Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,cekam sve prvni miminko ktere se ma narodit koncem listopadu…Potrebovala bych poradit a ujistit se ze mam vse. Dekuji za rady ![]()
No a co už máš????asi všechno vid ![]()
No spousta věcí se dá dokoupit po porodu a nebo zúkolovat tatínka…
Kosmetika –tu moc nepotřebuješ,většinou v porodnici dostaněš vzorečky,co vydrží pak i doma pár dní…
a záleží jen na tobě,co budeš mít---jako minitor dechu a tak..
http://www.medabeda.cz/…minko-seznam
a třeba tady se podívej…
http://www.hracky-vybavicky.cz/…inko-seznam/
nebo tady…ale vše je orientační ![]()
Holky já teda čekám dvojčátka začátkem prosince,tak se připojuji,a fakt je že už opravdu docela všechno mám,dvakrát samozřejmě co už
,ale dostaly mě ortopedické kalhotky,vy je berete(nebo jste měly)? Já nevím říkám si že jak půjdu s mimčama k d.tak mi řekně zda je vzít nebo ne,no řekněte co vy ![]()
andrejka87 píše:
Holky já teda čekám dvojčátka začátkem prosince,tak se připojuji,a fakt je že už opravdu docela všechno mám,dvakrát samozřejmě co už,ale dostaly mě ortopedické kalhotky,vy je berete(nebo jste měly)? Já nevím říkám si že jak půjdu s mimčama k d.tak mi řekně zda je vzít nebo ne,no řekněte co vy
Já je doma měla ještě po synovi a myslela jsem že je potřebovat nebudu,balíme do těch pořád,jsou jí dva měsíce a na KO jdeme až 30tého,takže určitě je raději pořid at pak nemáš s tím zbytečné lítání.
A kde se dají normálně koupit mimo internetu? Třeba v lékárně? Jsou totiž různé velikosti tak to chci spíš omrknout
andrejka87 píše:
ale dostaly mě ortopedické kalhotky,vy je berete(nebo jste měly)? Já nevím říkám si že jak půjdu s mimčama k d.tak mi řekně zda je vzít nebo ne,no řekněte co vy
Neměla a nepotřebovala jsem je ani u jednoho dítěte… Dají se snadno koupit ve zdravotnických potřebách i ve větších lékárnách, takže zrovna tohle jsem dopředu neřešila.
Ahoj,
mám dvě děti narozené v listopadu. Co jsem nejvíc potřebovala - zimní kombinézku, dupačky nebo punčošky, bodýčka s dlouhým rukávem, mikinku nebo svetřík, zimní čepičku a rukavičky a dál fusak do kočárku, deku přes fusak do kočárku. Víc nic mě nenapadá. Ortopedické kalhotky jsem neměla ani u jednoho dítka. Látkové plenky kvůli kyčlím jsem zapínala do bodýčka přes jednorázovku.
Tak já toto dopředu taky neřešila.....
a nepotřebovali jsme je
Taky jsem rodila na konci listopadu a hlavně jsem se zaměřovala na teplé oblečení ![]()
ahojky taky mam termín koncem listopadu a mam nějaký věci teplý jako bundičky a kombinezku , rukavičky kulíšky a tak .ale já už raději vsázím na to že se to vše dá dokoupit ![]()
začátek listopadu (teď to bude konec prosince)
po zkušenostech s prvním a při mé frekvenci cestování autem jsem pořádíla teď navíc fusak do autosedačky,
jinak jsem měla fleesové soupravičky a bavlněné kalhoty s ťapkmama na doma a pod ten fleese na ven, fleesové botičky, body jen s dlouhým rukávem, huňatou mikinku a podobné věci. kombinézku jsem neměla. punčochy až od 3m. fleesovou čepičku. rukavice.
ortopedické kalhotky jsem do přečtení téhle diskuze neznala
a dopředu bych určitě nekupovala..
Hezký den, četla jsem spoustu diskuzí a seznamů o tom, jaké oblečení pořídit do základní výbavičky, ale pořád tápu hlavně ve velikostech. Budu ráda za zkušenosti a seznam někoho, kdo výbavičku pro zimní miminko pořizoval.
Miminko by se mělo narodit na přelomu října a listopadu, takže bude třeba nakoupit před porodem i nějaké zimní oblečení. Nejlépe asi kombinézu? V jaké velikosti?
V jakých velikostech a po kolika cca kusech jste kupovaly bodíčka, overaly, tepláčky? Mám vyhlídnuté oblečení hlavně od značky co má dvojvelikosti 50/56 a 62/68 ![]()
Předem moc díky za rady ![]()
Tak bodycka, tepláčky, celkově věci na doma jsou pořád stejné. Těch malých velikosti moc nepotřebuješ, mimčo se neuspini (leda by protekla plenka nebo si blinklo) a rychle z toho vyroste. Kombinezu bych v těch velikostech pod 60 vůbec nebrala. Taky záleží jak budeš mít velké dítě, některé plavou v těch 56, některým je hned od porodu 62 akorát, takže spíš pak doobjednat třeba po porodu podle velikosti mimca, to můžeš udělat třeba z porodnice, až uvidíš jak je velké, tak objednas a než pojedete domu tak ti to přijde ![]()