Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
16.8.12 14:15

U nás to bude Damian.. vím trochu neobvyklé, ale zato krásné teda alespoň pro mě a pro přítele. Osatním se to ale vůbec nelíbí a každý se nás snaží zvyklat ať to ještě změníme. Ale nic…stojíme si za svým. Akorát ještě pořád váháme zda dát krátké nebo dlouhé a??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
16.8.12 16:39

Já bych dala krátké Damian :dance: U holky mě ještě napadla Patricie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.8.12 17:26

Damian i Damián je nádherné, mně osobně se ale víc líbí varianta Damián.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.8.12 18:46

Mě se taky víc líbí Damián, ale jako neobvyklé bych to už určitě nebrala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.8.12 18:49

No včera jsme si z toho dělali trochu komedii a vylezl nám z toho Winettou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jsme si to tak trochu představovali jak by přišel do porodnice a že máte syna Winettua… :lol: :lol: :lol: Ono takové jméno opravdu je, je stejně nepochopitelné jako „Pětiletka Koniprdová“, to mně taky teda hoooodně pobavilo :pankac: :pankac: :P

musím ještě prošmejdit kalendář na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisa616
24.8.12 22:43

Náš syn se bude jmenovat Tobias ( bez háčku), jediné na čem jsme se s přítelem shodli a hlavně tady v okolí žádný není 8) :lol:

• Citovat
  • Upravit
barca.mazanek
28.8.12 03:19

Ahoj:-) mě se jméno Kryštof také strašně líbí, bohužel už mi ho vzala jedna kamarádka :D má moc hezkého chlapečka a celá vesnice mu říká ŠTOFY:-) ;)

• Citovat
  • Upravit
28.8.12 03:26
@Miruše píše:
Holky mě se třeba děsně líbí jméno KRYŠTOF jenže mám problém s tím, že je to takový neohebný jméno…jak to zdrobnit? … :think:

Mě se jméno Kryštof také moc líbí, ale už mi ho „vzala“ kamarádka :D je to moc hezký chlapeček a všichni mu říkají Štofy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 19:39

A je to už rozhodnuto, bude to David ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlina85
2.9.12 20:18

jmeno pro kluka

Tak u nas je to nakonec kluk a po hodne tezkem boji ptz ke kazdemu jmenu nejaka pripominka:)to bude Jáchym:)

• Citovat
  • Upravit
pavlina85
2.9.12 20:18

jmeno pro kluka

Tak u nas je to nakonec kluk a po hodne tezkem boji ptz ke kazdemu jmenu nejaka pripominka:)to bude Jáchym:)

• Citovat
  • Upravit
Cajca
11.9.12 19:51

Albert po Einsteinovi, nebo Alexandr Veliky a nebo Eduard, Augustyn, Ferdinand, Maximilian, Robert, Richard, Robin, :?: :potlesk: :pankac:!!! Proste kdyz je to podobny anglickym jmenum! :lol:

• Citovat
  • Upravit
10
12.9.12 19:05

Ahojky, vybíráme jméno pro syna a máme hrozný problém se rozhodnout :nevim: tak by jsme rádi slyšeli názor ostatních. Mezi favority jsou Sebastian, Samuel, Oliver, Robin, Alex a Kristian. Příjmení je Švingr. Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.9.12 19:09

Z výběru se mi k příjmení líbí Sebastian a Kristian Švingr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.9.12 19:15

No nejdřív jsme chtěli Samuela, ale po dlouhém rozmyšlení je největší favorit ten Kristian :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze