Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adrina1 poslala by jste mi tedy název vložek do zprávy? Děkuji moc ![]()
Dobrý den. Mám přesně stejné problémy. Zkuste koloidní stříbro ve spreji. Mně to pomáhá. ![]()
Ano, prodávají ho v různých baleních. Mimochodem má spoustu dalších léčebných účinků. A jako doplněk stravy užívám REICHI-tablety. 100% reichi s betaglukany. Dětský olejíček Aviril…dětské sprcháče-pro ty nejmenší.
![]()
A ještě si chci koupit slipové vložky TIANDE-se stříbrem. Přeji hodně štěstí.
@jancova marcela Dobrý den, jaký máte prosím sprej - se stříbrem? a také REISHI? Děkuji ![]()
@Adrina1 píše:
Ja mela takove problemy po 2.porodu. pomohlo mi pouzivani bylinkovych intimek a vlozek. Hned po prvnim pouziti se mi ulevilo.
Od jake firmy?
Dobré ráno, používám koloidní stříbro ve spreji. Nastříkám na tampon a aplikuji. A každý den piji heřmánkový, kontryhelový nebo nějaký bylinkový čaj. Je to boj na dlouho trať, ale chce to vydržet. Koloidní stříbro má více léčivých účinků. ![]()
Mám asi stejný problém. První zánět močáku a pak dva měsíce mykoza. Myslela jsem že jsem se z toho všeho dostala, ale hned po léčbě mykozy mě začal bolet celý spodek, nemůžu ani sedět a příznaky mykozy nemám jen mám časté močení. Nevím co to je, je mi 16 ![]()
Dobrý den, už asi půl roku mám příznaky vulvodynie… vůbec nemůžu mít sex ani nosit tampony. Jsem zoufalá… doktor mi řekl, že mám jenom podrážděný vstup, doporučil mi clotrimazol, ale nic se nestalo. Vulvodynii (asi) jsem dostala po dlooouhodobém zánětu močových cest. Bolí mě to i když se zvedám z lehu. Prosím, nemáte někdo nějaké rady?
Už fakt nevím co se mnou je
Pardon psala jsem to pod příspěvek i když jsem nechtěla
Chtěla bych se zeptat. Prý existuje nějaký krém na znecitlivění, aby jsem i přes vulvodynii mohla mít sex, nevíte jak se jmenuje?
@Eliška170 píše:
Chtěla bych se zeptat. Prý existuje nějaký krém na znecitlivění, aby jsem i přes vulvodynii mohla mít sex, nevíte jak se jmenuje?
Krém vám musí předepsat gynekolog. Určitě bych se s ním poradila a vulvodynii řešila. ![]()
Ja uz s timto ziju asi 15 let, nepomohlo nic. Sex mam normalne, proste se prekonam, dve deti. Ani nevim, ze se to nejak jmenuje. Jedine co u me trochu pomuze, je zavadeni lactobacilu, preventivne. Vysetrovali vse, i v tehotenstvi a jsem zdrava.