Výběr banky? Máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
25.3.17 19:09

Ja treba jsem se byl vcera zeptat v monete ze bych si tam chtel prevest ucet z kb a rekli me ze vedeni uctu 149kc kb ma 69Kc a pokud tam je vklad aspon 7 tisic kc tak je vedeni zadarmo ale jelikoz nam dava penize na ruku nechce se me tam porad vkladat prachy kazdy mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.3.17 19:23

@Martule_le Převody nemůže mít žádná banka pomale. Pokud das jeden den prikaz, tak druhy den je na uctu cizi banky, na ucet te samé banky se to připíše jeste kolikrat ve stejny den. Je to dano bud ze zakona nebo nařízením NB. Banky peníze nezadrzuji, jak se některé firmy či nesolventni zákazníci snaží svým neznalým obchodním partnerům namluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.3.17 19:28

Taky můžu doporučit AirBank. Vše bez problému a bez poplatků, převody v rámci banky během chvilky na účtu, zaměstnanci na pobočkách příjemní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
25.3.17 19:45
@B4RC3LON4 píše:
Ja treba jsem se byl vcera zeptat v monete ze bych si tam chtel prevest ucet z kb a rekli me ze vedeni uctu 149kc kb ma 69Kc a pokud tam je vklad aspon 7 tisic kc tak je vedeni zadarmo ale jelikoz nam dava penize na ruku nechce se me tam porad vkladat prachy kazdy mesic

jdi k equa bank

• Citovat
  • Upravit
blabla123
25.3.17 19:45
@Martule_le píše:
Tak každopádně bez poplatků či výhodne a kdxz už se mi líbí Equa bank či Fio či airbank tak to různé lidi shazují, že pomalé převody atd. a tak co je pravdy na špatně recenze zjistuji

jdi k equa bank, taky jsem vybírala z těchto a chování na pobočce mne ujistilo, že dělám dobře.

• Citovat
  • Upravit
5672
25.3.17 20:47

@Svistice Do druhého dne, to je jasné, Airbank to často stíhá v rámci jednoho dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.3.17 20:49
@Adinal píše:
@Svistice Do druhého dne, to je jasné, Airbank to často stíhá v rámci jednoho dne.

Ono jde i o čas, kdy to člověk zadá. Většinou když je to do 11 nebo 12 dopoledne, tak to i v jiných bankách je už ten samý den odpoledne nebo večer připsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
25.3.17 20:51
@Svistice píše:
Ono jde i o čas, kdy to člověk zadá. Většinou když je to do 11 nebo 12 dopoledne, tak to i v jiných bankách je už ten samý den odpoledne nebo večer připsané.

Já mám zkušenost jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.17 09:09

@Martule_le Doporucuji mit nekolik uctu. Kazdy je dobry na neco jineho. Samozrejme vsechny zdarma. Nebojte se. Vrhnete se do toho. Kolik lidi, tolik nazoru. Uvidite, ze je jedno co vam rikaji znami. Dulezite je, ze jste spokojena. Vsak ona i proklinana Sporka je zadarmo. Ale jen za urcitych podminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat