Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
U nás to bude Damian.. vím trochu neobvyklé, ale zato krásné teda alespoň pro mě a pro přítele. Osatním se to ale vůbec nelíbí a každý se nás snaží zvyklat ať to ještě změníme. Ale nic…stojíme si za svým. Akorát ještě pořád váháme zda dát krátké nebo dlouhé a??? ![]()
Já bych dala krátké Damian
U holky mě ještě napadla Patricie ![]()
Damian i Damián je nádherné, mně osobně se ale víc líbí varianta Damián.
Mě se taky víc líbí Damián, ale jako neobvyklé bych to už určitě nebrala ![]()
No včera jsme si z toho dělali trochu komedii a vylezl nám z toho Winettou
jsme si to tak trochu představovali jak by přišel do porodnice a že máte syna Winettua…
Ono takové jméno opravdu je, je stejně nepochopitelné jako „Pětiletka Koniprdová“, to mně taky teda hoooodně pobavilo
![]()
musím ještě prošmejdit kalendář na netu…
Náš syn se bude jmenovat Tobias ( bez háčku), jediné na čem jsme se s přítelem shodli a hlavně tady v okolí žádný není
![]()
Ahoj:-) mě se jméno Kryštof také strašně líbí, bohužel už mi ho vzala jedna kamarádka
má moc hezkého chlapečka a celá vesnice mu říká ŠTOFY:-) ![]()
@Miruše píše:
Holky mě se třeba děsně líbí jméno KRYŠTOF jenže mám problém s tím, že je to takový neohebný jméno…jak to zdrobnit? …
Mě se jméno Kryštof také moc líbí, ale už mi ho „vzala“ kamarádka
je to moc hezký chlapeček a všichni mu říkají Štofy:-)
Tak u nas je to nakonec kluk a po hodne tezkem boji ptz ke kazdemu jmenu nejaka pripominka:)to bude Jáchym:)
Tak u nas je to nakonec kluk a po hodne tezkem boji ptz ke kazdemu jmenu nejaka pripominka:)to bude Jáchym:)
Albert po Einsteinovi, nebo Alexandr Veliky a nebo Eduard, Augustyn, Ferdinand, Maximilian, Robert, Richard, Robin,
!!! Proste kdyz je to podobny anglickym jmenum! ![]()
Ahojky, vybíráme jméno pro syna a máme hrozný problém se rozhodnout
tak by jsme rádi slyšeli názor ostatních. Mezi favority jsou Sebastian, Samuel, Oliver, Robin, Alex a Kristian. Příjmení je Švingr. Děkuji za odpovědi ![]()
No nejdřív jsme chtěli Samuela, ale po dlouhém rozmyšlení je největší favorit ten Kristian ![]()