Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásných jmen je hodně
Ellu taky mám v seznámku (viz nad tebou) ![]()
Já teda projela několikrát seznam jmen na rodině a vybrala těch několik ![]()
Ale některý jména, ty co se téměř neužívaj mě dost pobavili ![]()
Hele nešla, já se na ně strašně těším
Teda nejen já ![]()
Hezkých jmen je, ale to by člověk musel mít 30 dětí
Nám 3 stačí ![]()
Já jsem si nedovedla představit, že mám doma mimi ani v synových 3 letech, teď už je to velkej kluk a šikula ![]()
To přijde… ![]()
Nu já doufám,že tam mam jen jednoho prcka…dvě najednou bych asi nezvládla… ![]()
Ahojky
Sebastiánek - Bastík se mi taky moc moc líbí,ale ani u nás neprojde.Doma máme holčičku Erin.Vybírání jmen byl velký oříšek a vlastně to trvalo celé těhotenství.Taky mi trvalo nějakou dobu,než se mi Erin dostala pod kůži a do huby
ale ted už je to běžná věc..Manžel je cizinec,takže jsme nechtěli typické české jméno,navíc obě děti (zatím máme jen 1) mají druhé křestní jméno ze země původu manžela a ty jsou dost dlouhá.Uvidíme jestli se nám na podruhé povede chlapeček,to pak bude zase hlavolam.Nevím jestli má někdo zkušenost,ale pokud člověk chce cizí jméno,musí mít na to znalecký posudek od PHDr. Knapové.Rovnou jsme zažádali o jména holčičí i klučičí.Pro kloučka teda máme přichystané jméno Theo,ale kdo ví,jestli se mi za dva roky ještě bude líbit
Jo a naše příjmení je TATA ![]()
Erin Tata je hezký ![]()
My nakonec máme Viktorii a Sebastiana
A kdyby tam byl náhodou další kluk (jakože ta pipka byla fakt vidět
), tak Eliáš a kdyby dvě holky (což vylučuju) tak Sára ![]()
Obnovuji diskuzi.
Třeba mi někdo napíše pěkný typ na jméno pro našeho raráška.
Miminko se má narodit 22.12. Kdyby byla holčička, jméno víme, ale chlapeček bude horší!!!
Bude to k příjmení MAREČEK.
Vždy jsem chtěla Davídka, bohužel by slavil vše během 14 dnů
(narozeniny, Vánoce, svátek a Silvestr) Nevím, zda bych mu to mohla udělat, ale jméno úplně miluju!!!!
Chtěli by jsme jméno nejlépe v letních měsících. Jakuba už máme.
Napadá mě Jan, Dominik (ale ani z jednoho nepadám na hubu)
Líbí se mi Radek, ale to manžel zatrhnul. Marek je zase vzhledem k příjmení blbé
Tomáška a Lukáška nám ukradl brácha ![]()
Tak děkuju za typy ![]()
@Janča1212 píše:
Obnovuji diskuzi.
Třeba mi někdo napíše pěkný typ na jméno pro našeho raráška.
Miminko se má narodit 22.12. Kdyby byla holčička, jméno víme, ale chlapeček bude horší!!!
Bude to k příjmení MAREČEK.
Vždy jsem chtěla Davídka, bohužel by slavil vše během 14 dnů(narozeniny, Vánoce, svátek a Silvestr) Nevím, zda bych mu to mohla udělat, ale jméno úplně miluju!!!!
Chtěli by jsme jméno nejlépe v letních měsících. Jakuba už máme.
Napadá mě Jan, Dominik (ale ani z jednoho nepadám na hubu)
Líbí se mi Radek, ale to manžel zatrhnul. Marek je zase vzhledem k příjmení blbéTomáška a Lukáška nám ukradl brácha
Tak děkuju za typy
Asi moc neporadím, ale musela jsem se zasmát, můj bývalý přítel se jmenuje David Mareček a je narozený začátkem ledna, takže taky výhra.
Mají dceru Isabelu Marečkovou.
U kluka mně takhle nic nenapadá, koukám, že jste spíš na ty klasické jména, já naopak, nemám je ráda, páč pak někdo zavolá na hřišti „Tomáši okamžitě dolů“ a půlka kluků chudáci slízaj z prolézaček.
My máme vybraného Samuela, dcera je Sophia. Ten Jáchym je zajímavý určitě. Jonáše mám zafixovaného jako kresleného psa.
Mně se hrozně moc líbil Sebastian, ale přes přítele neprošel, bohužel nevím, kdy má svátek. Nám se to taky sešlo super, termín 22.8. a svátek má Samuel 1.9.
Mohla bych přenášet a chudák by to měl všechno v jednom.
Ale když jiné jméno po dlouhých debatách a úvahách neprošlo. Když se líbilo jednomu, druhý se hrůzou oklepal a Samuel jediný padl mě i příteli, takže zjištění data svátku bylo už jen nemilé překvapení, ale už nic neměníme.
Jan, Matouš, Jonáš, Jiří, Petr, Ondřej, Pavel…mně k tomu jde prakticky všechno, co nekončí na M a není to nějaká veliká moderna ![]()
Příspěvek upraven 19.05.12 v 13:39
Presne tak, mam rada klasicka jmena. Tadeas, Matyas atd se mi nelibi. Manzela jeste napadnul Denis. Bude to tezke vybirani, ale diky za typy
Denis je také pěkné .. ještě mě napadl Daniel, Václav ( se mi líbí ty zdrobněliny jako Vašek, Váša, Vašík, Venda atd.. ) ale je fakt že k vašemu příjmení jde prakticky všechno.