Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám vulvodynii již 30 let. Jako poslední možnost mi nabídli chirurgické odstranění bolavých sliznic. Myslím, že se to jmenuje vestibulektomie. Zvažuji, zda do toho jít, proto bych uvítala jakoukoliv zkušenost. Podstoupila jste některá něco takového.
Děkuji.
@akri píše:
Dobrý den, mám vulvodynii již 30 let. Jako poslední možnost mi nabídli chirurgické odstranění bolavých sliznic. Myslím, že se to jmenuje vestibulektomie. Zvažuji, zda do toho jít, proto bych uvítala jakoukoliv zkušenost. Podstoupila jste některá něco takového.
Děkuji.
@Anonymní píše:
Mám asi stejný problém. První zánět močáku a pak dva měsíce mykoza. Myslela jsem že jsem se z toho všeho dostala, ale hned po léčbě mykozy mě začal bolet celý spodek, nemůžu ani sedět a příznaky mykozy nemám jen mám časté močení. Nevím co to je, je mi 16
Dobrý den, dostala jste se z toho? Jak dlouho to trvalo?
Zdravím Vás. Chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s diagnostikou a liečbou chronickej panvovej bolesti v prípade diagnózy pudendálnej neuralgie prípadne vulvodýnie. Pomohla Vám rehabilitácia svalov panvového dna, prípadne lieky na liečbu neuropatickej bolesti? Dopátrala som sa, že v ČR sa pudendálnou neuralgiou zaoberá prof. MUDr. Mašata. Absolvoval niekto z Vás vyšetrenie u pána doktora Mašatu? Absolvovali ste niekto pudendálny blok prípadne aplikáciu botulotoxínu do svalov panvového dna? Budem Vám vďačná za akékoľvek informácie.
@Lucia7
Zdravím…, mrkněte do této skupiny
https://www.facebook.com/…541432094427