Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
25.9.11 12:31

My jsme tenkrát měli malý štěně a říkalo se mu Dan. Ale v okamžiku když se mi narodil 1. syn a dostal jméno Daniel, začalo se nějak automaticky psovi říkat Ben a slyšel na to. Ben je to doteď a už je mu 12 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misheek
2.11.11 09:47

Ahojik, taky vybíráme na kluka, a stále ne a ne najít to správné. Na holku máme Adélku. Tatínek chce na kluka Jan,ale jelikož Honzíka už v rodině máme, tak nevím. Příjmení je Pojsl. :-) Pomoc prosím. Mě se líbí sebastian, ale to má už hodně lidí :jazyk: :roll:

• Citovat
  • Upravit
6956
2.11.11 09:55

Ja cekam holcicku Dominičku ale kdyby to byl nahodou klučík tak to bude Pepík:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
2.11.11 10:17

Tak my se za chvilku vrháme „tvorbu“ třetího prcka. Trochu doufáme, že to bude chlapeček Marek, ale manža je teď tak nějak přesvědčený, že to budou dvojčata a navrh holky, a v tom případě asi Bětka a Tonička:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
2.11.11 10:40

Tak mě se pro kluka líbilo Mat(h)yas.Ale manžel byl proti takže by to byl Adam.Nakonec máme Adélu a Aničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
2.11.11 16:25

Artur :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.1.12 14:57

tak u nás to nakonec vyhrál Vincent :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.12 10:49

my jsme si vybrali jmeno..lukáš…protoze to je muj prvni kluk,ktery stal za to.........ted mame krasnyho lukáše…snad nam bude delat radost… :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.1.12 10:51
luki-dobi píše:
my jsme si vybrali jmeno..lukáš…protoze to je muj prvni kluk,ktery stal za to.........ted mame krasnyho lukáše…snad nam bude delat radost… :mrgreen: :kytka:

A ten první kluk je i tvůj nynější partner? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.12 10:53
:kytka: :,( :mrgreen: :) :x :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.1.12 10:57

Asi jsem na tuto odpověď moc blonďatá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischell87
10.1.12 09:18

Jméno pro kluka

Můžu taky poprosit o pomoc? Potřebujeme jméno pro kluka aby se hodilo k příjmení Svoboda, ale nechceme nic obyč jako Josej, Lukáš, Tomáš…

Děkuji :) jsme už zoufalí :?

• Citovat
  • Upravit
20296
10.1.12 09:23
Mischell87 píše:
Můžu taky poprosit o pomoc? Potřebujeme jméno pro kluka aby se hodilo k příjmení Svoboda, ale nechceme nic obyč jako Josej, Lukáš, Tomáš…Děkuji :) jsme už zoufalí :?

Znám Viktora a moc se mi to líbí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischell87
10.1.12 09:28

Viktora prosím Ne e. Sestřenka má manžela Viktora a nemáme se zrovna v lásce :-/

RyBANA píše:
Mischell87 píše:
Můžu taky poprosit o pomoc? Potřebujeme jméno pro kluka aby se hodilo k příjmení Svoboda, ale nechceme nic obyč jako Josej, Lukáš, Tomáš…Děkuji :) jsme už zoufalí :?
Znám Viktora a moc se mi to líbí 8)
  • Citovat
  • Upravit
20296
10.1.12 09:32

Tak Cyril :mrgreen: ne sranda…ale klidně bych se pustila do těchto vod..Svoboda je obyč příjmení a hodí se ke všemu…

Takže mě se líbí Vilém, Vincent, Albert a tak… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze