Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
a my čekáme Gábinku:) A ještě se mi moc líbí Stella a Ester, ale to mi neprošlo:) Sofinka je moc pěkný jméno, akorát se jich teď rodí hrozně moc, ale myslím, že to je úplně jedno, kolik jich je, hlavně, že se Vám to líbí! A ostatní do toho nemaj co kecat ![]()
saiiimona píše:
Stella se mi taky moc líbí, ale ta mě taky neprošla
chlapy jsou přízemní
![]()
Tak ja bych chtela urcite Karolinu
A jinak nenech si mluvit do jmena, ktere se tobe libi…me taky odrazovali od Karoliny, ale chci ji porad ![]()
saiiimona píše:
Stella se mi taky moc líbí, ale ta mě taky neprošla
Mně se líbí pro holku - Sofie, Stella, Nella, Amálie, Aneta, Karolína. U kluka - David, Daniel, Kryštof, Alex
Doma máme Adámka a to se nikomu taky moc nelíbilo, příbuzní mi to vylouvali
Tchýně nám furt cpala Matěje a to ještě pár měsíců po porodu
Pak byla těhotná její dcera, tak to pro změnu začala cpát zase jí ![]()
annnie píše:saiiimona píše:chlapy jsou přízemní
Stella se mi taky moc líbí, ale ta mě taky neprošla![]()
To máš pravdu ![]()
MUFICE píše:saiiimona píše:Mně se líbí pro holku - Sofie, Stella, Nella, Amálie, Aneta, Karolína. U kluka - David, Daniel, Kryštof, Alex
Stella se mi taky moc líbí, ale ta mě taky neprošlaDoma máme Adámka a to se nikomu taky moc nelíbilo, příbuzní mi to vylouvali
Tchýně nám furt cpala Matěje a to ještě pár měsíců po porodu
Pak byla těhotná její dcera, tak to pro změnu začala cpát zase jí
Krásná dívčí jména. Ty první čtyři pro mě byli favotité, ale Nelu má kamarádka, Stella a Amálka neprošla, jedinná Sofinka se líbí ![]()
ahoj, no jde právě o to, že přítelovi se moc nelíbí Sofie, tak proto váhám…
NikolinkaK píše:
ahoj, no jde právě o to, že přítelovi se moc nelíbí Sofie, tak proto váhám…
Tak to udělej jako já, napsala jsem to do toho formuláře z porodnice a on to jenom podepsal. Furt se nemohl nějak rozhoupat, co dáme, tak jsem to vyřešila za něj ![]()
Tak já mám něco podobnýho s Viktorkou,mě se to moc líbí,jsem už rozhodnutá,ale mrzí mě reakce okolí,líbí se to jen mým dětěm,ale ostatní, ty reakce,rodiče mi to tak zošklivují,až mě to zaráží,každý si může dát jméno,jaký chce,nikdy bych tohle nikomu nechtěla dělat,máma mi dokonce řekla,že ji bude říkat jiným jménem,připadá vám to normální?
Havraní píše:¨
Tak já mám něco podobnýho s Viktorkou,mě se to moc líbí,jsem už rozhodnutá,ale mrzí mě reakce okolí,líbí se to jen mým dětěm,ale ostatní, ty reakce,rodiče mi to tak zošklivují,až mě to zaráží,každý si může dát jméno,jaký chce,nikdy bych tohle nikomu nechtěla dělat,máma mi dokonce řekla,že ji bude říkat jiným jménem,připadá vám to normální?
Viktorie je krásné jméno, my ho nemůžeme dát, protože máme synovce Viktora, takže by jsme jim říkali stejně, ale jinak by určitě patřila k favoritkám ![]()
Viktorka je krásný jméno,taky jsme ho měli ve výběru´. A taky Noru, ale to už si všichni ťukali na hlavu.
Tak to jsem ráda,že nejsem sama,komu připadá normální,díky za podporu ![]()