Vybavení pro nenarozené dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
8.3.17 19:37

Ach jo to je zase materiál

• Citovat
  • Upravit
37134
8.3.17 19:38
@Anonymní píše:
@Netopirek nic jen to co sem psala výše postýlku a oblečení položka 1 100kč

A cos koupila doted ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.17 19:38
@Doe_Jane píše:
Ach jo to je zase materiál

tady asi obligátně selhala antikoncepce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
8.3.17 19:39

S kým sis to upíchla, s tím to máš. Děti se mají plánovat, pak bys neřešila nějakou tisícovku na postýlku. Vy dva si toho nebudete mít moc co vyčítat, jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet… Přijdete mi jak sami děti :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 19:40

@Kriss Tina nic jelikož sem bez příjmu a žiji u rodičů kteří mně živí a on ví jak jsem na tom finančně a řekl že to nakoupí a ted vyčítá. Přitom tam kde jsem a to že sem u rodičů jsem díky němu…

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
8.3.17 19:41
@Burj Chalifa píše:
tady asi obligátně selhala antikoncepce. :mrgreen:

já to fakt nikdy nepochopímk :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37134
8.3.17 19:42
@Anonymní píše:
@Kriss Tina nic jelikož sem bez příjmu a žiji u rodičů kteří mně živí a on ví jak jsem na tom finančně a řekl že to nakoupí a ted vyčítá. Přitom tam kde jsem a to že sem u rodičů jsem díky němu…

Tak v takove situaci bych si porizovala dite no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 19:44

@Kriss Tina mněla sem bydlení všechno o vše sem přišla díky němu a dál to rozvádět nechci není to pro mně přijemné dítě bylo pořízeno kdy sem mněla jak příjem i bydlení a zázemí pak nastal okamžik kdy sem o vše přišla díky otce dítěte nepodílel se a sama sem to nezvládla proto jsem zkončila u rodiny

• Citovat
  • Upravit
23966
8.3.17 19:44
@Anonymní píše:
@Netopirek nic jen to co sem psala výše postýlku a oblečení položka 1 100kč

já myslela jak máte rozdělené placení všeho, bydlení, jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
8.3.17 19:45
@Anonymní píše:
@Kriss Tina mněla sem bydlení všechno o vše sem přišla díky němu a dál to rozvádět nechci není to pro mně přijemné dítě bylo pořízeno kdy sem mněla jak příjem i bydlení a zázemí pak nastal okamžik kdy sem o vše přišla díky otce dítěte nepodílel se a sama sem to nezvládla proto jsem zkončila u rodiny

to se nedá číst

• Citovat
  • Upravit
738
8.3.17 19:46

A právě proto jsem nejdřív mazala do práce, nešetřila, nakoupila a teď mi nemůže nikdo říct ani půl slova :nevim: a nemusím se spoléhat, jestli mi to koupí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
8.3.17 19:47

Holky to neeee. Že se mi tato diskuze jenom zda? Prosim stipnete me!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.17 19:48
@Kriss Tina píše:
Tak v takove situaci bych si porizovala dite no :roll:

bez obav, tahle socka, zanedlouho samoživitelka díky socanům dostane první poslední včetně komunálního bytu. A ty jako vůl budeš platit hypotéku, o porodným se Ti bude jen zdát a ještě Tě tu podobné mamYnky označí jako nesluníčkového bezcitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
8.3.17 19:49

Tak bez nekam na brigadu, ono se najde neco co muze delat i tehotna a vydelas si par korun na vybavicku. Opravdu tohle nechapu, misto snahy shanet penize vysedavas tady a stezujes si :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.3.17 19:52
@Anonymní píše:

Mohla by jsi začít používat tečky a čárky? Takhle se to fakt blbě čte.
Jestli bydlíš u rodičů tak si vlastně samoživitelka. Jestli jsi dřív chodila do práce tak by jsi měla mít nějaký dávky ne? Jestli se nepletu tak jeslti nejste spolu, tak on má povinnost zaplatit část výbavičky, kolik to je to fakt netuším. S porodem si nech určit výživný na dítě i sebe a máš klid.
Ale jestli jsi kvůli němu přišla o bydlení a práci, proč nejsi s ním? Když spolu čekáte dítě, tak tě má živit on ne rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí