Výbavička pro miminka narozená koncem listopadu

7
8.9.10 08:36

Vybavicka pro miminka narozena koncem listopadu

Ahoj,cekam sve prvni miminko ktere se ma narodit koncem listopadu…Potrebovala bych poradit a ujistit se ze mam vse. Dekuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65432
8.9.10 08:41

No a co už máš????asi všechno vid :mrgreen:
No spousta věcí se dá dokoupit po porodu a nebo zúkolovat tatínka…
Kosmetika –tu moc nepotřebuješ,většinou v porodnici dostaněš vzorečky,co vydrží pak i doma pár dní…
a záleží jen na tobě,co budeš mít---jako minitor dechu a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65432
8.9.10 08:44

http://www.medabeda.cz/…minko-seznam
a třeba tady se podívej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65432
8.9.10 08:46

http://www.hracky-vybavicky.cz/…inko-seznam/
nebo tady…ale vše je orientační :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
8.9.10 09:07

Holky já teda čekám dvojčátka začátkem prosince,tak se připojuji,a fakt je že už opravdu docela všechno mám,dvakrát samozřejmě co už :-),ale dostaly mě ortopedické kalhotky,vy je berete(nebo jste měly)? Já nevím říkám si že jak půjdu s mimčama k d.tak mi řekně zda je vzít nebo ne,no řekněte co vy :)

• Citovat
  • Upravit
7782
8.9.10 09:10
andrejka87 píše:
Holky já teda čekám dvojčátka začátkem prosince,tak se připojuji,a fakt je že už opravdu docela všechno mám,dvakrát samozřejmě co už :-),ale dostaly mě ortopedické kalhotky,vy je berete(nebo jste měly)? Já nevím říkám si že jak půjdu s mimčama k d.tak mi řekně zda je vzít nebo ne,no řekněte co vy :)

Já je doma měla ještě po synovi a myslela jsem že je potřebovat nebudu,balíme do těch pořád,jsou jí dva měsíce a na KO jdeme až 30tého,takže určitě je raději pořid at pak nemáš s tím zbytečné lítání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
8.9.10 09:15

A kde se dají normálně koupit mimo internetu? Třeba v lékárně? Jsou totiž různé velikosti tak to chci spíš omrknout

• Citovat
  • Upravit
22074
8.9.10 09:48
andrejka87 píše:
ale dostaly mě ortopedické kalhotky,vy je berete(nebo jste měly)? Já nevím říkám si že jak půjdu s mimčama k d.tak mi řekně zda je vzít nebo ne,no řekněte co vy :)

Neměla a nepotřebovala jsem je ani u jednoho dítěte… Dají se snadno koupit ve zdravotnických potřebách i ve větších lékárnách, takže zrovna tohle jsem dopředu neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.9.10 09:50

Ahoj,

mám dvě děti narozené v listopadu. Co jsem nejvíc potřebovala - zimní kombinézku, dupačky nebo punčošky, bodýčka s dlouhým rukávem, mikinku nebo svetřík, zimní čepičku a rukavičky a dál fusak do kočárku, deku přes fusak do kočárku. Víc nic mě nenapadá. Ortopedické kalhotky jsem neměla ani u jednoho dítka. Látkové plenky kvůli kyčlím jsem zapínala do bodýčka přes jednorázovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65432
8.9.10 09:50

Tak já toto dopředu taky neřešila.....
a nepotřebovali jsme je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.9.10 09:54

Taky jsem rodila na konci listopadu a hlavně jsem se zaměřovala na teplé oblečení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
8.9.10 19:01

ahojky taky mam termín koncem listopadu a mam nějaký věci teplý jako bundičky a kombinezku , rukavičky kulíšky a tak .ale já už raději vsázím na to že se to vše dá dokoupit :-)

• Citovat
  • Upravit
10482
17.9.10 20:11

začátek listopadu (teď to bude konec prosince)
po zkušenostech s prvním a při mé frekvenci cestování autem jsem pořádíla teď navíc fusak do autosedačky,

jinak jsem měla fleesové soupravičky a bavlněné kalhoty s ťapkmama na doma a pod ten fleese na ven, fleesové botičky, body jen s dlouhým rukávem, huňatou mikinku a podobné věci. kombinézku jsem neměla. punčochy až od 3m. fleesovou čepičku. rukavice.

ortopedické kalhotky jsem do přečtení téhle diskuze neznala :mrgreen: a dopředu bych určitě nekupovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
10.5.19 13:59

Oblečení pro listopadové miminko

Hezký den, četla jsem spoustu diskuzí a seznamů o tom, jaké oblečení pořídit do základní výbavičky, ale pořád tápu hlavně ve velikostech. Budu ráda za zkušenosti a seznam někoho, kdo výbavičku pro zimní miminko pořizoval.

Miminko by se mělo narodit na přelomu října a listopadu, takže bude třeba nakoupit před porodem i nějaké zimní oblečení. Nejlépe asi kombinézu? V jaké velikosti?

V jakých velikostech a po kolika cca kusech jste kupovaly bodíčka, overaly, tepláčky? Mám vyhlídnuté oblečení hlavně od značky co má dvojvelikosti 50/56 a 62/68 8o

Předem moc díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
10.5.19 14:08

Tak bodycka, tepláčky, celkově věci na doma jsou pořád stejné. Těch malých velikosti moc nepotřebuješ, mimčo se neuspini (leda by protekla plenka nebo si blinklo) a rychle z toho vyroste. Kombinezu bych v těch velikostech pod 60 vůbec nebrala. Taky záleží jak budeš mít velké dítě, některé plavou v těch 56, některým je hned od porodu 62 akorát, takže spíš pak doobjednat třeba po porodu podle velikosti mimca, to můžeš udělat třeba z porodnice, až uvidíš jak je velké, tak objednas a než pojedete domu tak ti to přijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí