Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3371
27.6.12 15:42
@Iliseek píše:
Mě se líbí Nikolas, Tadeáš a pro holčičku Vanessa a Laura :dance:

Hezká jména. Já mám teda o hodně víc favoritů a asi by bylo na dlouho je jmenovat. Ale musím říct, že u holčiček se mi jména vybírají lépe, než u chlapců.

Syn dneska vymýšlel jména pro žáby, chtěli jsme pro „oboje pohlaví“, tak máme Jackie/ho a Jill/a :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
27.6.12 15:51

@Gituš Tak to je skvělý :palec: Už abych také měla syna/dceru (což si počkám) :) A kolik je synovi? :) Také se mi lépe vybírají jména pro holčičky :) strašně se mi líbí ty neklasické jména jako: Šarlota, Viktorie, Amálka :) Ale doufám, že jednou budu moct dát Vanessku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
27.6.12 15:53

Ale koukám, že teď nespadám do této skupiny, asi bych měla vyhledat: vyberte jméno pro holčičku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
27.6.12 15:59
@Iliseek píše:
@Gituš Tak to je skvělý :palec: Už abych také měla syna/dceru (což si počkám) :) A kolik je synovi? :) Také se mi lépe vybírají jména pro holčičky :) strašně se mi líbí ty neklasické jména jako: Šarlota, Viktorie, Amálka :) Ale doufám, že jednou budu moct dát Vanessku :oops:

Někdy je lepší si počkat! ;) Synovi bude 9 let. Já ty neklasické miluji, i když u dvojčat jsme dali takové neobyčejně obyčejné :D…Vynahradili jsme jim to tím druhým jménem :D :lol:

Victorka je má dcera a ještě máme Gábinku a Abbynku. Uvidíš, třeba se ti do té doby zalíbí jiné jméno, ale Vanesska je moc krásné jméno, aj Šatlotka a Amálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
27.6.12 16:00
@Iliseek píše:
Ale koukám, že teď nespadám do této skupiny, asi bych měla vyhledat: vyberte jméno pro holčičku :oops:

To nevadí, autorka Ti to jistě odpustí. Beztak už hlas lidu prahne po Teodorkovi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
27.6.12 16:04

@Gituš tak to máš doma určitě živo :lol: Přesně tak, než začnu zadělávat a než se pak narodí, třeba přijdou jiná jména :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
27.6.12 16:12
@Iliseek píše:
@Gituš tak to máš doma určitě živo :lol: Přesně tak, než začnu zadělávat a než se pak narodí, třeba přijdou jiná jména :)

Já myslím, že za tu dobu ti hlavou proletí hooodně jmen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
27.6.12 16:17

@Gituš To asi jo no :lol: každý z rodiny určitě nabídne jméno a mě to bude v hlavě šrotovat :roll: :lol: Ale těším se na to období „těhu“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
27.6.12 19:25

Mě se moc líbí Theodor :srdce:, taky jedno z našeho seznamu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
28.6.12 23:48

Určitě Theo, Ben mi příjde moc psí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
29.6.12 08:28

Hi hi Zando, to jo. Ale co máme syna Maxe, potkávám samé psy Maxe. A moc vtipnou historku mám z práce- učila jsem na ZŠ - když se mě jeden deváťák ptal, jak se bude naše dítě jmenovat a já mu to řekla tak zajásal: „Jé, to je super!“ A vzápětí dodal: „Tak se jmenuje můj pes.“ :-) A přitom mě teprve teď napadá, že v jeho třídě byl právě jediný kluk jménem Max z celé školy… Nebo Tondy, což je teď hodně populární jméno pro kluky… Mé vysněné jméno Jonathan mi samozřejmě neprošlo díky psovi z Macha a Šebestové… Jo a víte, co je vtipné? Že náš pes se jmenuje Duna a navíc je to on… :-D Asi to máme nějak přehozené. :-) Nebo možná ne - já bych psovi tedy lidské jméno nedala.

• Citovat
  • Upravit
417
29.6.12 19:45

Ahoj holky,
neměli byste tip na jméno k příjmení Janouškovec? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 19:50

To už tady několikrát bylo ne? :lol: Takže stále tápete…asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.6.12 19:52

No ono je to teď spíš už jisté :-D před dvěma lety jsem to tu řešila a nakonec z toho byla Jasmínka a teď čekáme druhé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.6.12 19:54
@smaria píše:
Ahoj holky,
neměli byste tip na jméno k příjmení Janouškovec? :-)

Napadlo mě okamžitě Filip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko