Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My jsme tenkrát měli malý štěně a říkalo se mu Dan. Ale v okamžiku když se mi narodil 1. syn a dostal jméno Daniel, začalo se nějak automaticky psovi říkat Ben a slyšel na to. Ben je to doteď a už je mu 12 let.
Ahojik, taky vybíráme na kluka, a stále ne a ne najít to správné. Na holku máme Adélku. Tatínek chce na kluka Jan,ale jelikož Honzíka už v rodině máme, tak nevím. Příjmení je Pojsl.
Pomoc prosím. Mě se líbí sebastian, ale to má už hodně lidí
![]()
Ja cekam holcicku Dominičku ale kdyby to byl nahodou klučík tak to bude Pepík:)
Tak my se za chvilku vrháme „tvorbu“ třetího prcka. Trochu doufáme, že to bude chlapeček Marek, ale manža je teď tak nějak přesvědčený, že to budou dvojčata a navrh holky, a v tom případě asi Bětka a Tonička:o))
Tak mě se pro kluka líbilo Mat(h)yas.Ale manžel byl proti takže by to byl Adam.Nakonec máme Adélu a Aničku.
my jsme si vybrali jmeno..lukáš…protoze to je muj prvni kluk,ktery stal za to.........ted mame krasnyho lukáše…snad nam bude delat radost…
![]()
luki-dobi píše:
my jsme si vybrali jmeno..lukáš…protoze to je muj prvni kluk,ktery stal za to.........ted mame krasnyho lukáše…snad nam bude delat radost…![]()
A ten první kluk je i tvůj nynější partner? ![]()
Můžu taky poprosit o pomoc? Potřebujeme jméno pro kluka aby se hodilo k příjmení Svoboda, ale nechceme nic obyč jako Josej, Lukáš, Tomáš…
Děkuji
jsme už zoufalí ![]()
Mischell87 píše:
Můžu taky poprosit o pomoc? Potřebujeme jméno pro kluka aby se hodilo k příjmení Svoboda, ale nechceme nic obyč jako Josej, Lukáš, Tomáš…Děkujijsme už zoufalí
Znám Viktora a moc se mi to líbí ![]()
Viktora prosím Ne e. Sestřenka má manžela Viktora a nemáme se zrovna v lásce :-/
RyBANA píše:Mischell87 píše:Znám Viktora a moc se mi to líbí
Můžu taky poprosit o pomoc? Potřebujeme jméno pro kluka aby se hodilo k příjmení Svoboda, ale nechceme nic obyč jako Josej, Lukáš, Tomáš…Děkujijsme už zoufalí
Tak Cyril
ne sranda…ale klidně bych se pustila do těchto vod..Svoboda je obyč příjmení a hodí se ke všemu…
Takže mě se líbí Vilém, Vincent, Albert a tak… ![]()