Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Známá dala HUGO
a prostě se mi to na tom klukovi líbí
u nás je nejhorší, že v rodině tak i mezi kamarádkama jsou jen samý kluci. Proto jsou dost už jména rozebrená, ale zase nechci žádnou velkou extravaganzu ![]()
Chápu, mě se to teda líbí, ale taky jsme se relativně drželi při zdi…ono k Novákovi toho ve finále moc extravagantního fakt moc nejde no
![]()
Ale být to holka tak na 50% by to byla Rebeka. Už vidím ty kyseláče co se na nás xichtí při vyslovení toho jména, stačí že se tak xichtí u synova jména ![]()
I když dozvědět se mého favorita na holku, kterého jsem tady psala několikrát někde, tak jim ta huba už přímo upadne ![]()
Tak co třeba: Alan, Adrián, Andrej, Boris, Hynek, Kristián, Kryštof - ten se mi líbí hrozně moc, Libor (oslovení Borek
), Oliver, Oskar, Přemysl, Robert, Sedrik, Tibor.. ![]()
@smaria píše:
Mně se líbí Marek Janouškovec
A toho jsem do toho výpisu jmen chtěla dát taky, vidíš to ![]()
@juchinka píše:
My máme FelixeNení cizokrajné, přitom neokoukáné.
Právě. Kde kdo si řekne to se nehodí…ale třeba lidi jsou zvyklí na Felixe Slováčka a málokomu to přijde divný a pak když bych dala Felix Novák, tak by všem mohli bulvy vypadnout. V tomto (a vlastně nejenom v tomto) strašný konzervy. Já neříkám pojmenovat děcko Strom, Pocahontas nebo Vinettou ale proč litovat děti nebo odsuzovat rodiče co mají děti s „neobvyklým“ jménem ![]()
Mně se hrozně líbí jméno Kristián, ale to aby si na to své jméno pořídil razítko. Já tedy dost koukám na to, aby jméno nebylo dlouhé, když příjmení je. Jinak mi k příjmení sedí Richard asi víc, než Marek. Jméno Robin se mi líbí, ale já bych ho nedala kvůli tomu, že např. v Americe je to výhradně dívčí jméno…
Ano, někteří lidé vyvalujou bulvy
, jak že jsme to chlapečka pojmenovali. Ale najdou se i tací, kterým se to moc líbí. Hlavní je, že jsou spokojeni rodiče
Je to náš Felik, Felíšek, Feliny, Fela, Lexa a klukovi nebudou muset, říkat ve škole příjmením. Řekne se Felix a všichni ví o koho jde
Takže na lidi kašlat.
@juchinka píše:
Ano, někteří lidé vyvalujou bulvy, jak že jsme to chlapečka pojmenovali. Ale najdou se i tací, kterým se to moc líbí. Hlavní je, že jsou spokojeni rodiče
Je to náš Felik, Felíšek, Feliny, Fela, Lexa a klukovi nebudou muset, říkat ve škole příjmením. Řekne se Felix a všichni ví o koho jde
![]()
Takže na lidi kašlat.
Doufám, že to bude mít syn stejně - zatím to vypadá že jo
Jen teda matky Danielů na mě výhružně čučí, páč slyší podobné oslovení ![]()