Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Právě jsem si koupila starší sporťák Quinny Freestyle Comfort XL a nevím, jakou korbičku k tomu pořídit. Z toho co jsem načetla na netu mi vyplývá, že lze použít vlastně jakoukoliv korbičku Quinny. Bude to opravdu sedět?? A ještě jeden dotaz: připadá mi , že když by se nasadila místo sport.boudičky ta hluboká korbička, tak to bude strašně nízko. Nebo se ta korbička upevňuje nějak výš, než ten sporťák?? Děkuji za názory a zkušenosti. Jinak si myslím, že to vypadá jako betelný kočár. Je sice po 2 dětech, ale snad bude v pohodě.
Lúca
Máte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL?
Přidejte zkušenost s Quinny Freestyle 3XLVyhlédla bych si korbičku a domluvila bych se v obchodě, zda-li mě nechají korbičku vyzkoušet na můj podvozek - určitě vyjdou vstříc.
Budu ale kupovat taky starší po internetu, tak to budu muset risknout. Nová stojí 4000, starší do 1000Kč.
Já jsem to teď řešila.
Za prvé, musíš mít ke korbičce adaptéry, ty se nasadí na podvozek a na ně potom korbička, nebo autosedačka.
Ne všechny korbičky pasují,
Na kočárek Quinny Freestyle 3XL lze nasadit , pomocí adaptérů Freestyle
Comfort, tyto lůžka Quinny: lůžko Speedi, lůžko Freestyle a lůžko Buzz.
To mi napsali z Libfinu
Jinak adaptéy budeš asi muset koiupit originál, nové, nebo jedině s nějakou starší korbičkou
Tak držím palce, není to snadné