Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lejaa píše:
Mě dětství připomíná, když je v létě před deštěm, nebo když na zahradě poseču trávu a ona tak krásně voní..pak taky seno z půdy:)
A já zrovna dneska u našich cítila čerstvě nařezané dřevo a připomělo mi to časy, kdy jsme chodili s taťkou do lesa. On řezal a my se ségrou jsme si tam tak vyhrály! ![]()
@Lejaa píše:
Mě dětství připomíná, když je v létě před deštěm, nebo když na zahradě poseču trávu a ona tak krásně voní..pak taky seno z půdy:)
vůně čerstvě posekané trávy je nezaměnitelná
@Mikina píše:
vůně čerstvě posekané trávy je nezaměnitelná
souhlasim ![]()
Ovce, miluju jak voní vlna ovcí
Voní mi i krávy, koně, kozy a samozřejmě seno… Mám to spojený s babičkou a dědou u kterých jsem vyrůstala ![]()
Všechny vůně, které popisujete jsou nádherné, vzpomínky na dětství, babičky, proč některé okamžiky nejde vrátit. Díky, za krásné chvíle s babičkou
Nahodou jsem prisla na dalsi vuni z detstvi.. jeleni luj.. koupila jsme si ho ted v retro vecech v lidlu a nemuzu se vynacichat ![]()
Vůni dětství mám spojenou mimo jiné s Ondřejovkou. Ona to asi úplně Ondřejovka nebyla, byla to mastička z lékárny v bílém kelímku, kterou nás maminka někdy mazala, ale Ondřejovu mast mi to hodně připomíná. Možná i proto mažu své dítě jemným dětským olejem od Saloosu, protože voní dost podobně a na rozdíl od Ondřejovky s ním můžu mimi mazat dlouhodobě.
Snídaně u babičky -melta a chleba s máslem a medem
Udělali mi krásný dětství. Moje děti to štěstí bohužel nemají 
pak posekaná zahrada, no možná spíš to seno, jak se chodilo obracet
vůně po dešti
mandarinky - Mikuláš
vůně včelína
Celé moje dětsví vlastně znamená vzpomínku na dědu a babičku z máminy strany