Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucošek mě se třeba líbil i Dan nebo Matěj jenže Dana máme doma zlatýho retrývra a Matese má mamina taky psa a to by bylo hodně blbý..prostě sme v čudu a musíme vymejšlet
Mě bylo taky devatenáct,když jsem čekala malýho ,ale měla jsem výhodu v tom,že teta (asi 35) má taky malý děti:-)..Ale jinak teda taky nikoho jinýho nemáme..moje segry jsou mladší než já a děti ještě nechtějí,sestřenka s kterou se docela často vídám ,taky ještě ne…Akorát druhá sestřenka teď čeká mimčo,ale s tou se zase moc nevídáme:D
Alyss tak to máte teda fakt dobrý
Jeden bude muset asi chtě nechtě ustoupit.
Ještě se mi líbí Alexandr - Saša, jenže teď je ve zvyku říkat Alex, je to modernější a to se mi teda nějak nezdá. Pak i docela Tomáš, ale to je soused hned naproti v bytě, tak by to by si všichni dělali z mojeho srandu, že je to sousedovo
S těma klučičíma jménama je fakt kříž. Neznám nikoho, kdo by měl problémy se jménem pro holku ![]()
No já spoléhám na to,že to bude holka
..A když ne,tak to bude sranda
..tak snad vybereme něco pro obě strany přijatelného:-)
nejradši bych si to vymyslela v porodnici pojmenovala a pak to jen oznámila
![]()
to já taky říkala,ale Pepi mi na to řek,že stejně bude u porodu tak že mam smůlu
![]()
Nejhorší je,když vždycky něco vymyslím a říkám si,tak tohle by se mu mohlo líbit,to je takový normální..a pak to Markovi řeknu a on na mě vyvalí oči,jakože jsem se zbláznila nebo co ![]()
Jenže on má hold uplně jinej vkus,má radši spíš takový starodávnější jména,kdežto já mam radši takový co znějí trochu cize…no prostě hrůza
![]()
No hele já šanci měla,vyplňovala jsem to sama na předpokoji
Ale byla jsem hodná:D..Ne tak u prvního jsme měli dohodu ,protože jsme si malýho nechali jako překvápko až do konce,že on vybíral holku a já kluka:)
Jojo mě se taky líbí takový ty nevšední.Ale když mi přišel s tim,že to bude malej Pepíček po něm tak to už sem fakt rostla..
No Marek taky pořád zkoušel,že to bude malej Marek,což o to,to jméno se mi líbí ,ale nemam ráda,když se jména v rodině opakují,natož pak když jsou po rodičích nebo prarodičích,protože u nás jsme třeba od babičky přes mámu až po mě všechny Aleny,Petrů a Peter máme miliony…takže tohle jsem jednoznačně zamítla! ![]()
Jojo přeně pak se celá rodina někde sejde někdo řekne jméno a půlka se otočí a čeká jestli to bylo na něj…nic takovýho nechci ![]()