Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
29.6.12 21:13

Známá dala HUGO :-) a prostě se mi to na tom klukovi líbí :-) u nás je nejhorší, že v rodině tak i mezi kamarádkama jsou jen samý kluci. Proto jsou dost už jména rozebrená, ale zase nechci žádnou velkou extravaganzu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 21:16

Chápu, mě se to teda líbí, ale taky jsme se relativně drželi při zdi…ono k Novákovi toho ve finále moc extravagantního fakt moc nejde no :lol: :lol:

Ale být to holka tak na 50% by to byla Rebeka. Už vidím ty kyseláče co se na nás xichtí při vyslovení toho jména, stačí že se tak xichtí u synova jména :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 21:17

I když dozvědět se mého favorita na holku, kterého jsem tady psala několikrát někde, tak jim ta huba už přímo upadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.6.12 21:18

Rebeku mám neteř :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.6.12 21:20

Mně se líbí Marek Janouškovec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 21:26

Tak co třeba: Alan, Adrián, Andrej, Boris, Hynek, Kristián, Kryštof - ten se mi líbí hrozně moc, Libor (oslovení Borek :srdce: ), Oliver, Oskar, Přemysl, Robert, Sedrik, Tibor.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 21:26
@smaria píše:
Mně se líbí Marek Janouškovec :-)

A toho jsem do toho výpisu jmen chtěla dát taky, vidíš to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
29.6.12 21:29

My máme Felixe :andel: Není cizokrajné, přitom neokoukáné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 21:30
@juchinka píše:
My máme Felixe :andel: Není cizokrajné, přitom neokoukáné.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 21:32

Právě. Kde kdo si řekne to se nehodí…ale třeba lidi jsou zvyklí na Felixe Slováčka a málokomu to přijde divný a pak když bych dala Felix Novák, tak by všem mohli bulvy vypadnout. V tomto (a vlastně nejenom v tomto) strašný konzervy. Já neříkám pojmenovat děcko Strom, Pocahontas nebo Vinettou ale proč litovat děti nebo odsuzovat rodiče co mají děti s „neobvyklým“ jménem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
29.6.12 21:36

Mně se hrozně líbí jméno Kristián, ale to aby si na to své jméno pořídil razítko. Já tedy dost koukám na to, aby jméno nebylo dlouhé, když příjmení je. Jinak mi k příjmení sedí Richard asi víc, než Marek. Jméno Robin se mi líbí, ale já bych ho nedala kvůli tomu, že např. v Americe je to výhradně dívčí jméno…

• Citovat
  • Upravit
722
29.6.12 21:40

Ano, někteří lidé vyvalujou bulvy 8o, jak že jsme to chlapečka pojmenovali. Ale najdou se i tací, kterým se to moc líbí. Hlavní je, že jsou spokojeni rodiče 8) Je to náš Felik, Felíšek, Feliny, Fela, Lexa a klukovi nebudou muset, říkat ve škole příjmením. Řekne se Felix a všichni ví o koho jde :palec: :pankac: Takže na lidi kašlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.6.12 21:42

Felix je supeeeeer! :srdce: Zkusím se zeptat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.6.12 21:43
@juchinka píše:
Ano, někteří lidé vyvalujou bulvy 8o, jak že jsme to chlapečka pojmenovali. Ale najdou se i tací, kterým se to moc líbí. Hlavní je, že jsou spokojeni rodiče 8) Je to náš Felik, Felíšek, Feliny, Fela, Lexa a klukovi nebudou muset, říkat ve škole příjmením. Řekne se Felix a všichni ví o koho jde :palec: :pankac: Takže na lidi kašlat.

Doufám, že to bude mít syn stejně - zatím to vypadá že jo :mrgreen: Jen teda matky Danielů na mě výhružně čučí, páč slyší podobné oslovení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
29.6.12 21:43

Jinak jsem ujetá na Olivera :srdce: Ten mi neprošel, prý Olin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie