Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj my mame jachymka a rikame mu jaja jachyk jachula a druhy je tadeasek a rikame mu tadik tadula tada tadic ale k vasemu prijmeni skorepa by se hodil Jirik nebo Adam nebo Kristianek nebo Oskarek nebo Denis a Dominik nebo Samuel, Vaclav, Daniel, Matous, Oliver jednoho Olivera znam jmenuje se podobne ale Oliver Sketeropa, potom jeste Lukas, Erik, Patrik, Tobiasek, Teodor, nebo slovensky Dionek, Simonek, Rostik
No tak mě se líbí Jonáš, Mikuláš a Jáchym
ale mému chlapovi se z těchto nelíbí ani jedno jméno
za to se mu děsně líbí Josef
![]()
Mně se líbí ten Radovan. Radek, Ráďa, Rado, Radko, Raďas, Radoš, Radeček, Radýsek, Radulka a milion dalších (stejně i pro Radomíra tam plus Miro, Míra, Mirek…) Jednoho malého Radovánka znám, a líbí se mi to.
@admenL my?! Baldo, už leta má prezdivku
ale jinak může být a u známých je Radek, Ráďa, Radeček.. Atd.
Holky, tak chlopek včera přišel se jménem Maxim (us). Co vy na to?
Maxima chtěl i ten můj ale já to zakázala, podle mě je to jak pro psa prostě. My vybrali nakonec Tadeáška. Matyáše už máme tak se to k sobě i hodí ![]()
@admenL
Mě se Maxim, nebo Max líbí… Mysl=im, že sice plno lidí říká, že je to jak pro psa, ale já žádnýho psa s tím jménem neznám. My měli psa Edu a Tondu a teď mám tyhle jména jako psí (ale brácha dal synovi jméno Eda, tak teď se nám to trochu plete
))
@admenL Ahoj, tak z tvého seznamu se mi líbí Bartoloměj (taky bych ho chtěla)…zatím máme Mikyho (Mikuláš) a Maxim je také pěkné, stejně tak Maximilián
Asi to je protože má teta Maxíka pejska. jinak by mi to taky nepřišlo rozhodně se tím nenech odradit, každé jménp je krásné když se hezky řekne říkala moje babička A MÁ PRAVDU ![]()
Ahoj holky,
ráda bych obnovila tuto diskuzi.
V březnu čekáme chlapečka. Sice dost času, ale stejně se zamýšlím nad jménem. Příjmení bude Hartl. Rádi bychom neotřelé, netuctové jméno. Přítel mi nepřistoupil na Sebastiana, Theodora. Prý to zní moc německy. Budu ráda za Vaše tipy.