Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.5.11 20:21

Ahoj všem maminkám chtela bych poradit od vas jmeno na kluka našel by se nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
26.5.11 20:33

Ahoj, trochu záleží i na příjmení, ale mě se líbí a jmenují se tak i mí kluci Štěpán a Mikuláš. Další jméno, který se mi líbí je Kryštof. Šťastný výběr :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
26.5.11 20:46

každým dnem se nám narodí Mikolášek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.5.11 20:47

záleží na příjmení.. Ale dneska je to tu samej Tobiáš, Tadeáš, Matyáš, Samuel, Kryštof.. že se mi tyhle jména už nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
26.5.11 21:01

Ano záleží na přijmení.
U nás vyhrál na plné čáře Marek po příteli :huban:
A na druhé mimčo máme připraveno pokud by to byl kluk jméno Petr a to po mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moona
26.5.11 21:09

tak záleží na příjmení,ale já miluju jméno Daniel-můj první syn a teď čekáme Dominika-prostě u nás frčí jména na D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5436
26.5.11 21:21

Ahoj,taky ráda poradím. Příjmení by se hodilo,nebo jestli máš nějaké představy aby tam nebylo R nebo tak :?:
Asi bych nedávala už ty profláknuté - Samuel,Tobiáš, Matyáš…Jména hezká,ale je už jich až až.

• Vincent, Kristián, Adam…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
26.5.11 21:37

Já mám vnoučky Šimon a Kristián a líbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
26.5.11 22:36

Ahojky, ja mam podobne dilema s vyberem chlapeckeho jmena, pritel je Ital a zijeme ve Svycarsku, tak o to je to slozitejsi, nebo mozna jednoduzsi, nevim. Kazdopadne se nemuzeme nejak shodnout, jedine, co mozna klapne, je Janis (nebo Yannis), mne se libil Merlin, Leon, Denis nebo Niko, vse zamitnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.5.11 07:00

Mě se líbí Kristián, Matyáš a docela i Sebastián.
Doma máme Davida (podle dědečka) Nikolase (podle Vintona) a Leonarda (podle Da Vinciho). Kamarád je Radim a to je taky moc pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
27.5.11 08:05

Pritel ma syna, ten se jmenuje Mattia, to je dost podobne Matyasovi, Sebastianu je tady docela hodne, Radim by Svycari nejspis rikali tvrde, a Kristian neni muj favorit, i kdyz je to docela dobre jmeno. Tak nevim, je to tezke.

Jinak vsem preji krasne dobre rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.5.11 09:51

A co Andre?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
27.5.11 13:05

Lubenko nevim, pritel by urcite rekl Andrea, to je v Italii muzske jmeno a to bych nechtela. Jemu se libi pro kluky jmena, ktera konci na a, vcera prisel se jmenem Elia, na to bych si mozna jeste zvykla. Ale zatim asi porad ten Janis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
27.5.11 13:10

Martino Janis je pěkné a i u nás by to nebylo tak neobvyklé :palec:

Nathan, Nathaniel, Eliáš, Theodor, Mateo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
27.5.11 13:16

Nathan se mi take docela libi, i Mateo, ale to nejde, kdyz ma pritel syna a ten se jmenuje Mattia, to je skoro stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze