Výběr jména pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
27.9.13 20:07

Holky, vy co máte Sofinku, museli jste jít předem na matriku? Přece jen to není české jméno a není v každém kalendáři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
27.9.13 21:45

Ne nemuseli :-, jinak svátek má 15.5. a v některých kalendářích je…a to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
28.9.13 07:52
@NikolinkaK píše:
Ne nemuseli :-, jinak svátek má 15.5. a v některých kalendářích je…a to stačí

jj, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
28.9.13 08:38

@NikolinkaK Ahoj Ja mam doma Anetu a Saru Ted cekam chlapecka. Kdyby to byvala byla opet holcicka tak mela mit jmeno Julie po pribuzne ale Sofie se mi taKe moc libilo. Libi se mi jmena kterymi opravdu pak dite oslovuji. Ne zkracene verze. I kdyz pro obe holky mam zkomoleninu ktera by snad ani nikoho nenapadla. :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.11.13 08:13

A kvůli jména Sophie se taky nemusí na matriku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.13 21:33
@Michaela V píše:
Ahoj všem mamkám nebo budoucím mamkám :D jsem teď v 27tt a dohady o jménu s mojí drahou polovičkou neberou konce :? tak prosím o názory Vás!!
Hned co jsme se dozvěděli že čekáme vysněnou holčičku, začal boj o jméno :( mě se už asi od třetího měsíce těhotenství líbila Danika… všichni reagovali celkem pozitivně až na mého drahého muže :evil: tomu se to nelíbí protože to není v kalendáři a není to český…chtěla aby se malá jmenovala po mě - Michaela.(což já ale zavrhuji, protože mi připadá divný být doma dvě ženský se stejným jménem a taky se mi nelíbí to rozdělování na malou a velkou a později starou a mladou)takže jsme do výběru přibrali další jména Elišku a Nelu - které vybral manžel a Dorotku a Šarlotu - které se líbí mě. :D
Teď můj problém :D Máme takovou malou farmu a jedno miniprasátko se jmenuje Eliška proto s tim jménem mám trochu problém a Nela je pes jednoho pána z naší vesnice takže mám z těchto jmen spíš zvířecí než mateřské pocity :D a jemu připadá můj výběr staromódní a hned je zavrhnul. Teď nevim jestli si stát tvrdě za svým nebo ustoupit abych už naší holčičce mohla říkat jménem…
Co říkáte na tyto návrhy jmen?? ;)

Danika či dokonce ve variantě Danica je slovanské jméno :) To řekni svýmu manžovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze