Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj všem maminkám chtela bych poradit od vas jmeno na kluka našel by se nekdo?
Ahoj, trochu záleží i na příjmení, ale mě se líbí a jmenují se tak i mí kluci Štěpán a Mikuláš. Další jméno, který se mi líbí je Kryštof. Šťastný výběr
.
záleží na příjmení.. Ale dneska je to tu samej Tobiáš, Tadeáš, Matyáš, Samuel, Kryštof.. že se mi tyhle jména už nelíbí ![]()
Ano záleží na přijmení.
U nás vyhrál na plné čáře Marek po příteli ![]()
A na druhé mimčo máme připraveno pokud by to byl kluk jméno Petr a to po mě ![]()
tak záleží na příjmení,ale já miluju jméno Daniel-můj první syn a teď čekáme Dominika-prostě u nás frčí jména na D ![]()
Ahoj,taky ráda poradím. Příjmení by se hodilo,nebo jestli máš nějaké představy aby tam nebylo R nebo tak ![]()
Asi bych nedávala už ty profláknuté - Samuel,Tobiáš, Matyáš…Jména hezká,ale je už jich až až.
Ahojky, ja mam podobne dilema s vyberem chlapeckeho jmena, pritel je Ital a zijeme ve Svycarsku, tak o to je to slozitejsi, nebo mozna jednoduzsi, nevim. Kazdopadne se nemuzeme nejak shodnout, jedine, co mozna klapne, je Janis (nebo Yannis), mne se libil Merlin, Leon, Denis nebo Niko, vse zamitnuto.
Mě se líbí Kristián, Matyáš a docela i Sebastián.
Doma máme Davida (podle dědečka) Nikolase (podle Vintona) a Leonarda (podle Da Vinciho). Kamarád je Radim a to je taky moc pěkné jméno.
Pritel ma syna, ten se jmenuje Mattia, to je dost podobne Matyasovi, Sebastianu je tady docela hodne, Radim by Svycari nejspis rikali tvrde, a Kristian neni muj favorit, i kdyz je to docela dobre jmeno. Tak nevim, je to tezke.
Jinak vsem preji krasne dobre rano.
Lubenko nevim, pritel by urcite rekl Andrea, to je v Italii muzske jmeno a to bych nechtela. Jemu se libi pro kluky jmena, ktera konci na a, vcera prisel se jmenem Elia, na to bych si mozna jeste zvykla. Ale zatim asi porad ten Janis.
Martino Janis je pěkné a i u nás by to nebylo tak neobvyklé ![]()
Nathan, Nathaniel, Eliáš, Theodor, Mateo
Nathan se mi take docela libi, i Mateo, ale to nejde, kdyz ma pritel syna a ten se jmenuje Mattia, to je skoro stejne.