představ si, že vejdeš do dveří v přízemí… tam je malá chodbička s vestavěnými skříněmi (TA JE JEJÍ!! MŮŽEM TAM MÍT BOTY, KOČÁREK, ATD… ALE STEJNĚ TAM NIC NEMÁME…), pak jsou schody nahoru a rovnou naše bytová jednotka, žádné dveře, nic… jediné dveře jsou ty dole, u kterých máme náš zvonek.. Už chápeš? :) :)

No takže klasika barák. A ona předpokládám bydlí dole v přízemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.8.15 11:41

To je plno nápadů, první bych asi zkusila domluvit se na nějakých těch dveřích… Přítel je celkem šikovný. Pokud to nedovolí, tak bude muset zvonit a vysvětlíme jí, že prostě to tak nejde, aby tu chodila s blbostma a volala na nás během dne a už vůbec ne v tabu hodinách (třeba sobota 7:30 ráno, kdy spíme…). Naznačovala jsem už hodněkrát, třeba volala a já jsem řekla, že teď nemůžu (jsem si holila nohy) a ona místo aby přišla za chvíli, tak na těch schodech řekla, že nevadí že počká :-D… Takže naznačování už bylo dost, teď to musíme už řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
@krtek7489 píše:
No takže klasika barák. A ona předpokládám bydlí dole v přízemí.

ano… bydlí dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874

A co se jednou neozvat a počkat, jak dlouho jí to vydrží. Možná že až zavolá počtvrté, tak k vám vtrhne - nejlepší situaci by zažila, kdybyste leželi na sobě oblečení, pak by jí to možná došlo.
Mi to trochu připomíná film „bába na zabití“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.8.15 11:48

No jo, každé bydlení má mít svůj vlastní vchod. To platí u bydlení s příbuznými a s cizími o to víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.8.15 11:51

JO, někdy je fakt „na zabití“… Člověk se fakt učí celý život. Ona je bývalá ředitelka školy, tak si řekneš, že přece zná nějaká pravidla slušného chování a bác ho… Já jsem sama učitelka, všude klepu, nesnáším takové ty lidi, co všude vtrhnout bez pozdravení a nerespektují nějaká základní pravidla teď, abych se bála, že mi někdo vtrhne do bytu každou chvíli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.8.15 11:53
@Barunick píše:
JO, někdy je fakt „na zabití“… Člověk se fakt učí celý život. Ona je bývalá ředitelka školy, tak si řekneš, že přece zná nějaká pravidla slušného chování a bác ho… Já jsem sama učitelka, všude klepu, nesnáším takové ty lidi, co všude vtrhnout bez pozdravení a nerespektují nějaká základní pravidla teď, abych se bála, že mi někdo vtrhne do bytu každou chvíli… :roll:

A co si vyvěsit na futra, prosím, klepejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
12.8.15 11:53
@Barunick píše:
ano… bydlí dole…

A předpokládám, že přes tu chodbičku vstupuje do svého bytu. A to odemykání, co ti vadí je tedy odemykání vstupních dveří do baráku. A ještě nechápu jednu věc, na jaké dveře má klepat, když tvrdíš, že tam žádné svoje dveře nemáte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
12.8.15 12:00

@Blekota : kdyz nejsou dvere, neni na co klepat :think:

Ja nevim no, my bydleli v podnajmu v baraku a meli jsme teda oddelenou jednotku a s domacimi jsme se respektovali, kdyz neco potrebovali, zaklepali na dvere a my na ne taky…asi bych ji rekla, ze potrebujete vic soukromi…je otazka, zda tam dvere vubec stavebne dat pujdou, ale takovy podnajem je o hubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí