Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
11.8.12 14:50
@smaria píše:
Ahoj holky,
tak máme zatím v úzkém výběru Vincenta a Cyrila :-)

Super :palec: Obě jsou moc pěkný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
11.8.12 19:02

Tak u nás to asi fakt vypadá na kluka, takže máme další jméno Dominik, Adam a Filip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.8.12 19:44

Dominika a Filipa mám synovce - krásná jména!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.8.12 19:55
@smaria píše:
Ahoj holky,
tak máme zatím v úzkém výběru Vincenta a Cyrila :-)

K Janouškovcovi se mi více líbí Cyril - R to trochu „prozvuční“ jinak se mi taky líbí obě jména 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
11.8.12 19:58

Edgar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.12 08:19

Jméno pro kluka mi dalo zabrat :lol: Nejdřív to měl být Štěpán, jenže přítel má dceru Štěpánku a když je u nás bylo by to divné :roll: .Pak se mi líbyl Matyáš, jenže se mi to k příjmení Vrátil moc nehodí :roll: Potom jsem se krátce zamýšlela nad jmény Lukáš a Ondřej :roll: No a nakonec i přes občasné pochybnosti to bude Daniel :dance: Ještě se mi moc líbí Boris, ale to se k příjmení nehodí a přítel to hned zamítl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
14.8.12 14:21

Damián je samo o sobě opravdu nádherné jméno. :kytka: Ale prostě bych ho dát nemohla, mě tam vždycky naskočí ten kocourek Damiánek. Ale taky se mi moc líbí.

Jinak naši známí jsou taková myslivecká rodina a mají syna Huberta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
14.8.12 14:23

U nás bylo rzhodnuto o jménech ještě před „výrobou dětiček“. Prostě Francin a Pepin. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.8.12 12:54

Manžel je španěl takže se nám jména vybírali hůř. Nakonec ale zvítězila Noemi a o dva roky později Matthias. Teď ale čekáme dvojčátka takže pravá sranda teprve příjde. :lol: Vypadá to ale na 2 kluky :D Takže Nicolas a Sebastian po tatínkovi :D Kdyby holka tak Nattalie nebo Nora :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.8.12 13:06

Ale jinak jsem vždy chtěla Taylora ale těch už máme ze strany manželova matky moc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petraunka
15.8.12 17:31

Denis, Honza, Pavel, Jáchim, DANIEL Ale nejvýce se mi líbí jméno Nikolas :D :D :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
Everyone
15.8.12 17:38

:)

Jakub:)

• Citovat
  • Upravit
16186
16.8.12 13:57

My jsem se včera s přítelem právě také bavili o jménech a u klučičích nám shoda asi nehrozí :mrgreen: Mě se líbí Marco, nebo Luca, přítel málem odpadnul :lol: :pocitac: Jediný kompromis by mohl být Richard, ale asi bych vraždila, kdyby na něj někdo spustil Ríša :pocitac: Tak nevím, po tatínkova Jiří dávat nechci, to jméno se mi vůbec nelíbí, ale pokud by byla krize, asi ustoupím… :zed:

Holka je jasná - Nina (nebo Júlie) :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
16.8.12 14:07

@neila

Tak z těch jmen Marco a Luca bych taky odpadla… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Julie je super, taky se mi líbí. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.8.12 14:11

@Almondea njn, mě se prostě líbí :pankac: Nechci mu dát takové jméno, že když na něj zavolám, otočí se půlka hřiště :pocitac: Z těch „normálních“ možná ještě Adam, ten by mohl být…

Julie je krásné jméno, ale úplně rostu, když někdo zatne Julčoooo :pocitac: :pocitac: :pocitac: To u Niny nehrozí, takže asi bude konečný verdikt Nina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze