Vstupní prohlídka - krev a moč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
7.1.22 20:42
@j.a.n.i1 píše:
No, doktor by zase „zapomněl“ ti potvrdit, že jsi schopna výkonu práce. Takže to rovnou můžeš říct, že nastoupit nechceš.

Aha, u nás je to formalita, respektive rejz, potvrzení nesmí být od tvého doktora, ale musíš nejdřív ke svému o výpis z karty a pak k domluvenému doktoru.Ty tam jedou jak na běžícím páse, jasně změří tlak, oči a čus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
7.1.22 20:59

@Bubla Bůčková No, tak nekde to formalita neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.22 00:09

Zdravím. Také mám jít na vstupní prohlídku (sice už mám měsíc smlouvu, a jsem,,zaměstnána” :D ) ale až teď tedy jdu na vstupní prohlídku… Ale.. Jsem občasnou uživatelkou pervitinu ( ale jen sniffing :D ) a marihuany..
A zaměstnavatelka mě upozornila na to, že na vstupní prohlídku RANNÍ MOČ S SEBOU. :roll: Tak mě zajímá, zda z té moči mohou detekovat přítomnost drog… A pokud ano, tak zda i bez mého souhlasu, nebo vědomí? MOC DÍKKY ZA ODPOVĚDI ) A BLBÝ KECY SI NECHTE, TY MĚ NEZAJÍMAJÍ :lol: :P :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3032
29.11.22 06:36
@Anonymní píše:
Zdravím. Také mám jít na vstupní prohlídku (sice už mám měsíc smlouvu, a jsem,,zaměstnána” :D ) ale až teď tedy jdu na vstupní prohlídku… Ale.. Jsem občasnou uživatelkou pervitinu ( ale jen sniffing :D ) a marihuany..
A zaměstnavatelka mě upozornila na to, že na vstupní prohlídku RANNÍ MOČ S SEBOU. :roll: Tak mě zajímá, zda z té moči mohou detekovat přítomnost drog… A pokud ano, tak zda i bez mého souhlasu, nebo vědomí? MOC DÍKKY ZA ODPOVĚDI ) A BLBÝ KECY SI NECHTE, TY MĚ NEZAJÍMAJÍ :lol: :P :kytka:

Většinou dělají běžné vyšetření bílkoviny atp.
Ale samozřejmě mohou zjišťovat i drogy. To se musíš zeptat přímo lékaře, ke kterému půjdeš. Ale hlavně s lepším přístupem, než zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.11.22 06:37

Tak pokud vykonáváš nějakou důležitou práci, třeba práci ve výškách nebo v letectví atd. tak ti mohou udělat test na drogy. Nikdo si v téhle profesích nelajzne zaměstnání feťáka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.11.22 07:58

Buď dál rekreační uživatelkou a ono se to brzy proflákne. V moči cíleně drogy na vstupní prohlídce nedělají, ale já se nikdy sestry neptám, na co to testuje, když jdu na opakující se prohlídky k závodnímu lékaři. Protože nefetuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
29.11.22 19:54
@Anonymní píše:
A zaměstnavatelka mě upozornila na to, že na vstupní prohlídku RANNÍ MOČ S SEBOU. :roll: Tak mě zajímá, zda z té moči mohou detekovat přítomnost drog… A pokud ano, tak zda i bez mého souhlasu, nebo vědomí? MOC DÍKKY ZA ODPOVĚDI ) A BLBÝ KECY SI NECHTE, TY MĚ NEZAJÍMAJÍ :lol: :P :kytka:

Pokud budou chtít, detekovat mohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
29.11.22 19:57

Nesmysl, kdykoli jsme delali nastup do prace, kde byl soucasti vstupni prohlidky i odber moci a krve, byly to vzdy odbery jako klasicka preventivni prohlidka.
Pokud by nekdo vylozene chtel zjistit pritomnost navykovych latek, muselo by to byt navic. Urcite to neni bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.11.22 07:21
@Eowyn01 píše:
Nesmysl, kdykoli jsme delali nastup do prace, kde byl soucasti vstupni prohlidky i odber moci a krve, byly to vzdy odbery jako klasicka preventivni prohlidka.
Pokud by nekdo vylozene chtel zjistit pritomnost navykovych latek, muselo by to byt navic. Urcite to neni bezne.

U závodního lékaře mi berou krev jen z prstu. A to mám práci i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.22 07:57
@Anonymní píše:

Ano, mohou. Napr. u Ceske posty a tam delaji pri vstupni prohlidce cilene testy i na navykove latky.

• Citovat
  • Upravit
102087
30.11.22 10:23
@Russet píše:
U závodního lékaře mi berou krev jen z prstu. A to mám práci i v noci.

Vidis a u nas komplet odběr i na kancelarskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.25 12:59

Ahoj holky.
Za týden jdu na vstupní prohlídku do zaměstnání. Práci nutně potřebuji.
Jde mi o to, že mám dlouhodobě záněty močáku. Od dubna jsem věčně na nějakých atb a lécích. Mám v moči někdy krev i bílkoviny, pak zas měsíc dobrý, ale ty záněty se vrací a já prostě nemůžu dál žít z podpory, tahle práci by mi vyšla vstříc i s pracovní dobou.
Bude problém, když budou známky zánětu i na vstupce? Určitě mám v kartě, že jsem pořád brala atb a vrací se mi to. Mám to jako pozůstatek minulé práce, kde nebyla možnost 12 hodin pořádně pít a běhat na wc.

Omlouvám se za anonym, zdr. obtíže. Díky

• Citovat
  • Upravit
65674
21.7.25 13:11
@Anonymní píše: Více

Nenesla jsem moč na žádnou vstupní prohlídku. Ale není důvod, aby doktor řešil, že kvůli zánětu nemuzes nastoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.25 13:18

@vokishka mně firemní paní doktorka do tel. řekla, ať ji přinesu. Tak snad vyjde zrovna ok. Řeším se svou dr. už dlouho a dokonce jsem kvůli tomu měsíc marodila, abych byla v klidu a teple, i tak se to vrací.
Nebude to žádná extra náročná práce, administrativa + prodejna, ale vrtá mi to hlavou. Taky jsem nikdy dříve moč nepotřebovala, nechtěli to po mně.

• Citovat
  • Upravit
1931
21.7.25 13:42
@Anonymní píše: Více

Neses i výpis z karty? Jestli jo a ještě ho nemáš, tak ať to tam doktor zmíní.

Testovat moc u pracovního doktora mě napadá jenom kvůli drogám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat