Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Miruše píše:
Holky mě se třeba děsně líbí jméno KRYŠTOF jenže mám problém s tím, že je to takový neohebný jméno…jak to zdrobnit? …
Kamarádka má kluka Kryštofa říkaj mu tofíku… to je milý ne??? My máme kluka Tima po mamince - Timea, a holku Sáru
My taky tápeme
co se jmen na klučinu hodí, máme už doma Nikolase a Melisu, třetí bude bud to Boris
nebo Damien ![]()
No tak k Nikolasovi a Melise se hodí zvučně Boris. Ale jinak mi ty jména k sobě vůbec nejdou, je to takový rusko- americko-jižanský ![]()
Co třeba Samuel?
Samuelka má už kde kdo koukala jsem se a je hodně dávané jméno
Pak už jen Max
dětem říkame: Nik, Mel a Max by se hodil ![]()
@Alča 26 píše:
My taky tápemeco se jmen na klučinu hodí, máme už doma Nikolase a Melisu, třetí bude bud to Boris
nebo Damien
Jedna má kamarádka, žijící v USA, má syna, který se jmenuje Darien, mě se to moc líbí a znám i Damiána jednoho. Damien je něco mezi tím,
taky pěkné. Boris mi už přijde takové strohé a tvrdé. Jo, jo jsou to dilemata, to znám ![]()
Krásný
Taky čekáme klučinu, máme doma Nika, Mel a třetí bude Damien
Jen sme prohodil Á za E páč příjmení máme Kylián a to by znělo hrozně
Držíme palečky.
No jo, tak vzhledem k tomu příjmení je to jasný, to by znělo divně. S tím „E“ to bude lepší. ![]()
@květinářka Zdravím
Mě se Boris taky strašně líbí a dome mi ho pořád zhnusují tím, že si představují samopaly, tanky a táák ![]()
Mě se líbí v poslední době Bruno… Je to jméno, které není takové ošoupané
Ale asi to bude nakonec Richard, i když z „Ríši“ budu pěnit… Ještě vážně zvažuji Adama
My máme Kristiánka
A myslím, že Kristián Vodička by docela šlo ![]()
@Miruše z Kryštůfka jsem taky unešená
Jen nevím jak jinak mu říkat no ![]()
Holky, jak se Vam libi pro kluka jmeno Charis?
Dekuji za nazory.
Gity.