Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak my máme též příjmení na Š a líbil se mi též Matyáš … ale vzhledem k protestům ze strany drahé polovičky,že nemůže mít konec jména na š … tak jsem mu z Matyáše udělala Matyase a je klid … a stejně jak se narodí mu budem říkat Matyášek …
![]()
Tak u nás je příjmení na K, rozmýšleli jsme se mezi Dominikem, Arturem a Kryštofem, nakonec zvítězil Kryštof Kalčík, zní nám to hezky a iniciály KK taky pěkně vypadaj, tak co třeba Šimonek, Štěpánek? ![]()
jej díky za tipy, ale ještě zkuste nějaká jiná jména… kamoška blízká má i šimona i štěpána
Miruše píše:Štofíček, Štoví, Kryší
Holky mě se třeba děsně líbí jméno KRYŠTOF jenže mám problém s tím, že je to takový neohebný jméno…jak to zdrobnit? …
Ahojte, ja ešte neviem čo to bude, ale meno pre chlapca jednoznačne vedie HUGO, je originálne, nevšedné a hodí sa aj k priezvisku. Ale mimo toto mám v zálohe aj Leo, Max, Adam a Oliver
![]()
ahoj ![]()
do porodu to mám už za pár a jméno už snad máme taky rozmyšlený,ikdyž byl to boj ![]()
jen by mě teda zajímalo jaký byste jméno volili vy k našemu příjmení,který je Prokop …
my se rozhodovali mezi Kristian,Kryštof a Tobias..hodně mi taky záleželo,aby se dalo nějak zklonovat a zároven ho „nepatlat“ … ![]()
takže spíš jen taková anketa..abych se třeba kopala do hlavy,že jsme vybrali blbě ![]()
At dáš jméno jaké chceš,stejně mu budou říkat Proki
K příjmení se mi líbí nejvíc Tobias ![]()
snazilkaV píše:Miruše píše:Štofíček, Štoví, Kryší
Holky mě se třeba děsně líbí jméno KRYŠTOF jenže mám problém s tím, že je to takový neohebný jméno…jak to zdrobnit? …
Krýša to je nádherné! a ono pak vymyslíš stovky jiných variant ![]()
boball píše:
At dáš jméno jaké chceš,stejně mu budou říkat ProkiK příjmení se mi líbí nejvíc Tobias
Ester13 píše:snazilkaV píše:Krýša to je nádherné! a ono pak vymyslíš stovky jiných variantMiruše píše:Štofíček, Štoví, Kryší
Holky a co takhle Ctibor
,to tu jeste nebylo.
S tema chlapama je to tezky ![]()
Ahojky,přidá se někdo,kdo tápe u jména na chlapečka?? Jsem v 20+4tt a fakt nevím
Příteli se líbí Damián,Damiánek
ale já furt nevím ![]()
Já dám klukovi Marcel po mně.Marcelek tak mi říkala mamča,když jsem byl malej.Přítelkyně Macku prej se to ke mně hodí horší to bude v domově důchodců…