Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mischell87 píše:
Můžu taky poprosit o pomoc? Potřebujeme jméno pro kluka aby se hodilo k příjmení Svoboda, ale nechceme nic obyč jako Josej, Lukáš, Tomáš…Děkujijsme už zoufalí
a nechceš hodit aspoň styl jmen, jaká by se Vám líbila? protože to, co je pro jednoho neobyčejné, přijde jinému módní (viz. různí Tobiášové a Tadeášové, mi přijde, že je jich teď víc než „obyčejných“ Petrů
)
takže z těch českých, co se moc nedávají, ale hodí se (podle mě) ke Svobodovi, je třeba Libor, Dalibor, Zbyněk, Vilém, Kristián, Albert…
Každý si pod pojmem obyčejné jméno představí něco jiného. Chceš spíš něco staršího, českého nebo něco víc nadnárodního?
Za mě Vilém, Jáchym, Oliver, Kristián, Sebastián
Jo moje svatá trojice: Jonatán, Jáchym a Jonáš - krásný to jména ![]()
Jednoduše něco, co se bude k sobě hodit. Příteli se líbí třeba Maxmilián (Max), ale to se prostě nehodí…je to dlouhé a nehodí se to k tomu českému příjmení (si teda myslím já).
A můj názor? Nic normálního mě nenapadá
![]()
Snad jen Dominik?
Né Dominik né a Daniel taky né…
Maxmilián Svoboda je sice dlouhý ale jinak mi to k sobě sedí normálně.
RyBANA píše:
Co Benedikt (Ben)?
Benedikt neprošel…razantně zamítnuto ![]()
NA Malém sme se snažili 3 měsíce ale furt nešlo nakonec sme svolili variantu sexu na koníčka a bylo hnet vyšlo
jméno : Roman
Mischell87 píše:
Můžu taky poprosit o pomoc? Potřebujeme jméno pro kluka aby se hodilo k příjmení Svoboda, ale nechceme nic obyč jako Josej, Lukáš, Tomáš…Děkujijsme už zoufalí
Mě by se líbil Alan, i když povědomě se mi do toho vkrádá pes
Stejně se mi líbí ![]()
Alan se mi taky moc líbí, ale byl mi absolutně zamítnut -čekáme chlapečka v únoru - pořád se nemůžem dohodnout na jménu. Poraďte mi taky, prosím, nějaké vhodné jméno k příjmení Zatloukal. Už máme Josefa a nechceme žádné jméno typu Jaroslav, Stanislav…takováta staročeská jména. Přemýšleli jsme nad Hugem, ale asi je to moc drsný, co myslíte? Budu ráda za každý typ!
Ahoj holky, poradte mi také jména pro kluka. Na holku máme vybnrané, ale na kluka ne e ne vybrat. A příjmení nám začíná na písmeno Š, tak něco k tomu… aby to šlo. Mě se líbí Matyáš, Matěj, Martin, Maxmilián, richard.