Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@smaria píše:
Holky a co byste řekli na Damián Janouškovec? Už máme Jasmínu
Jasmína a Damián Janouškovcovi…
za me Damiánek ANO!! Mam doma jednoho ![]()
Mě dneska rozesmála maminka - pardon jestli sem chodí, to není myšleno nijak zle…že říkala, že se snaží vyhýbat módním trendům, že to není její šálek kávy a děti se jmenovali: Nela a Daniel ![]()
@Evelline píše:
za me Damiánek ANO!! Mam doma jednoho
Mně už tak okolí znechutilo Damiána, prý nějaký horor či co… ![]()
Tedy mně se líbí moc Damián, ale přemýšlím, že až se pro něco rozhodnu, nikomu to neřeknu ![]()
@smaria píše:
Mně už tak okolí znechutilo Damiána, prý nějaký horor či co…
@smaria píše:
Tedy mně se líbí moc Damián, ale přemýšlím, že až se pro něco rozhodnu, nikomu to neřeknu
To je nejlepší
Jestli bude někdy druhé (jakože spíš ne) tak to tak taky udělám ![]()
Muj pritel rika ze Damian je jako Damienc Lada krizek:)a ten jeho bracha:)a ve finalae jsem mu musela dat za pravdu.)a co takhle Elias nebo Vincent?
@smaria píše:
Tedy mně se líbí moc Damián, ale přemýšlím, že až se pro něco rozhodnu, nikomu to neřeknu
ja dala jmeno az pri vypisovani papiru na rizikovce dva dny pred porodem
tedy spis cely tvar damian frantisek… ale jmeno jsem mela vybrane od cca 7 mesice teh. a navic damian je jedno ze staroceskych jmen
ktere se tu vyskytlo myslim nekdy kolem roku 1000
Já jsem taková, že nikomu nic nekritizuju, je mi úplně jedno, co má kdo rád, hlavní je, že on je spokojený… Lidi jsou u nás někdy netaktní a myslí si, že jsou upřímní, ale jsou neomalení.
@smaria píše:
Já jsem taková, že nikomu nic nekritizuju, je mi úplně jedno, co má kdo rád, hlavní je, že on je spokojený… Lidi jsou u nás někdy netaktní a myslí si, že jsou upřímní, ale jsou neomalení.
vsak to bude vase mimco a ne jejich
vyber je jen na vas a oni at si strci svou neomalenost vis kam ![]()
No my když jsme dali Norberta, tak nejdřív lidi jakože „hmm, dobré, neobvyklé“, ale za rohem si šeptali, že jsme se zbláznili (jak se ke mně doneslo)…a teď, jak rádi chodí na návštěvy za Norinkem nebo Bertíkem, už jim to vůbec nepřijde…lidi si zvyknou na všechno ![]()
Jinak se mi hrozně líbí Vincent, jak už tu padlo, ale to mi neprojde, takže jestli druhé bude kluk, tak máme jasno - shodli jsme se už jen na Viktorovi ![]()
A taky jsme nikomu náš výběr neřekli, všichni se to dozvěděli až po porodu, protože se nebudu předem s nikým handrkovat, jestli to jméno je vhodné nebo ne ![]()
Vincent je teda taky super! Holky díky, dáváte sem náhodou bezva jména ![]()
Me se jeste hodne libi Bartolomej a Barnabas ale to asi nic:(..tak zatim vytezi Elien..