Partner se vůbec nestará

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.9.15 12:16

@káťa Ono to asi vyznělo hůř než to vypadá. On kluky nebere s sebou ani na zahradu, jelikož jde něco dělat a přece je od práce nebude pořád hlídat a aby nezavazeli a stejně přece vždycky brzo utečou zpátky za mnou… A má děti moc rád, když přijede z práce, tak hned jim dá pusinku a jdou chvilku řádit na postel.
Spíš nemá trpělivost na ně a proto je nechce nikde s sebou venku.
A já nevím jak se k tomu postavit, nechat to být a po výletech jezdit sama nebo jestli do toho mám „tlačit“ i chlapa s rizikem, že se rychle naštve, jelikož děti s ním nebudou pořád držet pusu a krok…

• Citovat
  • Upravit
23966
17.9.15 08:02
@Anonymní píše:
@káťa Ono to asi vyznělo hůř než to vypadá. On kluky nebere s sebou ani na zahradu, jelikož jde něco dělat a přece je od práce nebude pořád hlídat a aby nezavazeli a stejně přece vždycky brzo utečou zpátky za mnou… A má děti moc rád, když přijede z práce, tak hned jim dá pusinku a jdou chvilku řádit na postel.
Spíš nemá trpělivost na ně a proto je nechce nikde s sebou venku.
A já nevím jak se k tomu postavit, nechat to být a po výletech jezdit sama nebo jestli do toho mám „tlačit“ i chlapa s rizikem, že se rychle naštve, jelikož děti s ním nebudou pořád držet pusu a krok…

To záleží na tobě. Moje známá jezdí všude sama s dětmi a je spokojená. Manžel je tam, ale podle mě úplně mimo rodinný život. Prostě tam je, ale tak nějak mimo kolej :nevim:
mě by to vadilo. Ona je takhle spokojená, nemusí na něj brát ohledy, prostě si dělá věci po svém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.23 18:03

Ahoj mám to úplně stejně máme úžasného 2 měsíčního chlapečka a přítel odchází v 8 do práce a přijde 8-9 s tím že končí v 5 pak je buď u kamarádů nebo si lepí modely na garáži nechci po něm aby se furt staral ale když jsem se ho zeptala jestli by mohl aspoň jednou nakrmit a vykoupat malého tak že jo no nakonec jsem to stejně dělala já..navíc jsem epileptička tak že nesmím v noci stávat a malého moc nosit kdyby něco ale s přítelem to jinak nejde že by mi v něčem aspoň pomohl to vůbec 🙁 a i když jsem měla záchvat naštěstí malej spal v postýlce tak stejně přijel v 9 místo toho aby mi přijel pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí