Výběr jména pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3991
13.8.11 19:56

a my čekáme Gábinku:) A ještě se mi moc líbí Stella a Ester, ale to mi neprošlo:) Sofinka je moc pěkný jméno, akorát se jich teď rodí hrozně moc, ale myslím, že to je úplně jedno, kolik jich je, hlavně, že se Vám to líbí! A ostatní do toho nemaj co kecat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.8.11 20:41

Stella se mi taky moc líbí, ale ta mě taky neprošla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3991
13.8.11 20:45
saiiimona píše:
Stella se mi taky moc líbí, ale ta mě taky neprošla :-(

chlapy jsou přízemní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
13.8.11 20:46

Tak ja bych chtela urcite Karolinu :-) A jinak nenech si mluvit do jmena, ktere se tobe libi…me taky odrazovali od Karoliny, ale chci ji porad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
13.8.11 23:12
saiiimona píše:

Mně se líbí pro holku - Sofie, Stella, Nella, Amálie, Aneta, Karolína. U kluka - David, Daniel, Kryštof, Alex :-) Doma máme Adámka a to se nikomu taky moc nelíbilo, příbuzní mi to vylouvali :cert: Tchýně nám furt cpala Matěje a to ještě pár měsíců po porodu :pocitac: Pak byla těhotná její dcera, tak to pro změnu začala cpát zase jí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.8.11 07:50
annnie píše:
saiiimona píše:
chlapy jsou přízemní :mrgreen: :mrgreen:

To máš pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.8.11 07:52
MUFICE píše:
saiiimona píše:
Mně se líbí pro holku - Sofie, Stella, Nella, Amálie, Aneta, Karolína. U kluka - David, Daniel, Kryštof, Alex :-) Doma máme Adámka a to se nikomu taky moc nelíbilo, příbuzní mi to vylouvali :cert: Tchýně nám furt cpala Matěje a to ještě pár měsíců po porodu :pocitac: Pak byla těhotná její dcera, tak to pro změnu začala cpát zase jí :mrgreen:

Krásná dívčí jména. Ty první čtyři pro mě byli favotité, ale Nelu má kamarádka, Stella a Amálka neprošla, jedinná Sofinka se líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.8.11 08:16

ahoj, no jde právě o to, že přítelovi se moc nelíbí Sofie, tak proto váhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
14.8.11 08:51
NikolinkaK píše:
ahoj, no jde právě o to, že přítelovi se moc nelíbí Sofie, tak proto váhám…

Tak to udělej jako já, napsala jsem to do toho formuláře z porodnice a on to jenom podepsal. Furt se nemohl nějak rozhoupat, co dáme, tak jsem to vyřešila za něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
14.8.11 10:50

my mame doma sáru a za par dni mam termin prave se sofčou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.8.11 13:14

Tak já mám něco podobnýho s Viktorkou,mě se to moc líbí,jsem už rozhodnutá,ale mrzí mě reakce okolí,líbí se to jen mým dětěm,ale ostatní, ty reakce,rodiče mi to tak zošklivují,až mě to zaráží,každý si může dát jméno,jaký chce,nikdy bych tohle nikomu nechtěla dělat,máma mi dokonce řekla,že ji bude říkat jiným jménem,připadá vám to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
14.8.11 15:17
Havraní píše:
Tak já mám něco podobnýho s Viktorkou,mě se to moc líbí,jsem už rozhodnutá,ale mrzí mě reakce okolí,líbí se to jen mým dětěm,ale ostatní, ty reakce,rodiče mi to tak zošklivují,až mě to zaráží,každý si může dát jméno,jaký chce,nikdy bych tohle nikomu nechtěla dělat,máma mi dokonce řekla,že ji bude říkat jiným jménem,připadá vám to normální?
¨
Jméno Viktorie se ted dává docela běžně, tak nevím čemu se diví 8-o Líbí se mi ještě i Valérie
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
14.8.11 19:50

Viktorie je krásné jméno, my ho nemůžeme dát, protože máme synovce Viktora, takže by jsme jim říkali stejně, ale jinak by určitě patřila k favoritkám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
14.8.11 19:53

Viktorka je krásný jméno,taky jsme ho měli ve výběru´. A taky Noru, ale to už si všichni ťukali na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.8.11 20:27

Tak to jsem ráda,že nejsem sama,komu připadá normální,díky za podporu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie