Vstupní prohlídka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
350
25.11.15 21:04
@Karleon píše:
@Ivetlu A proč by neměla být nutná?

Omlouvám se za neznalost, ale neměla jsem s tím doposud zkušenost… :)
Jde mi o to, že bych měla nastupovat 1. prosince. Pokud je ale nutná před podepsáním smlouvy lékařská prohlídka (je to tak?), tak to nejspíš nestihnu, protože když se ke své obvoďačce objednávám, tak má vždycky poměrně dlouhou čekací dobu… :think:
Tak jsem z toho trošku zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
25.11.15 21:09

@Ivetlu to vám měli říct v té nové práci. Někteří zaměstnavatelé totiž mají vlastní lékaře na vstupní a preventivní prohlídky. Navíc to musí být na formuláři, který v práci dostanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.11.15 21:16

@Ivetlu Není problém jít na vstupní prohlídku po podpisu smlouvy a po nástupu. Pro všechny případy existuje pořád zkušební doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.11.15 22:55

Vetsinou staci po nastupu (pokud to je spis formalita) a jestli to je vetsi firma, tak to stejne budou chtit od „sveho“ lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.11.15 18:50

Vstupní prohlídka obnáší zvážení, změření, vyšetření moci- nikoliv však tehotenskem test. Dále se změří tlak a puls, vyšetří se zrak a sluch. Dále se vyšetří pohledem, pohmatem a poslechem celý člověk. V tak časném týdnů nelze těmito vyšetřením těhotenství poznat. Ve 3 týdnů není ani směrodatný tehotensky test. Po této stránce se vůbec bát nemusís. Ale za chvíli to na tobě vidět bude, na konci 3 měsíční zkušební doby již budeš ve 4 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.9.19 08:05

Vstupní prohlídka a rýma

Dobré ráno,
prosím o radu. Příští týden jdu na vstupní prohlídku do zaměstnání a háček je v tom, že mám rýmu. Chraptím, soplím, bolí mě v krku a hlava. Včera jsem měla zimnici.
Myslíte, že by mi ta lékařská prohlídka „prošla“ v tomto stavu, nebo mě vedení firmy bude muset přeobjednat na jiný termín, až budu zcela zdravá? Když mě objednávali, dali mi termín, který byl jediný volný. Takže kdo ví, jak dlouho bych čekala na další.
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
22.9.19 08:12

Já bych zavolala přímo té dr jestli ji to nebude vadit. Ale třeba u nás by nachlazení nevadilo, mě dr akorát vyzpovidala, změřila tlak, dala mi papír pro zaměstnavatele a šla sem domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.9.19 08:13

@andulka12 zaměstnavatel jistě ocení férové jednání. Zavolej mu a vysvětli situaci, ať si to rozhodne tak, jak se mu to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101757
22.9.19 08:18

@andulka12 Vadit by to nemělo… každopádně bych tam dorazila, pokud s tím doktorka bude mít problém, tak si nový termín vyřeší sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.9.19 08:25

Já bych nachlazení vůbec neřešila (neříkám anginu atd). Je dost pravděpodobné, že soplit a chrchlat bude i lékařka nebo sestřička :lol:. Vstupní prohlídka není o aktuálním stavu, vesměs kouká do tvé dokumentace víc než na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
22.9.19 09:22

Dcera byla pro vstupní prohlídku teda u svého obvodního a rovnou nafasovala antibiotika. A razítko jí v klidu dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.8.22 22:31

vstupní prohlídka

Ahoj, je možné, aby se mě závodní lékařka při vstupní prohlídce ptala na první menstruaci, běžnou délku trvání, jestli byl nějaký potrat, na počet vykouřených cigaret denně, jestli jsem někdy ležela v nemocnici a kdy a na jakém oddělení… a spoustu dalších otázek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí