Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
U nás to bylo kolem 40tis., ale jde jistě i levněji (dráž jde vždycky
). Měla jsem dražší kočárek.
To je teda studijní dotaz
povim to takhle, když ti budou stačit počáteční hadříky z druhé ruky, nebudeš kočárkovat, ale šátkovat, budeš kojit a spát budete spolu v posteli, tak defacto ti budou stačit cca 2 tisíce. A taky se dá všechno pořídit o 2 nuly víc. Já to radši nepočítala, ale tu 100 bychom tam asi byli ![]()
To záleží na tom, s čím se spokojíš jako s kompletní výbavičkou. Co všechno chceš pořizovat. Třeba taková kolébka na denní spaní - já už bych si ani nedokázala představit, že bych ji v obýváku neměla. Stejně tak ohrádku. Obojí ale není nutné, že? Přitom jsou to tisícovkové položky… Takže buď seženeš kdeco z druhé ruky a od příbuzenstva na vypůjčení a stačí ti třeba 5-10 tisíc, nebo máš všechno fungl nové a známých značek, kde za 10 neseženeš ani kočárek… Tudíž horní hranice je nestanovitelná.
Nejlevněji to jde zdarma, charita, kamarádi, rodina, známí, nejdražší se můžeme pohybovat ve statisících. Spíš bych upřesnila složení co má obsahovat výbavička a k tomu můžou ostatní dopsat za kolik byli dané věci schopní pořídit.
@u763 já četla stupidní a říkala jsem si, že to teda je
![]()
Nejdráž asi v řádu sta tisíc (možná jsem moc při zemi) a nejlevněji zadarmo, že jo
![]()
@dani24687 píše:
@u763 já četla stupidní a říkala jsem si, že to teda je![]()
Nejdráž asi v řádu sta tisíc (možná jsem moc při zemi) a nejlevněji zadarmo, že jo![]()
Děkuji Vám za příspěvky. Studuji sociální obor, a toto téma máme v rámci seminárky. Abych popravdu řekla, taky nevím, jak to uchopit. Mám už 17leté děti-dvojčata a už si ani nepamatuju, co vše jsem tehy kupovala…taky dnes jsou jiné produkty a ceny…Bylo nám řečeno - základní výbava pro novorozence - porovnání, jak lze pořídit nejlevněji, pak tedy asi průměr dnešních maminek, no a potom, také, maximální ceny…děkuji moc za ochotu mi pomoci!
Chtěla bych se zeptat co by jste doplnily do vybavičky. Velikosti jsou tam dost různe, většinu jsme dostali.
body dlouhý ruk. vel.56 - 4×
body dlouhý ruk. vel.62 - 6×
body dlouhý ruk. vel.68 - 4×
body dlouhý ruk. vel.74 - 6×
body dlouhý ruk. vel.80 - 2×
body dlouhý ruk. vel.92 - 1×
body kratky rukáv vel. 62-1×
body kratky rukáv vel. 74-1×
body kratky rukáv vel. 80-1×
body kimono dl. r. vel. 56- 1×
body kimono dl. r. vel. 62- 1×
overal dl. vel. 56-3×