Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4572
29.6.12 21:44
@smaria píše:
Holky a co byste řekli na Damián Janouškovec? Už máme Jasmínu :-)
Jasmína a Damián Janouškovcovi…

za me Damiánek ANO!! Mam doma jednoho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 21:44

Mě dneska rozesmála maminka - pardon jestli sem chodí, to není myšleno nijak zle…že říkala, že se snaží vyhýbat módním trendům, že to není její šálek kávy a děti se jmenovali: Nela a Daniel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.6.12 21:46
@Evelline píše:
za me Damiánek ANO!! Mam doma jednoho :-)

Mně už tak okolí znechutilo Damiána, prý nějaký horor či co… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.6.12 21:47

Tedy mně se líbí moc Damián, ale přemýšlím, že až se pro něco rozhodnu, nikomu to neřeknu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
29.6.12 21:48
@smaria píše:
Mně už tak okolí znechutilo Damiána, prý nějaký horor či co… :-(
:lol: :lol: boze :-D o nicem takovem nevim… ale pro zlepseni nalady je krasna pohadka i knizka mame ju doma.. kocour Damián :-) koukam, ze ti okoli asi hodne mluvi do vyberu jmena co?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 21:48
@smaria píše:
Tedy mně se líbí moc Damián, ale přemýšlím, že až se pro něco rozhodnu, nikomu to neřeknu :-D

To je nejlepší :palec: Jestli bude někdy druhé (jakože spíš ne) tak to tak taky udělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.6.12 21:49

Muj pritel rika ze Damian je jako Damienc Lada krizek:)a ten jeho bracha:)a ve finalae jsem mu musela dat za pravdu.)a co takhle Elias nebo Vincent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
29.6.12 21:50
@smaria píše:
Tedy mně se líbí moc Damián, ale přemýšlím, že až se pro něco rozhodnu, nikomu to neřeknu :-D

ja dala jmeno az pri vypisovani papiru na rizikovce dva dny pred porodem :-) tedy spis cely tvar damian frantisek… ale jmeno jsem mela vybrane od cca 7 mesice teh. a navic damian je jedno ze staroceskych jmen :-) ktere se tu vyskytlo myslim nekdy kolem roku 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.6.12 21:50

Já jsem taková, že nikomu nic nekritizuju, je mi úplně jedno, co má kdo rád, hlavní je, že on je spokojený… Lidi jsou u nás někdy netaktní a myslí si, že jsou upřímní, ale jsou neomalení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
29.6.12 21:52
@smaria píše:
Já jsem taková, že nikomu nic nekritizuju, je mi úplně jedno, co má kdo rád, hlavní je, že on je spokojený… Lidi jsou u nás někdy netaktní a myslí si, že jsou upřímní, ale jsou neomalení.

vsak to bude vase mimco a ne jejich :-) vyber je jen na vas a oni at si strci svou neomalenost vis kam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.6.12 21:55

No my když jsme dali Norberta, tak nejdřív lidi jakože „hmm, dobré, neobvyklé“, ale za rohem si šeptali, že jsme se zbláznili (jak se ke mně doneslo)…a teď, jak rádi chodí na návštěvy za Norinkem nebo Bertíkem, už jim to vůbec nepřijde…lidi si zvyknou na všechno ;)

Jinak se mi hrozně líbí Vincent, jak už tu padlo, ale to mi neprojde, takže jestli druhé bude kluk, tak máme jasno - shodli jsme se už jen na Viktorovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.6.12 21:56

A taky jsme nikomu náš výběr neřekli, všichni se to dozvěděli až po porodu, protože se nebudu předem s nikým handrkovat, jestli to jméno je vhodné nebo ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.6.12 21:58

Vincent je teda taky super! Holky díky, dáváte sem náhodou bezva jména :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.6.12 22:00

Me se jeste hodne libi Bartolomej a Barnabas ale to asi nic:(..tak zatim vytezi Elien..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.6.12 22:02

Moje známá má kluky Hugo a Hubert ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie